ZTE Axon: Έρχεται 14 Ιουλίου με 4GB RAM και dual camera

Μετά την επιτυχία των Nubia στην Ασία, η ZTE ετοιμάζεται να λανσάρει ένα ακόμη sub-brand με την ονομασία Axon, το οποίο θα στοχεύει κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ. Το πρώτο ZTE Axon θα ανακοινωθεί σε press event στις 14 Ιουλίου στη Ν.Υόρκη και μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρείας παίρνουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Το πρώτο ZTE Axon θα έχει μνήμη RAM 4GB, dual-lens κάμερα με δυνατότητα εγγραφής 4K video και θα μπορεί να κάνει refocus στις φωτογραφίες αφού έχουν τραβηχτεί. Η μπροστά κάμερα θα είναι “smile-activated” για να βγάζετε selfies ακόμη πιο εύκολα ενώ ακούγονται πληροφορίες για Hi-Fi audio playback και recording, γρήγορο επεξεργαστή, μεγάλη μπαταρία και σχεδόν stock Android.

Θα κυκλοφορήσει για αρχή στις ΗΠΑ σε Phthalo Blue, Ion Gold και Chromium Silver. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται γύρω στα 450 δολάρια unlocked, όπως δείχνουν οι όροι του διαγωνισμού που κάνει η ZTE εν όψει της επίσημης παρουσίασης στις 14 του άλλου μήνα.

ZTE Axon: Έρχεται 14 Ιουλίου με 4GB RAM και dual camera, ZTE Axon: Έρχεται 14 Ιουλίου με 4GB RAM και dual camera

ZTE Axon: Έρχεται 14 Ιουλίου με 4GB RAM και dual camera, ZTE Axon: Έρχεται 14 Ιουλίου με 4GB RAM και dual camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosYfa

καλο χρυσο αλλα το ασπρο ειναι κακασχημο… το μπλε με το χρυσο τρωγετε 😛

giannis13

μετριο …εγω κοιταω για το ZTE Nubia Z9 mini 5 μηπως το εχει κανεις¨?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.