ZOPO, Το πρώτο πραγματικά οκταπύρηνο smartphone κυκλοφορεί

Την επόμενη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το επίσημο λανσάρισμα του πρώτου smartphone με πραγματικά οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον MediaTek MTK6592. Συγκεκριμένες πληροφορίες για τα υπόλοιπα specs του κινητού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, τα ευχάριστα νέα όμως είναι ότι η ZOPO θα διαθέσει 5.000 τεμάχια μέσα από το ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα που επίσης θα κάνει ντεμπούτο!

Να θυμήσουμε ότι έχει ανακοινωθεί και το UMI X2S επίσης με τον οκταπύρηνο MediaTek, όμως το Zoppo φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει!

Zoppo 8-core smartphone, ZOPO, Το πρώτο πραγματικά οκταπύρηνο smartphone κυκλοφορεί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fanis

να δουμε με τι τιμη θα ερθει κ αυτο…

chris

Αφού θα ειναι zopo και μάλιστα επι ευρωπαικου εδάφους παρουσίαση μια πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη απο την μεριά μου ειναι 350€

arg

ας ελπίσουμε να μήν ισχίει ο νόμος ΠΗΡΗΝΑΣ και κατοστάρικο !!!

lorentzos

Ο Κινέζος ειναι πλεον η μεγαλύτερη μηχανή στον πλανητη και προσπαθούν να τον συγκρατήσουν με νύχια και με δόντια γιατί εαν ξεχυθεί στις ευρωπαϊκές αγορές ελεύθερα όλες οι εταιρείες τελείωσαν…

Alexboom

Τα κινητά της ΖΟΡΟ είναι άρκετά ποιοτικά…
Προσωπικά ό,τι καλύτερο, απο άποψη καθαρής κινεζιάς, έχω κρατήσει…
Και το ”κινεζιά” ακούγεται άσχημα…Οπως επίσης εντύπωση μου έκανε και η ποιότητα της Huawei στο Ascend Mate, το οποίο συνδυάζει value, quality & quantity.

Ζήσης Βαγγελός

Δεν θα μπορούσα να πω πως με εντυπωσιάζει η ιδέα του οκταπύρηνου επεξεργαστή. Θα περιμένω να περάσει το πρώτο στάδιο κυκλοφορίας του.

Αλέξανδρος

Έχουμε ξεφύγει, δε λέω καλή η τεχνολογία καλά τα “τούμπανα” αλλά αυτό ξεφεύγει τελείως.
Εγώ πάντως με τετραπύρηνο ( Lg g pro ) είμαι υπέρευχαριστημένος μου κάνει και καφέ παράλληλα, αυτό τι θα σου κάνει;
Πιστεύω ότι αυτό είναι κυρίως για τους gamers αλλά αν λειτουργούν και οι 8 παράλληλα ΤΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΟΕΕΕΕΟ;
Έχω περιέργεια να το δω.

Βασιλης

οχταπυρινο δεν νομιζω οτι χρειαζεται γενικα αλλα ειναι ωραιο να εχεις οτι πιο εξελιγμενο τεχνολογικα,εχω 2 κινητα,το lumia 1020 και lg g2.το lg στο antutu βαραει 36000 αλλα το διπυρινο lumia παει πιο σφαιρατα λογο λογισμικου υποθετω,οσον αφορα media tek δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια αλλα ποτε δεν ξερεις,το ταμπλετ μου φοραει media tek και δεν μου εχει βγαλει κανενα lag η κατι παρομοιο…ειδωμεν!

Αντώνης Μαρίνος

Πάντως μέχρι στιγμής σε κανένα site (ούτε το ευρωπαϊκό της Zopo) δεν φαίνεται να υπάρχει, όποια κομμάτια υπήρχαν πρέπει να εξαφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.