ZTE Athena, Με οθόνη 720p IPS και επεξεργαστή Cortex-A15 [φήμες]

O “κάτσε καλά” Κινέζος ZTE ετοιμάζει το πιο λεπτό Android smartphone και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του είναι Athena(!). Λέγεται ότι έχει πάχος μόλις 6.2 χλστ., οθόνη LCD IPS με ανάλυση HD 1280×720 pixels και διπύρηνο(;) επεξεργαστή τεχνολογίας Cortex-A15. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το πίσω μέρος του κινητού είναι από Kevlar όπως το Motorola RAZR.

, ZTE Athena, Με οθόνη 720p IPS και επεξεργαστή Cortex-A15 [φήμες]

, ZTE Athena, Με οθόνη 720p IPS και επεξεργαστή Cortex-A15 [φήμες]

, ZTE Athena, Με οθόνη 720p IPS και επεξεργαστή Cortex-A15 [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Μηπως λεω εγω,μηπως κατι SAMSUNG,HTC,LG και κατι ΑΡPLE να αρχηζουν να φοβουνται….

kostis

θεωρω σχεδον βεβαιο οτι zte και huawei θα τους παρουν τα σωβρακα…..

gpower

Και Αθηνα??το πηρα!!

Vasilis

καθίστε καλά μην ενθουσιάζεστε … η Sumsung έχει την δυνατότητα να βγάλει κινητό 3 χιλιοστό….γιατι δεν το κάνει? Γιατί με χαμηλότερο κόστος πουλάει παπάδες.

andreas kor

Συμφωνω με τους κωστηδες!! Ειδικα η huawei εμενα προσωπικα με εχει
εντυπωσιασει πολυ με τα κινητα που βγαζει , και τωρα η ZTE…
Μακαρι να πιασουν στην Ελλαδα και να μην της δυσφημισουν… Οπως γινεται
συνηθως!

κώστας

και να είναι χρονισμένος στα 2ghz! ρε τους κινέζους…

Haduuken!

Ιπτάμενο, εξού και το άβαξ.

Παναγιώτης

Κωστα και Κωστη εχετε απλυτο δικιο…για εμενα η ZTE εχει να δειξει πολλα σε ολους …Οσο για τη Huawei και αυτη ειναι καταπληκτικη και ειδικα στην Ελλαδα κινουνται πολυ αυτες οι δυο μαρκες….Απο την αλλη η ZTE προσφερει ποικιλια συσκευων εννοω περισσοτερο εμφανισιακα αλλα και λειτουργικα ενω η Samsung πια σε ολα της τα μοντελα βαζει αυτο το hard key στο κατω μερος …..ας αλλαξει λιγο…

Stelios GR

ενω γενικα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε προιοντα κινεζικων ετοαιριων, καθε ειδους, ειναι μερικες εταιριες πολυ αξιολογες, οπως η zte και η huawei… τις συγκεκριμενες θα τις εμπιστευομουν ανετα..ενταξει με μια μικρη επιφυλαξη παραπανω απ’οσο καποια καταξιωμενη, οπως samsung htc apple, αλλα θα ηταν πολυ μικρη αυτη η επιφυλαξη…. το συγκεκριμενο μοντελο μακαρι να βγει γιατι ακουγεται πολυ ενδιαφερον… το καπακι πισω παρολ’αυτα μου φαινεται “τυπου” κεβλαρ, και οχι κανονικο, σαν το razr.

kostas

@SteliosGR Εμενα δεν μου λεει κατι τοσο και η εμπιστοσυνη και η αξιοπιστια των μεγαλων αυτων εταιριων, ΟΚ το i phone μου εχει περασει πολλα μεχρι και μπανιο καναμε μαζι και δουλευει και με το xperia pro που εχω ειμαι σχετικα ευχαριστημενος. Παρολα αυτα εχω δει τοσα και τοσα ασχημα με αυτες τις εταιριες, απο τις αναβαθμισεις μεχρι και καποιες φορες και την λειτουργικοτητα… Πραγματικα δεν θεωρω πως εχουν να ζηλεψουν τιποτα πια απο αυτες τις εταιριες. Απλα κακα τα ψεματα οποιος δεν ασχολειται με τεχνολογια δεν γνωριζει ουτε την zte ουτε την htc… εχουν γινει μοδα και τα iphone και η samsung. Αυτο ομως που με ανησυχει ειναι που δεν ξερω τo SAR τους… Αυτο ειναι που με προβληματιζει,βασικα απο καμια μαρκα δεν γνωριζω γι αυτο και παρακαλω τους συντακτες του site αν μπορει να γραφει το ΣΑΡ καθε κινητου οταν κανει ενα βιντεο παρουσιαση. Ευχαριστω εκ των προτερων… 🙂

kostas

huawei ηθελα να πω σ ενα σημειο 😛

Christos Stamos

Ας βάλουν μια καλή μπαταρία, να ανταγωνιστούν το Razr Maxx που είναι αξεπέραστο με τα 3300mAh στον τομέα της αυτονομίας αυτή την στιγμή. Χίλιες φορές προτιμότερος διπύρηνος επεξεργαστής και μια μπαταρία τέτοιας τάξης μεγέθους, παρά τετραπύρηνα με τους μισούς πυρήνες σε αδράνεια, που βλέπουμε συνεχώς το τελευταίο διάστημα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.