ZTE Blade αναβάθμιση σε Android 2.2, Ουδέν νεότερο

Οι ερωτήσεις σας είναι πιεστικές και αναζητούν άμεσες απαντήσεις και λύσεις. “Πότε θα αναβαθμιστεί το ZTE Blade σε Android 2.2;”. Την ίδια ερώτηση υποβάλαμε και εμείς επίσημα ως Techblog στο Γραφείο Τύπου της WIND. Το Blade κυκλοφόρησε στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου με την διαβεβαίωση ότι θα γίνει 2.2 τους πρώτους μήνες του 2011.

update: 26.01.2011: Το ZTE Blade θα αναθαθμιστή επίσημα από την WIND και τη ZTE στο τέλος Μαρτίου.

Η απάντηση από το Γραφείου Τύπου της WIND ήρθε κατόπιν ανταλλαγής τριών email, είναι όμως χαρακτηριστική και δείχνει ότι στη ZTE εργάζονται σκληρά για την επερχόμενη αναβάθμιση. Ελπίζουμε αυτή να γίνει Over The Air (OTA) και όχι μέσα από τα καταστήματα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουμε.

“We don’t have any confirmed date yet from the factory, but we do know that they are working on that since it is un urgent issue. As soon as we shall have anything concrete about that we shall informed you in order to inform accordingly your customers”.

, ZTE Blade αναβάθμιση σε Android 2.2, Ουδέν νεότερο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanos

Στην δική μου συσκευή δεν κουμπώνει το mini jack για να ακουστικά πλέον, και περιμένω να βγει το update, πριν το στείλω για service. Να τα φτιάξω όλα σε μια δόση. Αλλά θα περιμένω αρκετά όπως φαίνεται 🙁 Μάλλον θα χτυπήσω κάποιο bluetooth stereo headphone…

Μέχρι να έρθει η επίσημη ενημέρωση από την Wind, είχε κανείς καλή τύχη με κάποιο custom rom; Και μην μου πείτε ναι, αλλά δεν απλά δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις ακόμα με αυτή τη rom 😉

Thanks

Τσαμπίνο

οκ ρε κωστα!! οταν στειλουν νεοτερα πες μας!!!

Αλέξανδρος

Thanos πριν αρχίσεις την ειρωνία για τις custom roms καλό θα ήταν να ψάξεις.
Αν έψαχνες θα έβλεπες ότι στις custom δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα.

Thanos

@Αλέξανδρος Συγνώμη αν φάνηκε ότι ειρωνεύομαι, αλλά απλά ήθελα να ρωτήσω για κάποια σχετικά bug free 2.2 rom για την συγκεκριμένη συσκευή. Και έχω ψάξει τουλάχιστον στο modaco subforum του zte blade (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος)..

Από ότι καταλαβαίνω, οι rom διαφέρουν σε σταθερότητα και υποστήριξη από συσκευή σε συσκευή. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι οι περισσότερες rom του zte βασίζονται σε leaked roms από άλλες χώρες και όχι πχ από το aosp + ότι drivers χρειάζονται… Είναι τόσο δύσκολο το 2ο;

Οπότε έχει κάποιος δοκιμάσει κάποια από αυτές τις rom στο zte, please say 😉

Αλέξανδρος

Βάλε τη jellyfish rls8 είναι ότι πιο σταθερό έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει πολλές.
Εχει βγει και η 9 αλλά έχω βαρεθεί να αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι και μιας και η 8 μου έκατσε καλά δεν αλλάζω προς το παρόν.

GREG

Από τον Δεκέμβρη του 2010, χιλιάδες κάτοχοι BLADE ανά την υφήλιο έχουμε περάσει σε Android 2.2 Custom ROM και δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Οι 2.2 Custom ROM που κυκλοφορούν βασίζονται σε ROM του γιαπωνέζικου και κινέζικου ZTE Blade και είναι πλήρως παραμετροποιήσημες. Ψάξε λίγο στο Modaco και θα βρεις την άκρη.

Χρήστος Στάμος

Η αναβάθμιση σε 2.2 είναι απαραίτητη, γιατί το τηλέφωνο έχει πολύ λίγη εσωτερική μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών (κάτω από 250MBs νομίζω), οπότε χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την λειτουργικότητα εγκατάστασης εφαρμογών στην microsd κάρτα, που παρέχει το froyo. Ελπίζω μόνο να μην προκύψει καμία ασυμβατότητα με τις συσκευές όσων κάναμε το mod για αναγνώριση της πλήρους μνήμης ram της συσκευής…

alex_blade

το προβλημα της μνημης πλεον λυθηκε με το ξεκλειδωμα των 512

dinosmidis

Η μνήμη στην οποία αναφέρεσαι είναι η μνήμη ram του τηλεφώνου και δεν έχει σχέση με την εσωτερική του μνήμη που δεν αλλάζει και παραμένει βέβαια λίγο παραπάνω απο 200 mb.H αναβάθμιση σε Froyo λοιπόν παραμένει απαραίτητη για την μεταφορά προγραμμάτων στην sd κάρτα

mike

@Χρήστος Στάμος
Για τη μνήμη, χρησιμοποίησες τον οδηγό που υπάρχει κάπου εδώ μέσα στο techblog ή βρήκες κάτι ποιο αναλυτικό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.