ZTE Axon Max 2: Με οθόνη 6″ 1080p και 4GB RAM στο GFXBench

Η ZTE ετοιμάζει τον διάδοχο του ZTE Axon Max, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του GFXBench benchmark test. Πρόκειται για το ZTE Axon Max 2, με κωδική ονομασία C2017, το οποίο αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα λοιπόν με το GFXBench, το ZTE Axon Max 2 θα διατηρήσει την οθόνη στις 6 ίντσες με ανάλυση 1920×1080 pixels, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 625, ο οποίος είναι ενεργειακά πιο αποδοτικός, αλλά έχει αρκετή δύναμη για να κάνει εγγραφή 4K video από την 13 Megapixel κάμερα, η οποία είναι ίδια με την selfie κάμερα (επίσης 13 Megapixel + 4K video).

Κατά τα άλλα, από το ZTE Axon Max 2 θα δούμε μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμενη μνήμη 64GB (δεν υπάρχουν πληροφορίες για υποδοχή κάρτας microSD card), θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow μαζί με το ZTE MiFavor.

Εκτός από τον επεξεργαστή, που δεν είναι ο κορυφαίος της Qualcomm, ο Snapdragon 820 που φορούν οι μεγάλες ναυαρχίδες, το ZTE Axon Max 2 με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που φορά, θεωρείται high-end συσκευή, που όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει και πότε θα ανακοινωθεί.

zte axon max 2 specs, ZTE Axon Max 2: Με οθόνη 6″ 1080p και 4GB RAM στο GFXBench

ZTE Axon Max

zte axon max 2 specs, ZTE Axon Max 2: Με οθόνη 6″ 1080p και 4GB RAM στο GFXBench

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zois

Μικρό ρε γαμοτο έπρεπε να το είχαν κάνει 7 ίντσες ψάχνω τώρα για ένα ταμπλετ να επερνα αυτό αν ήταν.

Nick

Όσο και να κοροιδευεις αδερφέ για τις 6″ όλα τα κινητά στις μέρες μας προς τα εκεί πάνε. Οι 5 ” είναι παρελθόν πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.