ZTE Blade αναβάθμιση σε Android 2.2, Πάμε για την επόμενη εβδομάδα

Παρατείνεται η αγωνία των κατόχων ZTE Blade μιας και η πολυπόθητη αναβάθμιση που σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Ιανουάριο ότι θα δοθεί στο τέλος Μαρτίου, καθυστερεί. Σε σημερινή μας επικοινωνία με τη WIND μάθαμε ότι πάμε μια εβδομάδα μετά στο τέλος της επόμενης και εύχομαι για όλους μας αυτή να είναι και η καταληκτική ημερομηνία ώστε να πάρει αέρα το αγαπημένο σας Blade.

Σήμερα 3 μόλις ημέρες πριν κάνουν “expire” οι πληροφορίες μας και κατόπιν των πιεστικών σας μηνυμάτων για το τι θα συμβεί, μάθαμε ότι τελικά(;) η αναβάθμιση θα γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

, ZTE Blade αναβάθμιση σε Android 2.2, Πάμε για την επόμενη εβδομάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
3ftw

αυτην την στιγμη τρεχω την swedish πιστευω η της wind να ειναι καλη.παντως η πιο γρηγορη συμφωνα με το αποτελεσμα του quadrant ειναι η cyanogenmod 7 N31…

lefteris

Άντε να το δούμε γιατί μας βλέπω όλους σουηδέζικους

mastor10

η σουηδέζικη ειναι πιο καλη απο τις αλλες?

zan

ΘΑ ΕΙΝΑΙ OTA?

NickM

Αραγε θα ζεκλειδώνει τη μνήμη σε 512 ή θα πρέπει πρώτα να την ξεκλειδώσουμε εμείς

3ftw

nickm εσυ πρεπει να την ξεκλειδωσεις..πιστευω το ξεκλειδωμα για το blade ειναι μονοδρομος…
εγω χρησιμοποιω την σουιδεζικη μεχρι να βγει σταθερη ρομ απο cyanogen..εδω οι beta ου εχουν ειναι κλασης ανωτερες σε ταχυτητα απο την σουιδεζικη αλλα και την γιαπωνεζικη..σιγουρα θα δοκιμασω την ελληνικη να δω πως ειναι αλλα δεν νομιζω να ειναι και κατι διαφορετικο απο την σουιδεζικη…

dionisis

Τι να την κάνεις την επίσημη όταν υπάρχει η SS RLS3 το λεπιδάκι παραέχει πάρει αέρα με αυτη την rom

sdrakopo

Γεια σε ολους… Ειμαι νεος χρηστης smartphone και δη android…
Θα ηθελα πολυ, αν καποιος εχει δοκιμασμενη rom 2.2 για το Blade, να μου συστησει που θα τη βρω, και πως θα την ”περασω” ….και αν θα πρεπει πρωτα να ”ξεκλειδωσω” τη ram του σε 512.
Ρωταω γιατι περνωντας σημερα (30-3-11) απ την Wind της γειτονιας μου με απογοητευσαν λεγοντας μου οτι μαλλον αδικα περιμενω, διοτι με την αφιξη του zte skate μαλλον δεν ενδιαφερει την Wind το να φερει την αναβαθμηση. Ευχαριστω εκ των προτερων

Vasilis_G

Κύριοι είμαι σε δίλημμα… Blade or Galaxy 3 ???? vote plz

tasos

Εχω μερικα καμμενα πιξελς στο blade μου και νομιζω οτι γινονται ολο και περισσοτερα. Εχουν περασει οι 14 μερες αγορας. Ξερει κανεις τι συμβαινει σε αυτη τι περιπτωση με την εγγυηση;

Αντώνης Μαρίνος

@sdrakopo: αν κοιτάξεις τα posts για το blade εδώ μέσα στο Techblog θα βρεις ότι ζητάς. Προτείνω SS RLS3, αφού πρώτα ξεκλειδώσεις τα 512ΜΒ με τον οδηγό που επίσης θα βρεις εδώ μέσα…

sdrakopo

Φίλε Αντώνης Μαρίνος σ’ ευχαριστώ πολύ … θα κάνω οτι μπορώ

Στελιος

παιδιά μπορεί και η ερώτησει μου να είναι ανόητη αλλά θέλω να μάθω … Άμα κάνω τη μνήμη του blade μου 512 θα μπορώ να το αναβαθμίσω μετα σε αντροιντ 2.2 δηλαδή θα διατηρηθεί??Η θα είναι άδικος κόπος και πάλι απο την αρχή..? πιστεύω ότι θα παραμείνει ανεξαρτήτος έκδοσης …

Αντώνης Μαρίνος

@Στελιος: ότι αναβαθμίσεις έχω κάνει μέχρι στιγμής η μνήμη παραμένει στα 512ΜΒ….άρα λογικά θα παραμείνει 512ΜΒ και σε αυτή….

Mich

@Στέλιος Είχα και εγώ την ίδια απορία και τελικά το έψαξα μόνος μου γιατί δεν υπάρχει καμία πληροφόριση σχετικά με τα σχέδια της Wind. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις αναβάθμισης. Η (TPT Total Phone Transfer) και η άλλη όπως το clockwork. Η TPT πειράζει ολοκληρωτικά το τηλέφωνο ενώ ο άλλος τρόπος πειράζει το λειτουργικό. Το ξεκλείδωμα των 512ΜΒ γίνεται πρώτα με TPT πέρασμα της Ουγγρικής ώστε να “πειραχτεί” το τηλεφωνο και να βλεπει τα 512ΜΒ ενώ μετά γίνεται πέρασμα της ROM της Wind (ή άλλης Custom) μέσω clockwork χωρίς να πειράζονται τα 512 μιας και δεν είναι TPT Το TPT είναι πολύ απλή διαδικασία σε σχέση με τον άλλο τρόπο αλλά με περισσότερο ρίσκο αν το ROM αρχείο έχει κάποιο πρόβλημα. Ετσι λοιπόν αν η αναβάθμιση γίνει με TPT τότε τα 512 θα χαθούν εκτός φυσικά αν η νέα ROM επιτρέπει στο τηλέφωνο να τα “βλέπει”. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι ίσως μπορείς αφού περάσεις την 2.2 της Wind να πάρεις ένα backup (το οποίο δεν θα είναι TPT) και μετά να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο “λαός” για να την περάσει στο “ξεκλείδωτο” κινητό του. Φυσικά αυτό με κάθε επιφύλαξη διότι δεν ξέρουμε αν η 2.2 της Wind θα μπορεί… Συνέχεια »

μυρτω

παιδια να ρωτησω κατι? τα mms πως ενεργοποιουνται? εχω whats up εχω παρει χιλιαδες φορες την cosmote και δεν μπορουν να κανουν κατι! δεν μ ρχεται το μηνυμα με τις ρυθμισεις! και χειροκινητα με την εξυπηρετηση πελατων που το εκανα πηγα στις ρυθμισεις στα δικτυα και παλι δεν εγινε τιποτα.εχεις κανεις ιδεα να με βοηθησει?ευχαριστω πολυ!

3ftw

τι να τα κανεις τα mms εαν υπαρχουν τα email..ποιος δεν εχει προσβαση σε email την σημερον ημερα

myrto

για να εχω προσβαση ομως θελω και συνδεση στο ιντερνετ που δν μπορω να την εχω ανα πασα στιγμη.

Marios

Πάει, τελειώνει κ αυτή η βδομάδα… Έτσι και δεν το βγάλουν το update να φυσήξει wind να τους πάρει και να τους σηκώσει :-p

Marios

Σημερινή ενημέρωση από τη Wind: “Σε συνέχεια του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει ενημέρωσης από την κατασκευάστρια εταιρεία, η αναβάθμιση λογισμικού Android 2.2 θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Η αναβάθμιση του λογισμικού είναι σε διαδικασία test και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.”

Στελιος

παιδιά πήγα πάλι για χιλιοστή φορά στη wind και κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν και βρέθηκε ένας τύπος και μου είπε ότι πλησιάζει μέσα σε αυτές τις ημέρες τα συμπεράσματα δικά σας .Φταίει και η wind από μια μεριά έπρεπε να είχε επιμεληθεί από πριν για το συγκεκριμένο.

lazaros

που είναι η αναβάθμιση ρε παιδιά ;;;

side.view85

Τελικά επίσημη αναβάθμιση θα δούμε ποτέ.???

Dimitris

Τελικά, αναβάθμιση δεν είδαμε….

Giannis

H WIND μας δουλεύει για τα καλά..!!!!!!εμένα και για το κινητό τόσο και παραπάνω έκανε να το φέρει οπότε <>… να δούμε ΑΝ και ΠΟΤΕ θα έρθει η αναβάθμιση γιατί,πόση υπομονή πια¨??

Δημήτρης Ιωάννου

Σήμερα διέκοψα 6 εταιρικές συνδέσεις με WIND και αλλάξαμε Εταιρία κινητής. Αν πιστεύει η WIND ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πελάτες της, ξεχνάει ότι οι πελάτες είναι που την πληρώνουν. Καληνύχτα WIND.

Giannis

Ωραίος φίλε !!!!

Λευτέρης

Το ίδιο κάναμε και εμείς πριν έναν χρόνο περίπου. αντίο wind.
Αναβάθμιση δεν θα υπάρξει κατα την γνώμη μου.
Για αυτό σας προτείνω να βάλετε την σουιδεζικη και θα με θυμούνται όλοι όσοι
Διάβασαν αυτές τις γραμμές γιατί θα έχουν στα χέρια τους ένα άλλο κινητό
Το blade θα σας απογείωση

akis osfp

παιδια οντως ειναι για τα μπαζα η wind. ειχα παει προχθες για να ρωτησω για την αναβαθμισει για το blade και δεν ηξεραν καν για την αναβαθμιση.

Μάνος

Καλησπέρα, μόλις απέκτησα ένα ΖΤΕ Blade και είμαι στην διαδικασία
μεταφοράς των επαφών από το Sony Ericsson K810i. To ανανεωμένο
PC Companion (Παλιό PC Suite) της S.E. δεν έχει κάποια εξαγωγή σε
κάποια μορφή αρχείου των επαφών. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς
θα μπορούσα να μεταφέρω τις επαφές από την μία συσκευή στην άλλη;
και δε μιλάω περνώντας τις στην SIM…

sdrakopo

Μανο δοκιμασε να αντιγραψεις ολα τα περιεχομενα της καρτας του κ810 στον υπολογιστη σου και απο κει στην καρτα του ΖΤΕ. Οταν τη διαβασει θα παρει αυτοματα τις επαφες. εμενα τουλαχιστον μου πετυχε αυτο.προυποθετει να τις εχεις αντιγραψει (back-up) μεσω του κ810

Σπύρος

Κατέβασε το MyPhoneExporer στο PC και στο blade, συνδεσε πρώτα PC με Κ801 κανε τη μεταφορά και μετα συνδεσε PC με blade και καθαρισες, είναι πολύ απλό στη χρήση

Μάνος

Σπύρο, ξέχασα μετά από 1 ώρα σχεδόν που έγραψα το μήνυμα
για το πρόβλημά μου, το είχα βρεί το MyPhoneExplorer και
μετέφερα τις επαφές και τα μηνύματα από το Κ810i στο Blade
πολύ άνετα. Πολύ καλή εφαρμογή το MyPhoneExplorer κι όσο
για το Blade είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Το θεωρώ
πολύ καλή αγορά για 159 €. Κι αν το δεις από την οπτική γωνία
του απόδοση/τιμή, τα κινητά που κοστίζουν 600 € αμφιβάλλω αν
είναι 4 φόρες καλύτερα από το Blade. (Ίσως να εξαιρείται το iPhone 4) 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.