ZTE, Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το πιο εξελιγμένο gaming smartphone

Την επόμενη εβδομάδα η ZTE θα ανακοινώσει “το πιο εξελιγμένο gaming smartphone” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της (ZTE Αγγλίας) στο Twitter. Παρασκευή σήμερα και η εταιρεία μας αφήνει “παγωτό” χωρίς καμία άλλη πληροφορία και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε έιναι να φανταζόμαστε το πως θα είναι αυτό το advanced gaming smartphone. Ας ξεκινήσουν τα στοιχήματα…

, ZTE, Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το πιο εξελιγμένο gaming smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μάρκος xperia

φαντάζομαι κάτι σαν το xperia play.

Nikos K

Playstation certified κινητό.

Wait for it.

Solon

Καλοκαιριάτικη Έκπληξη από την ΖΤΕ! Ελπίζω σε κάποιο κτήνος με συρόμενο χειριστήριο και τιμή 350 ευρώ!

EliasKir

Θα ηταν καλη φαση να εβγαζαν (σχεδον) ολες οι εταιριες gaming σειρα κινητων, με bluetooth χειριστηριο στην συσκευασια και HDMI.

Moisis

Σαν το Χperia Play κανενα!!!

Τασος

Λογικά 4πύρηνο με δυνατό GPU(τουλάχιστον adreno 225, 1 Gb RAM κ HD οθόνη..αυτά υποθέτω είναι τα απαραίτητα για το απόλυτο gaming κινητό..

petros

βαλε και μια 3δ οθονη να γουσταρουμε!!!!!!!!!1

marios

λοιπον ,3D ,τετραπυρηνο με συρομενο Gamepad. Thats all

Panos7GR

PlayStation certified κινητό σίγουρα δεν θα είναι για εμένα. Την πλατφόρμα PlayStation την έχει μόνο η Sony και πρόσφατα η HTC (εκτός κι αν έγινε καμμία μυστική συμφωνία με την ZTE). Εγώ προσωπικά περιμένω ένα απλό τούμπανο smartphone τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Από την στιγμή, πάντως, που ανακοινώθηκε πως η Sony έδωσε στην HTC την PlayStation Mobile πλατφόρμα, περιμένω πως και πως ένα σούπερ τούμπανο Gaming smartphone στην σειρά One της HTC. Μακάρι να μην μας απογοητεύσει…

Takis

Μάλλον Θα έχει 5 ή 6 μπορεί και παραπάνω ίντσες οθόνη HD και συρόμενο χειριστήριο.Σίγουρα διπύρινο επεξεργαστή μπορεί και παραπάνω πυρίνες και μια καλή κάρτα γραφικών.Άντε να δούμε.

μάρκος xperia

Τάκη, αν εχει 6 και παραπάνω ίντσες οθόνη τότε μιλάμε για ταμπλέτα.
Εγώ πιστεύω πως θα εχει συρόμενο gamepad αλλα και να μην εχει κατά 90% σίγουρα θα εχει tegra 3. Τον tegra τον χρησιμοποιούν οπουδήποτε για gaming, ακόμα και στο πρόσφατο ouya. Μάλλον επειδή βγάζουν exclusive παιχνίδια για tegra.

Karapantzos

@Takis Καρτα γραφικων! χαχα πως φαινεται ο καμενος pcakias!

Μαλλον tegra 3 θα ειναι, ισως με καποια εκπληξη που δεν εχουν τα αλλα.

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

Παιδιά με τίποτα κατά την γνώμη μου δε θα έχει συρόμενη gamepad ούτε θα είναι PlayStation Certified. Εγώ θέλω να έχει ασύρματο gamepad στην συσκευασία και σίγουρα hdmi όπως είπε ο φίλος EliasKir από πάνω.Μακάρι να βγει με τετραπύρηνο tegra 3 στο 1.6GHz και 2GB μνήμη ram με μία S-LCD 2 4.9-5.0 ιντσών γιατί αν δεν έχει 2GB μνήμη ram τότε είναι απλά ένα ημί-galaxy s3.
Σίγουρα αν μοιάσει στο S3 δε θα είναι καθόλου άσχημα από hardware αλλά μετά πως το αποκαλεί super gaming smartphone ενώ υπάρχουν ήδη αντίστοιχα.

μάρκος xperia

Σταύρο, για να εχει 1.6 GHz και 2GB RAM πρέπει να εχει την έκδοση tegra 3 t33 που εχει και το transformer infinity 700, που αυτό δεν θα ειναι και πολύ καλό γιατί θα ειναι πανάκριβο. Καλύτερα να εχει snapdragon S4 που προσωπικά πιστεύω πως εχει καλύτερη GPU.
Για να κάνουν ένα gaming phone δεν χρειάζεστε να εχει και τους καλύτερους επεξεργαστές, εγω χρησιμοποιώ ένα xperia neo v και ειναι μια χαρά. Έχω βάλει N.O.V.A. 3, modern compact 3 Και το σηκώνει κανονικα χωρίς lag και σου θυμίζω πως εχει 1ghz adreno205 και 512 RAM.

Γιώργος

@ μάρκος xperia Κι εγώ Neo V έχω και με αυτά τα χαρακτηριστικά τρέχει μια χαρά στα παιχνίδια!!!!!!Τα καινούργια όμως που θα βγουν τώρα(modern combat 4 , gta 3 , need for speed )
λένε ότι θα θέλουν 768 ΜΒ RAM και διπύρηνο CPU για να τρέξουν σωστά! Ά και καλύτερο GPU 🙂

George

5 ίντσες, 6πυρηνο επεξεργαστή, 500GB, συρόμενο Gamepad. Αυτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.