ZTE Blade Android 2.2, Πλησιάζει η πολυπόθητη αναβάθμιση

Η σημερινή μου επικοινωνία με τη WIND επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που σας έχουμε μεταφέρει από τα τέλη Ιανουαρίου σχετικά με την επίσημη και πολυπόθητη αναβάθμιση του ZTE Blade σε Android 2.2 τέλη Μαρτίου. “Το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα” ήταν τα λόγια έφτασαν στα αυτιά μου και που φτάνουν και στα δικά σας σαν μελωδία για το αγαπημένο σας Blade!

Στο δεύτερο κομμάτι των αποκλειστικών πληροφοριών που σας έχουμε μεταφέρει, ότι δηλαδή αυτή η αναβάθμιση θα γίνει μόνο αν πάτε το Blade σε ένα κατάστημα της WIND(!), αυτό είναι μια σκληρή πραγματικότητα, σήμερα όμως η εταιρεία αφήνει και ένα μικρό ενδεχόμενο ώστε η αναβάθμιση να μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας της με μια απλή διαδικασία. Για να δούμε…

, ZTE Blade Android 2.2, Πλησιάζει η πολυπόθητη αναβάθμιση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

80 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
marios

Μακαρι να γινει μεσω ιντερνετ γιατι αν ειναι να τρεχουμε σε καθε wind καταστημα…….. ζητω που καηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστα νεα παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

what

Δυστυχως ή ευτυχώς οι εταιριες θα μενουν παντα πισω στις αναβαθμισεις σε σχεση με τους hackers του android(βλ cyanogenmod)

Γιώργος

Με την αναβάθμιση θα έχει καμία σχέση και με λειτουργία flash?

Marios Basileiou

Αυτο οντως ειναι καλο νεο για τους ιδιοκτητες του Blade,αλλα οντως θα συμφωνησω με τον συνονοματο ή εστω να προσθεσουν και τις δυο επιλογες(και απο την ιστοσελιδα τους αλλα και απο μαγαζι)

Ας το κάνουν και από το μαγαζί.. μετά από λίγο η ρομ θα είναι στο ίντερνετ για κατέβασμα και μετά. από λίγο θα τι δοκιμάζουμαι..

Βαγγέλης

Έπρεπε να ρωτήσεις και για το πότε και αν, έρχεται το Skate…

KriS

Για τους πιο ψαγμένους: αυτή η αναβάθμιση θα ξεκλειδώνει τα 512ΜΒ της RAM ή ο μοναδικός τρόπος παραμένει η εγκατάσταση της ουγγρικής custom rom;

kostas_falcon

Εχω την jelyfish rls9 και θα περιμενω να την κατεβασω απο το νετ…..δεν παω σε καταστημα….

Χρήστος Στάμος

Θα μπορεί να γίνει και σε όσες συσκευές χρησιμοποιήσαμε το clockwork mod για να ξεκλειδώσουμε τα 512MBs μέσω της Ουγγρικής rom?

Δημήτρης

Άντε να δούμε πότε θα γίνει και αναβάθμιση σε 2.3 για το LG Optimus One…

Χρήστος

Εγώ πάντως δεν μπορούσα να περιμένω άλλο την wind και εκτός ότι ξεκλείδωσα τα 512mb (πριν μου έδειχνε 160mb μνήμη και τώρα 420mb !!) έβαλα και μία custom rom για froyo 2.2 και το blade πετάει !!!!! Έχω πλέον ένα κινητό αξίας 150 ευρώ που συναγωνίζεται άνετα άλλα μοντέλα διπλάσιας ή και μεγαλύτερης αξίας !!!! Το μόνο κακό είναι ότι το blade δεν μπορεί να έχει flash, μιας και δεν υπάρχει υποστήριξη από adobe για τον επεξεργαστή της συσκεής (arm6).

nikos

φιλοι μου μηπως καποος ξερει να μας εαν το zte blade που κυκλοφορησε ξανα στην wind διοτι μεχρι τωρα ηταν σε ελειψη φοραει android 2.2?
ευχαριστω εκ των προτερων

ento20101

θέλω να μαθαίνω τα πάντα για το κινητό ZTE BLADE ευχαριστώ

MitsosTheGreat

Παιδιά γίνεται να μεγαλώσουμε την RAM του Vodafone Joy 845 όπως στο Blade? Γωρίζουμε το συγκεκριμένο αν θα αναβαθμιστεί σε 2,2 (είχα δει κάποια βίντεο στο youtube) 🙂

zan

ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ 2.2 OFFICIAL ΕΙΜΑΣΤΕ;;;ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΩ HONEYCOMB NA KAI TO LINK https://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/330677/rom-honeycomb-sdk-port-05-03-2011/

karaoulhs

οχι νικο την 2.1 φοραει οπως τα προηγουμενα μοντελα που κυκλοφορησαν

myrto

παιδια μολισ χθες ανακαλυψα το zte blade και μπορω να πω απο τα λιγα που ξερω σε συγκριση με αλλα κινητα που διαθετουν παρομοιες δυνατοτητες αξιζει τα λεφτα του.ηθελα να ρωτησω τι ειναι το flash?kαι οσο αναφορα την ακτινοβολια ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με αλλα κινητα? ειμαι αναμεσα στο zte blade και στο htc wildfire τι μου προτεινεται?? θα ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε! ευχαριστω………

ento20101

εγώ που έχω το ZTE BLADE είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο για το απίστευτο ρολάρισμα και τισ γρήγορες ταχύτητες στο internet περιμένω τέλη Μαρτίου την αναβάθμιση σε adroid 2,2 για να βλέπω και τα flash video τα live event δυστυχώς θα γίνει σε κατάστημα της wind αλλά αυτό ειναι το λιγότερο σας συνηστώ χωρίς φόβο ZTE BLADE

Αλέξανδρος

ento20101 θα περιμένεις πολυυυυυυ αν νομίζεις ότι θα δεις flash στο blade

Αντώνης Μαρίνος

Στη Σουηδία βρήκε ήδη, και εδώ https://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls2-2011-03-17-oled-tft/ μπορείτε να τη βρείτε και να την περάσετε και στο ελληνικό blade….

To flash δεν θα δουλέψει στο blade λόγω επεξεργαστή και σετ εντολών….αυτό που κυκλοφορεί απλά κρασάρει τους browsers….

Αντώνης Μαρίνος

Επίσης προσοχή θα χρειαστεί για όσους έχουν την “πρώτη” version του κινητού

https://android.modaco.com/content-page/335034/incompatible-blade-generations-g1-g2/page/20/#entry1640709

Στελιος

παιδιά πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι στα καταστήματα της wind ..Πηγα να ρωτήσω για την πολυπόθητη αναβάθμιση και δεν ήξεραν τίποτα ,επίσεις μου είπανε ότι δεν πρόκειται να γίνει ΟΤΑ αλλά θα το κάνουμε ο καθένας ξεχωριστά από το αρμόδιο site αν εντέλει πραγματοποιηθει ..αυτά.

grimoire

@Αντώνης Μαρίνος:
Απ’όσο γνωρίζω μέχρι τώρα, όλα τα blade που έχουν πουληθεί από την wind μέχρι τώρα (3/2011) είναι G1 (“πρώτη” version) οπότε κανείς δεν θα μπορεί να βάλει το Σουηδικό (δεν το δοκίμασα, θεωρητικά μιλώ) αφού είμαστε με 0x20000000 baseband. Το ερώτημα είναι, με την αναβάθμιση σε 2.2 (αν γίνεται με TPT) θα αλλάξει και το baseband??? Γιατί αν αλλάξει, την κάτσαμε.

Αν αλλάξει το baseband τότε δεν θα μπορούν όσοι δεν έχουν “ξεκλειδώσει” τα 512ΜΒ να το κάνουν μετά, αφού το CWM δεν θα δουλέψει. Επίσης, αν η εγκατάσταση είναι τελικά με TPT, τότε είναι δυνατόν να κάνει re-partition και να έχουμε πάλι 256ΜΒ RAM, χωρίς να μπορούμε να το ξαναλλάξουμε πάλι (θεωρητικά πάντα)

Είναι πολύ πιθανό να κάνω κάπου λάθος, οπότε διορθώστε…

Αντώνης Μαρίνος

^^^ grimoire

Και εγώ το ίδιο νομίζω -για το gen1- μιλάω…από όσο βλέπω, μόνο τίποτα παράλληλες εισαγωγές Μαρτίου *πιθανόν* να είναι gen2 (και θα φοράνε 2.2). Από Wind και Αρμάο πάντως μόνο gen1 έχουν έρθει….

Όσο για το δεύτερο 256αρι, τι να σου πω…τα παιδιά στο modaco και στο xda το συζητάνε το θέμα…ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου….από την άλλη βδομάδα θα έχουμε μάλλον περισσότερα…

Jimis

Μπορείτε να μ πείτε αν αναβαθμισω το blade θα μπορω αργότερα να ξεκλειδωσω την RAM του;

nikos

φιλοι μου οταν φορτωνουμε εφαρμογες και τις τρεχουμε στο blade πρεπει μετα να τις κανουμε kill με task killing?
αν μπορει ας μου καποιος παλιος διοτι εχω το ΒlADE λιγες μερες μονο

nikosp

Μπραβο για το site πολυ καλο μου αρεσει και σερφαρω συχνα.Παλι για το bladeμια ερωτησουλα αν ξερει καποιος γιατι στο you tube δεν μπορει να βρει adult βιντεο και βασικα δεν το αφηνει μια λειτουργια προστασιας που εχει για adult search.Ξερει κανενας πως ξεκλειδωνει η ειχε αντιστοιχο προβλημα?

Ευχαριστω
Νικος

pavel_vlasof

Καλημερα.
Επειδη μεχρι τωρα εχω κανει αναβαθμιση μονο σε απλο κινητο, τα δεδομενα, οι εφαρμογες κλπ δεν επηρεαζονται απο την αναβαθμιση, ετσι?

pavel_vlasof

Ευχαριστω.

myrto

πως μπορω να κατεβασω παιχνιδια για το zte blade?

myrto

ευχαριστω πολυ !

george

Παιδια θα ηθελα να σας πω οτι εαν χρησιμοποιείτε για broswer το Skyfire,τοτε μπορειτε να δειτε ολα τα video,οποιασδηποτε μορφης!!!Ειναι οτι πρεπει για το Blade που δεν παιζει flash!!!Δοκιμαστε το,θα με θυμηθειτε!!!!

Στελιος

φιλε γιωργο το εχω δοκιμασει συμφωνω οποιος θελει να βλεπει φλασαρισμενα βιντεο ειναι οτι πρεπει !!

dr.TZEF

Εχει δοκιμασει κανεις εναλλακτικους launchers στο BLADE οπως τους
1.go launcher EX
2.adw
3.launcher pro
Σε καποια βιντεο του youtube φαινεται να λειτουργουν καλα σε blade με 512 mb ram αλλα με τα 256 πως πανε?
Στο desire HD που εχω ως κυριο κινητο ο GO Launcher EX εχει μονιμα αντικαταστησει το HTC Sence αλλα τωρα που θελω να παρω για 2ο το blade ισως καποιος που ηδη το εχει θα μπορουσε να μας πει αν τους “σηκωνει’.

Αντώνης Μαρίνος

@ TZEF

Ο πιο εντυπωσιακός είναι ο ADW, αλλά ο πιο ελαφρύς και συνάμα γρήγορος και ωραίος είναι ο LauncherPro. Με τα 512ΜΒ πάει σφαίρα, αν και αν αρχίσεις να φορτώνεις τις οθόνες με widgets αναμενόμενα βαραίνει….Δεν νομίζω να κάνει κάποια διαφορά η επιπλέον μνήμη, και με 256ΜΒ πρέπει να πηγαίνει το ίδιο….

grimoire

@TZEF
Αν θες έναν δωρεάν, και όχι “σπασμένο” τότε ο Go Launcher ΕΧ είναι ο πιο πλήρης και ο πιο παραμετροποιήσιμος. Ο launcherpro (όχι ο plus που είναι αγοραστός) δεν έχει resize στα widgets, ο ADWLauncher (όχι ο ΕΧ που είναι αγοραστός) έχει πάρα πολλές ελλήψεις σχετικά με τον EX, και ο Go Launcher ΕΧ (που είναι free) τα έχει όλα, μόνο που στο preview βάζει τις οθόνες στη σειρά και όχι σε πλέγμα αντίστοιχο του Sense, αλλά είναι εξίσου όμορφο. Μετά από δοκιμές αρκετών ημερών, ακόμα και με φορτωμένες οθόνες, ο Go Launcher ΕΧ πήγαινε πιο γρήγορα και ομαλά στην κύλιση, και σε 256RAM αλλά και σε 512RAM blade που το δοκίμασα. Δεν λέω πως οι άλλοι launchers είναι κακοί, όλοι είναι μια χαρά. Προσωπικά είχα τον launcherpro για πολλή καιρό, δοκίμασα μετά τον ADWLauncher EX για κανά δίμηνο, και μετά τον Go Launcher EX παράλληλα με τους άλλους 2. Τελικά κατέληξα στον Go. Να σημειώσω δε πως ο developer του launcherpro έχει πει πως έχει σκοπό να ξαναγράψει τον κώδικα από την αρχή, ώστε να μην έχει τους περιορισμούς του standard android launcher, αλλά αυτό έχει γίνει πολύ καιρό πριν, και η ανάπτυξη του launcherpro έχει καθυστερήσει σημαντικά.

pavel_vlasof

Καλημερα παιδια.
Μια ερωτηση. Πως το εννοουν στη wind το “τελος Μαρτιου”?
28 εχει ο μηνας. Θυμαμαι στο σταρ τρειλερ ταινιας και στο τελος ελεγε τον Απριλιο στο σταρ. Και τελικα την εδειξε το Μαιο… Πολυ φοβαμαι πως ετσι θα μας πανε και στη wind.

Αντώνης Μαρίνος

@pavel_vlasof

Μην αγχώνεσαι και τόσο για την “ελληνική” ROM, αν δεν θες να περιμένεις μπορείς απλά να βάλεις την SS RLS3 από εδώ https://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls3-2011-03-27-oled-tft-gen1-gen2/ και να τελειώνεις μια και καλή 😉

pavel_vlasof

Θενκς μαν, θα το δοκιμασω.

Στελιος

Συμφωνώ με τον φίλο grimoire πολύ καλός είναι όλα σε τάξη τακτοποιημένα και κανένα κόλλημα και πρόβλημα όλα καλά με τον GO Καλή εμπηρεία δοκιμάστε τον ..

Giannis

Ρε παιδια ενα δεν καταλαβαινω η WIND τι εχει να χασει αν βγαλει πιο νωρις την αναβαθμιση???απολυτως τιποτα αντιθετως κερδισμενη θα εβγαινε απ τη στιγμη που αρχιζει και διαδιδεται η 2.3 σε ολο και πιο πολλα κινητα…αλλα καταλαβα το σκεπτικο το κραταει για εκπληξουλα για πιο αργα για να υπαρχει μια καποια αγωνια………Μπραβο!!! WIND θαυμασια δουλεια καταφερες ηδη να μας τα κανεις τσουρεκια(sorry :D) συνεχισε ετσι………

nikosp

ρε παιδια τελικα ποτε θα γινει αυτη η αναβαθμιση θα μας πουνε καποτε?

Mich

Κανένα νέο για την αναβάθμιση? Σήμερα πήρα στη wind αλλά μου απαντούσαν σα να μίλαγα κινέζικα. Ιδέα δεν έχουν για το αν κάποτε θα αναβαθμιστεί το ZTE. Μάλιστα ο τύπος μου είπε ότι είναι θέμα android και όχι wind και άρα αν είναι θα μου βγάλει αναβάθμιση μόνο του το κινητό… (αυτό φαντάζομαι το υπέθεσε, δεν το ήξερε)

Επίσης 2 ακόμα ερωτήσεις που δεν έχουν αποσαφηνιστεί Αν κάποιος έχει κάποιο νέο ας πει:

1. Η official αναβάθμιση θα ξεκλειδώσει τη μνήμη ώστε να βλέπει το τηλέφωνο 512ΜΒ?
2. Αν δεν γίνεται το 1, παίζει να γίνει official αναβάθμιση έχοντας ξεκλείδωτη RAM στα 512?

Ευχαριστώ,

keep up the good work 😉

Αντώνης Μαρίνος

Ρε παίδες, τι αγχώνεστε, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω….Όποιος θέλει να βάλει “επίσημη” ROM 2.2 βασισμένη στην τελευταία έκδοση της ZTE, πάει στο link που έδωσα παραπάνω, κατεβάζει την SS RLS3, το κινητό πάει σφαίρα, είναι ημι-επίσημη ROM, τα 512ΜΒ παραμένουν ξεκλείδωτα, είναι overclockable ROM και όλα ωραία και καλά….

Θα κάνετε ακριβώς τα ίδια αν κατεβάσετε τη ROM της Wind (όταν και αν βγει), και θα σας λείπουν τα υπόλοιπα ωραία καλούδια των παιδιών στο Modaco 😉

zorro

Πότε θα γίνει τελικά η αναβάθμιση ρε παιδιά (στο κατάστημα έστω)??????

Socratis

Καλημερα παιδια…Μιλησα σημερα με την εξυπηρετηση πελατων της wind κ ειπαν οτι δεν υπαρχει επισημη ημερομηνια για την αναβαθμιση…κ ειπαν επισης περιπου μαιο ιουνιο….αυτα καλο κουραγιο….

Αλέξανδρος

Αν ισχύουν αυτά που λές σημαίνει πως ξεχνάμε επίσημη ρομ από τη wind. Εδώ που τα λέμε δεν πιστεύω ότι θα δώσει αναβάθμιση η wind.
Μην αγχώνεστε https://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls3-2011-03-27-oled-tft-gen1-gen2/

grimoire

@Αλέξανδρος
ήμουν από τους πρώτους που είχα πει πως δεν θα δώσει αναβάθμιση του blade η wind, μετά από πληροφορίες “επίσημες” που είχα από την wind. Τελικά, η ίδια πηγή με πληροφόρησε πριν από λίγες μέρες πως θα δώσουν τελικά αναβάθμιση αλλά δεν ξέρουν την ημερομηνία. Αρχικά μου είχαν πει για τέλος Μαρτίου, τώρα η ημερομηνία είναι άγνωστη. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα την δώσουν την αναβάθμιση. Ακόμα, σίγουρο είναι πως επικρατεί ένα μπάχαλο για τον τρόπο που θα την δώσουν, καθώς ούτε οι τεχνικοί έχουν ενημερωθεί σχετικά, ούτε και φαίνεται να έχουν διάθεση να διαθέσουν την αναβάθμιση από την σελίδα τους. Από τα καταστήματα μην περιμένεις και μεγάλη ενημέρωση, εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν τα βασικά.

Πηγή: διευθυντής πωλήσεων και τμήματος εξυπηρέτησης πελατών wind.

zan

μπορω να μαθω με ποια custom rom μπωρω να κανω overclock πανω απο τα 748-768 mhz συγκεκριμενα στα 800mhz πιο πανω διαβασα απο καποιον αλλα δεν ξερω ποια ρομ χρησιμοποιει!

Pentasteros....

ΛΟΙΠΟΝ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ WIND ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ…ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Η WIND ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ DEVELOPER Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ZTE ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΖΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.Η ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ WIND.ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ TOY BLADE.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GALAXY 3.

dr.Tzef

Καλημερα σε ολους…Αρχικα να ευχαριστησω τους grimoire και Αντώνης Μαρίνος για τις απαντησης τους παραπανω.Μηπως τωρα οι γνωστες μπορουν να μας πουν
ποια ειναι τα τελευταια και πιο αξιοπιστα links
1.Για ξεκλειδωμα,φλασαρισμα του κινητου της 512 ram και
2.Για την πιο σταθερη και πληρη 2.2 rom(να λειτουργουν ολα δηλαδη σταθερα)
γιατι με τοσες rom που εχουν βγει,με τοσα εκατονταδες post που εχουν γραφτει και με τις διαφορες της g1 και g2 γενιας BLADE εχω πελαγωσει και δεν ξερω απο που να αρχισω.Δεν με ενδιαφερει καθε λιγο να περναω νεα rom,απλα βλεποντας οτι οι πιο ειδικοι και ανησυχοι χρηστες εχουν κιολας περασει στη 2.3,φανταζομαι οτι για εμας τους υπολοιπους θα υπαρχει καποια πληρως λειτουργικη rom που δε θα λειπει κατι.
Τελος,αν παρω τωρα ενα καινουριο blade θα ειναι σιγουρα 2ης γενιας,πως θα το καταλαβω?
Ευχαριστω….

dr.Tzef

Κατι ακομα,ξερει κανεις πως(αν) βελτιωνεται το pinch to zoom στο blade,γιατι εχει ενα θεματακι στον browser ενω στις foto λειτουργει μια χαρα…Μεσω καποιου launcher φτιαχνεται?

dr.Tzef

@ Αντώνης Μαρίνος,
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ,κοιταξα τα link που εδωσες,πιστευω θα βγαλω ακρη.Κατι τελευταιο,αν καταλαβα καλα τα 512 ξεκλειδωνουν μονο με την Ουγγαρεζικη ROM ,αφου λοιπον την περασω μετα μπορω αντι για την Σουηδικη να περασω παλι την Ελληνικη 2.1,υπαρχει καπου να την κατεβασω η’ απλα κανω backup τη δικη μου σε καποιο απο τα αρχικα σταδια?
β)Χανεται η εγγυηση ξεκλειδωνοντας τα 512 αλλα κρατωντας τη μαμα 2.1,εχει χρειαστει καποιος να το γυρισει στη wind με 512 για σερβις-αντικατασταση ωστε να ξερει σιγουρα τι παιζει?Νομιζω οτι και με αυτες τις πληροφοριες θα μπορω να παρω μια πιο ασφαλη αποφαση του τι να κανω.Ευχαριστω….

Αντώνης Μαρίνος

Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι μέχρι στιγμής μόνο με αυτή τη -official- ROM έχουν καταφέρει να “δουν” όλοι τα 512ΜΒ….άρα ποιος ο λόγος να πειραματιστείς ?

Μετά μπορείς να περάσεις όποια θες, τα 512ΜΒ θα παραμείνουν…..

Για θέμα εγγύησης, ας πει κάποιος που “έπαθε”, αλλά δεν νομίζω να σου πουν κάτι περίεργο στη Wind….

pavel_vlasof

Καλησπερα παιδια. Συγγνωμη για το offtopic, αλλα εχω ενα προβληματακι με το wifi.
Ενω συνδεομουν κανονικα με το router του σπιτιου μου, απο χθες ενω το βρισκει στη λιστα, παταω συνδεση και με γραφει κανονικα! Υπαρχει λυση σε αυτο?

dr.Tzef

@ Αντώνης Μαρίνος
αυτος ειναι οδηγος για τα καινουρια blade,ποια η αποψη σου?ειναι οτι χρειαζομαστε?https://zteblade.info/?p=20

Αντώνης Μαρίνος

Αυτός ο οδηγός (που ακολούθησα και εγώ για το δικό μου) δεν είναι για τα Gen2, είναι για τις τελευταίες παρτίδες των Gen1, άρα προσοχή! Για να το δείτε αυτό θα πρέπει να τρέξετε το Ask Mr.Pigfish….Αν δεν έχετε τα 512ΜΒ και δεν έχετε 2.2., τότε χρειάζεστε να τρέξετε την αναβάθμιση….

pavel_vlasof

Ρε παιδια καθε φορα που στελνω sms και το μηνυμα πιανει 2 σειρες, μου λεει οτι θα στειλει 2 sms. Ειναι δυνατον? Κια στις ρυθμισεις δε βλεπω κατι σχετικο. Κανα φωτο?

dr.Tzef

@ Αντώνης Μαρίνος
Με το Mr.Pigfish ειδα οτι αν και το αγορασα απο armao μολις προχθες ειναι Gen 1?Αν καταλαβα καλα η Ουγγρικη rom ειναι TPT που εφαρμοζεται σε gen1/2 αρα δεν χρειαζομαστε εκει το clockwork αλλα μετα στην εγκατασταση -φλασαρισμα αλλης rom ειναι που χρειαζεται.Παντως εμεις και πριν βαλουμε την Ουγγρικη rom πρεπει να το περασουμε η’ μετα η’ καθολου γιατι η ΤΡΤ οπως λεει εδω στο 4:https://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/329864/28-mar-guide-how-to-install-a-custom-rom-on-the-zte-blade-gen1/ τα κανει ολα BOOT, RECOVERY and ROM .
Εγω αφου ξεκλειδωσω τα 512 θελω να γυρισω στη μαμα 2.1 ,με αυτο τον οδηγο δεν βλεπω να κραταει αντιγραφο της rom μου…

Αντώνης Μαρίνος

@dr.Tzef
Μπορεί να μην το χρειάζεσαι, αλλά σίγουρα το clockwork σου λύνει τα χέρια. Είτε με αυτό είτε με το Rom Manager, κράτα και ένα backup της δικής σου ROM και μετά κάνεις οτι θες 😉

dr.Tzef

φιλαρακι χιλια thanks….βοηθησες πολυ!

ento20101

παιδιά η αναβάθμιση του ZTE BLADE από 2,1 σε 2,2 ξεχάστε το θα γίνει κατευθείαν 2,3 αυτό το ξέρω γιατί ρώτησα σε κατάστημα της wind και μου είπανε ότι επειδή άργησε να γίνει η αναβάθμιση θα πάει σε 2,3 πότε σε λίγες μέρες

Marios

@ento20101
Δεν υπάρχει περίπτωση. Πουθενά δεν έχει βγει επίσημη 2.3 αναβάθμιση και φυσικά δεν θα βγει εδώ. Άσε που αν παρατήσανε την 2.2 και δουλεύουν για την 2.3 (που δεν το κάνουν) θα έχουν δικαιολογία για να το καθυστερούν για κανα δίμηνο ακόμα. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά σε σε κοροϊδέψανε μες στα μούτρα σου ento :-p

dr.Tzef

το backup της δικης μας ROM θα ειναι σε zip μορφη οποτε ανα πασα στιγμη θα μπορουμε α περασουμε την παλια rom οπως θα περνουσαμε μια custom Η’ πρεπει να βρω και να κατεβασω το zip. αρχειο της original ρομ και να την περασω με τηξν ιδια διαδικασια σαν να ηταν custom?
Αν ισχυει το δευτερο,ποιος ο λογος να κανω backup σε καινουριο κινητο 3 ημερων?

Chris

Σας ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. Επειδή είμαι αρχάριος στα android μια ερώτηση που δεν είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί (ή δεν την έχω καταλάβει). Σε περίπτωση που ξεκλειδώσω την RAM σε 512 υπάρχει η δυνατότητα να ξαναφέρνω το κινητό στην αρχική του κατάσταση (με 256 RAM) αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το hardware και χρειαστεί να πάει για service. Από ότι κατάλαβα επαναφέροντας την μαμίσια rom δεν επαναφέρει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση ως προ την ram (ή κάνω λάθος;). Έχει πάει κανείς το τηλέφωνο για επισκευή με ξεκλειδωμένη (512) ram; Είχε πρόβλημα με την εγγύησης;

peter

καλησπερα σκεφτομαι να βαλω custom rom εδω https://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls4-2011-04-01-oled-tft-gen1-gen2/ ποια απο τις custom μου προτεινεται εχω ξεκλειδωσει τα 512(420) η RLS4d εχει ελληνικα ??? υπαρχει καποιος που την εχει δοκιμασει να μου πει εντυπωσεις ?? ευχαριστω

chris

καλησπερα δεν ειμαι σιγουρος αν απαντηθηκε(μαλλον ναι) αλλα η στανταρ 2.1 εχει ελληνικο πληκτρολογιο?

Dr.TZEF

@PETER
καλημερα φιλε μου,χρησημοποιω μια βδομαδα τωρα την SS RLS4b και με τα 512 mb πραγματικα πεταει…το μενου κυλαει τοσο ομαλα οσο και στο desire HD μου(μονο εκει συγκρινονται).Απλα να κατεβασεις απο το Market τον Launcher Pro που φαινεται να τρεχει καλυτερα στο blade απο τον μαμα launcher,τον Go Launcher EX και απο 4-5 αλλους που εχω δοκιμασει συνδιαζοντας ταχυτητα και παραμετροποιησημοτητα με τον καλυτερο τροπο!
Οσον αφορα τα προγραμματα δεν φαινεται να κολλαει με τιποτα οσα και να χεις ανοιξει….προσοχη εχει και μερικα για να αλλαξεις την ταχυτητα του επεξεργαστη αλλα θα συνιστουσα να μην τα πειραξεις,οχι απο την αρχη τουλαχιστον,πριν μαθεις καλυτερα το android.

Dr.TZEF

Eχω ενα μικρο θεματακι με τα mms.Ενω με την κανονικη rom 2.1 της wind εστελνα κανονικα mms με COSMOTE τωρα με th 2.2 ssrls4b δεν μπορω να στειλω ουτε να λαβω mms.
Οταν προσπαθησα να αλλαξω τις ρυθμισεις στο profil apn Cocmote MMS ειδα οτι δεν μπορω και οτι ολες οι επιλογες εχουν απο κατω αστερακια*****
Εχει κανεις δοκιμασει να στειλει mms με SS RLS4b,εχει το ιδιο προβλημα και πως το διορθωσε?

γιαννισ

καλισπερα εχω ενα ζτε βλαδε και ο μικρος το σκαλικσε και το κλειδωσε τωρα γραφει μοτιβο κλειδωμενο πως το ξεκλειδωνω ξερει κανεις΄΄ ευχαριστω!

επισης γραφει συνδεθειτε με το λογαριασμο σας στο GOOGLE για ξεκλειδωμα . πως ομως να συνδεθω αφου ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω να ανοιξω ουτε το wi fi;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.