Δευτέρα
04/04/2011

ZTE Blade ανεπίσημη αναβάθμιση σε Android 2.3.3 (custom ROM), Οδηγός βήμα-βήμα

Έχουν περάσει 2 μήνες από την την πρώτη επαφή με την ανεπίσημη rom CyanogenMod 7 for Blade και πλέον η rom έχει βελτιωθεί αρκετά. Έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο kernel και έχει φτάσει στην έκδοση Android 2.3.3. Σχεδόν το σύνολο των λειτουργικών προβλημάτων που είχε η αρχική έκδοση έχουν διορθωθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση.

Τυχόν ελλείψεις/προβλήματα που δεν έχουν διορθωθεί ακόμα αναφέρονται εδώ. Ακολουθεί οδηγός εγκατάστασης της ROM. Σε κάθε περίπτωση δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν συμβεί κάτι στο κινητό σας και αν προχωρήσετε θα πρέπει να το κάνετε με δική σας ευθύνη.

ZTE Blade Android 2.3.3

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να κάνετε rooted το κινητό σας. Κατεβάζετε την εφαρμογή UniversalAndroot. Το αρχείο της UniversalAndroot.apk θα το βρείτε εδώ (download). Αφού το κατεβάσετε, το μεταφέρετε στην κάρτα SD. Στη συνέχεια και από την εξερεύνηση αρχείων μέσα από το κινητό τρέχετε το αρχείο για να εγκατασταθεί. Αν δεν σας επιτραπεί η εγκατάσταση πηγαίνετε στο μενού ρυθμίσεις, εφαρμογές και μαρκάρετε το άγνωστες πηγές. Μόλις εγκατασταθεί και το τρέξετε θα εμφανιστεί μια απλή οθόνη με κουμπιά. Επιλέγετε το Superuser for Android 2.0 – 2.2 και πατάτε το κουμπί «Root :-)» και πλέον η συσκευή σας είναι rooted. Αν το κινητό σας ήταν ήδη rooted δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα εμφανίσει ένα ενημερωτικό μήνυμα το πρόγραμμα όταν πατήσετε το κουμπί.

Επειδή κάποιες νέες παρτίδες Blade δεν υποστηρίζουν την χειροκίνητη μέθοδο εγκατάστασης της rom προσθέσαμε και τη αυτόματη. Επιλέξτε όποια σας βολεύει.

Αυτόματη μέθοδος
1. Εγκαθιστούμε από το Android market την εφαρμογή RomManager.
2. Την τρέχουμε και επιλέγουμε την πρώτη επιλογή Flash ClockworkMod Recovery και στη συνέχεια από το Pop-up menu επιλέγουμε ZTE Blade. Αν δεν είναι εγκατεστημένη θα εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση (3.0.1.4) του clockworkmod.
3. Από το αρχικό μενού επιλέγουμε Download ROM και μετά CyanogenMod και μετά την νεότερη rom και download. H πιο πρόσφατη κατά την δημιουργία ήταν η CyanogenMod 7.0.0-RC4 . Επίσης τσεκάρετε και την επιλογή Google Apps.
4. Μόλις κατέβει η rom επιλέγουμε Wipe Data and Cache και πατάμε ok για να επανεκκινήσει το κινητό και να αρχίσει η εγκατάσταση της rom. Αν ζητηθούν δικαιώματα υπερχρήστη επιλέγουμε να το θυμάται και επέτρεψε.
5. Αρχίζει αυτόματα η εγκατάσταση της rom και αφού τελειώσει θα μας ζητήσει να ρυθμίσουμε την γλώσσα του τηλεφώνου και τον Google λογαριασμό μας.

Χειροκίνητη μέθοδος
Απαραίτητα αρχεία για download. Θα χρειαστείτε:
1) Το recovery-clockwork-3.0.1.4-blade.img. Θα το βρείτε εδώ (download)
2) Το fastboot.zip. Θα το βρείτε εδώ (download)
3)Τους drivers για να αναγνωρίσουν την συσκευή τα Windows (ZTE Android USB Driver for Microsoft PC_5.2066.1.7.exe). Θα τους βρείτε εδώ (download)
4) Την πιο πρόσφατη έκδοση της custom android 2.3 rom. Θα τη βρείτε εδώ (download)
5) Και τo google apps από εδώ (download)

Ακολουθούμε τα εξής βήματα:
1. Κλείνουμε το τηλέφωνο, βγάζουμε μπαταρία και τυχόν συνδεδεμένο καλώδιο USB.
2. Βάζουμε μπαταρία και ανοίγουμε το τηλέφωνο πατώντας το πλήκτρο ενεργοποίησης και έχοντας ταυτόχρονα πατημένο το πλήκτρο volume up (ήχου +) πλάγια δεξιά στο κινητό. Θα εμφανιστεί το πράσινο «Android» και θα πρέπει να παραμείνει εκεί χωρίς να αλλάξει η εικόνα. Αν δεν παραμείνει σημαίνει ότι έχετε νεότερη παρτίδα BLADE που δεν υποστηρίζει τον παραπάνω συνδυασμό πλήκτρων οπότε δεν μπορείτε να κάνετε τη χειροκίνητη διαδικασία).
3. Συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή με καλώδιο USB. (Αν δεν το αναγνωρίσει το κινητό εγκαθιστούμε τους drivers που κατεβάσαμε με εκτέλεση του (ZTE Android USB Driver for Microsoft PC_5.2066.1.7.exe).
4. Εξάγουμε (unzip) τα αρχεία του fastboot.zip σε ένα φάκελο του υπολογιστή και στον ίδιο φάκελο βάζουμε και το αρχείο recovery-clockwork-3.0.1.4-blade.img.
5. Για υπολογιστές με Windows: Από την γραμμή εντολών command (CMD), μεταβαίνουμε στον φάκελο που δημιουργήσαμε πριν και γράφουμε «fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-3.0.1.4-blade.img» (χωρίς τα αποσιωπητικά « » ).
6. Όταν ολοκληρωθεί γράφουμε «fastboot-windows reboot» (χωρίς τα αποσιωπητικά » «) και κάνουμε άμεσα το επόμενο βήμα 7.
7. Μετά από αυτά το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση οπότε αποσυνδέουμε το καλώδιο USB και αυτή τη φορά πατάμε συνεχόμενα το κουμπί volume down (ήχου -). Θα ξεκινήσει το ClockWorkMod.
8. Συνδέουμε το καλώδιο USB, επιλέγουμε «mounts and storage» και μετά «mount USB storage». Με αυτή την επιλογή (και όσο δεν φεύγουμε σε άλλο μενού του ClockWorkMod) βλέπουμε την κάρτα μνήμης του κινητού στον υπολογιστή για μεταφορά αρχείων.
9. Περνάμε την custom android 2.3 rom (η πιο πρόσφατη όταν έγραφα το άρθρο ήταν η tdud_blade_full-33.zip) και το gapps-gb-20110120-signed.zip στη κάρτα μνήμης του κινητού.
10. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστρέφουμε στο αρχικό μενού πατώντας διαδοχικά το πλήκτρο της επιστροφής (BACK button).
11. Από το μενού του επιλέγουμε την επιλογή Wipe data/factory reset και επιλέγουμε Yes — delete all user data στο επόμενο μενού.
12. Επιστρεφουμε στο αρχικό μενού και επιλέγουμε wipe cache partition και επιλέγουμε Yes — wipe cache στο επόμενο μενού.
13. Επιστρεφουμε στο αρχικό μενού και επιλέγουμε install zip from sdcard και μετά choose zip from sdcard, επιλέγουμε το tdud_blade_full-33.zip (η μελλοντικά το πιο πρόσφατο rom που θα κυκλοφορήσει) που κατεβάσαμε στην κάρτα μνήμης και πατάμε Yes.
14. Επιστρεφουμε στο αρχικό μενού και επιλέγουμε install zip from sdcard και μετά choose zip from sdcard και επιλέγουμε το gapps-gb-20110120-signed.zip από τη κάρτα μνήμης που το σώσαμε.
15. Μόλις τελειώσει η διαδικασία επιστρέφουμε στο αρχικό μενού και κάνουμε reboot.
16.Αρχίζει αυτόματα η εγκατάσταση της rom και αφού τελειώσει θα μας ζητήσει να ρυθμίσουμε την γλώσσα του τηλεφώνου και τον Google λογαριασμό μας.

Διαμιανός Καλανίδης

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


218 Σχόλια

 1. Ο/Η sdrakopo λέει:

  »Νέα έκδοση βασισμένη σε επίσημη rom 2.3.4 της ZTE για αντίστοιχο μοντέλο του Blade.
  Κυριολεκτικά πετάει το Blade!!»…

  Ειναι beta? βλεπεις πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα?
  την stir fry ,η την light version?
  please Damianos πες μας περισσοτερα…

 2. Ο/Η Vin λέει:

  Κανενα νεο για το 2.3.4 ????

 3. Ο/Η fotis38 λέει:

  @ALeX_blade Εκανα ακριβος οτι λεει για να το κανω Gen2 αλλα δεν μου ενφανιζει τα πρασινα γραμματα ή τιν μαυρη οθονη. Απλα βγενει το Android το πρασινο και δεν κανει τιποτα. Παρακαλω καποιοσ ασ βοηθισει.

 4. Ο/Η ALeX_blade λέει:

  @fotis38: τα πράσινα γράμματα είναι το ClockworkMod recovery που θα πρέπει να ξαναπεράσεις, με τη διαδικασία που περιγράφεται και στην αρχή αυτού του άρθρου.
  Απλώς πρόσεχε να βάλεις τη version 3.0.1.4

 5. Ο/Η fotis38 λέει:

  Φιλέ μου δεν μπορώ να τα καταφέρω παιδεύουμε αρκετές ώρες αν μπορείς να μου πεις πιο απλά , τα έκανα όλα οπός γραφή η σελίδα και δεν έγινε τίποτα έβαλα και το ecovery-clockwork-3.0.1.4-blade.img. από την αρχή αλά και πάλι δεν κατάφερα να κάνω τίποτα αν μπορείς να με βοηθήσεις κάπως αλλιώς θα σου είμαι ευγνώμον

 6. Ο/Η Vin λέει:

  @Damiane
  Εσυ που εισαι μαστορας σε αυτα φτιαξε οδηγο βημα βημα απο 2.2 σε 2.3.4 το περιμενω πως και πως… :)

 7. Ο/Η Vin λέει:

  τπτ ακομα?????

 8. Ο/Η Vin λέει:

  καντε κατι ρε παιδια…..το εχω βαρε8ει 2.2 κ η8ελα να το κανω 2.3 αλλα ειδα οτι ειχε βγει το 2.3.4 που ειναι μακραν καλυτερο….. !!!! :) ενα οδηγο!!!!!

 9. Ο/Η pavel_Vlasof λέει:

  Καλησπερα παιδια.
  Κανω την αυτοματη μεθοδο και εχω κολλησει στο βημα 4, καθως επιλεγω wipe data n cache και ξετικαρω το wipe dalvik cache (δεν ξερω αν φταιει αυτο), αλλα μετα την επανεκκινηση βαζω το pin και το κινητο δουλευει χωρις να βλεπω να γινεται καποια εγκατασταση.
  Any help?

 10. Ο/Η Vin λέει:

  @ gt (ξετικαρω το wipe dalvik) ??? dn xreiazete.. asto opws einai .. pezei kanonina meta..

 11. Ο/Η pavel_Vlasof λέει:

  Το δοκιμασα και με τικαρισμενο το dalvik και παλι τιποτα.

 12. Ο/Η pavel_vlasof λέει:

  Ναι,ολα κομπλε.Εχω το mod περασμενο στην καρτα,το κανω install ειτε με rommanager ειτε με recovery manager και κανοντας reboot δεν μπαινει στο menu του clockworkmod.

 13. Ο/Η pavel_Vlasof λέει:

  Το εκανα αυτο πριν καμια ωρα και την περασε, αλλα οταν μπαινω στο recovery ο,τι επιλογη και αν κανω δε γινεται τιποτα.

 14. Ο/Η ALeX_blade λέει:

  η version που χρειάζεσαι είναι η 3.0.1.4 έχει αναφερθεί ξανά
  για να εγκαταστήσεις νέες rom πρέπει να το κάνεις gen2.
  προτείνω και εγώ Ginger Stir Fry δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα θα το κάνω μεσα στο σκ
  υπάρχει έτοιμη rom που το κάνει gen2 με Ginger Stir Fry

 15. Ο/Η pavel_Vlasof λέει:

  Ενταξει μαν, θα το κανω πρωτα gen 2 και μετα θα δοκιμασω. Ευχαριστω και τους δυο.

 16. Ο/Η christos λέει:

  παιδια εμενα στην εκδοση λογισμικου γραφει 2.1update 1 παιζει να κανω up date σε 2.3.4??? thanks (εχω αναβαθμισει την ram σε 512mb)

 17. Ο/Η Vin λέει:

  Ναι μπορεις να το κανεις αν και 8α ακουλου8ισεις διαφορερικα βηματα.. καλυτερα 8α ηταν να το κανεις gen 2

 18. Ο/Η christos λέει:

  thanks vin για την απαντηση σου,υπαρχει καποιο link με την διαδικασια να το κανω gen 2?
  thanks –))

 19. Ο/Η Vin λέει:

  λοιπον μπες http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=180 πατας εκει που λεει Υποστήριξη Λογισμικού κατεβαζεις το αρχειο και ακουλου8εις τα βηματα…

 20. Ο/Η christos λέει:

  ok thanks θα το δοκιμασω αργοτερα —))))

 21. Ο/Η christos λέει:

  vin δεν μου μπανει σε λειτουργεια FTM

 22. Ο/Η vin λέει:

  Του εχεις περασει clock….. γιαυτο καπου υπαρχει η διαδικασια για να το βγαλεις.. εχω μπει απο το κηνιτο τρ δεν μπορω να σου στειλω λινκ… οταν παω σπιτι σρυ

 23. Ο/Η christos λέει:

  ok thanks ………….wait

 24. Ο/Η christos λέει:

  vin εαν κανω update χανω τα 512 ram που εχω τωρα σωστα?εαν ναι τη λες αξιζει να κανω up date? thanks —-)))

 25. Ο/Η Vin λέει:

  ναι τα χανεις αλλα εχει οδηγο στο techblog και τη ξεκλειδωνεις πολυ ευκολα παλι … κοιτα για μενα καλυτερα ειναι να το κανεις gen2 μονο και μονο για να μπορεις να περνας οποια ρομ 8ες χωρις να εχεις κανενα προβλημα …αλλα αν 8ες υπαρχουν ρομ οπως GInger sti fry την οποια ειναι υπαρχει η ιδια ρομ και για gen 1 k gen2 ακριβως η ιδια… αλλα υπαρχουν αλλες που ειναι μονο για gen 2 …. δικια σου η αποφαση !!!

 26. Ο/Η Vin λέει:

  http://www.mediafire.com/?kx76glmuxym6adpΚράτα nandroid backup με το CWM, μετά flashαρε με αυτο:http://www.mediafire.com/?kx76glmuxym6adp (credits: hecatae@modaco) με το CWM και θα σου εξαφανίσει το CWM και θα μπορείς να μπεις FTM… την συνέχεια μάλλον την ξέρεις… αυτο βρηκα αν σε βοη8αει οκ…

 27. Ο/Η Vin λέει:

  φιλε christos μπορεις να κανεις και αυτο για να το κανεις gen 2 που του βρηκα στο techblog παλι
  κατεβαζετε αυτο το αρχειο http://www.megaupload.com/?d=3OOFHJJS
  βγαζετε την sd απ το κιν την βαζετε στον υπολογιστη.αποσυμπιεζετε το αρχειο που κατεβασατε(δημιουργειται ενας φακελος που ονομαζεται image) και τον βαζετε στην sd.(τον φακελο image με τα ερχεια που περιεχει,ΟΧΙ σκετα τα αρχεια)
  βαζετε παλι την sd στο κιν. και κρατατε το πληκτρο ενεργοποιησης και το + πληκτρο του ηχου.
  και περιμενετε να γινει το κιν σας gen2 και να περαστει γ cyanogen 7.0.2 .ολα γινονται αυτοματα.
  μολις τελειωσει θα εχετε την cyannogenmod 7.0.2 και τοτε η την κρατατε η βαζετε την swedish spring 5 με τοn rom manager που ειναι ηδη εγκατεστημενος. τουλαχιστον δεν θα εχετε bricked phone :-) (εσυ δεν χρειαζετε να αφερεσεις τιν sd 8a τα περασεις απο το pc sto phone με usb )

 28. Ο/Η christos λέει:

  thanksssss να σε καλα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου,τωρα αρχισα να ασχολουμε με το android και ψαχνομαι —)))
  εχω και ενα iphone 3gs ταυτοχρονα για να ξυνομαι και με αυτο —))

 29. Ο/Η Vin λέει:

  αφου μπορω να σε βοη8ησω γιατι να μην το κανω!!!!!

 30. Ο/Η fotis38 λέει:

  Μήπως ξέρει κάνης τη διαφορές έχει η έκδοση cm_blade_full-156.zip από την cm_blade_full-146.zip και αν αξίζει η αναβάθμιση ευχαριστώ

 31. Ο/Η Spyros λέει:

  Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να μπώ σε ClockworkMod λόγω του Rom Manager?
  Μέχρι πρίν κάνω Flash ClockworkMod Recovery, έμπαινα κανονικά (είχα αλλάξει την μνήμη οπότε το είχα βάλει παλιότερα).
  Και με τον αυτόματο τρόπο με το που του λέω να κάνει reboot ανοίγει κανονικά το κινητό και δεν μπαίνει στο clockworkmod.

  Καμία ιδέα;

 32. Ο/Η Spyros λέει:

  Mea culpa.
  Ακολούθησα τα βήματα και τα ολοκλήρωσα με επιτυχία.
  Το έκανα reboot αλλά μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, κάνει συνεχόμενα reboot με το πράσινο ανθρωπάκι να εμφανίζεται και δεν προχωράει…

 33. Ο/Η γιαννη3 λέει:

  Παιδια βοηθεια….!!! το αναβαθμισα σε 2.3 cyanogen mod και μετα απο λιγο καιρο τα παιξε…!! το ανοιγω παει να μπουταρει αλλα μενει εκει για κανα 2-3 λεπτα και δεν προχοραει στην επομενη οθονη(πχ για pin) το βαζω στον Η/Υ με usb και δεν το αναγνωριζει….!! τι να κανω…..υπαρχει τροπος να κανω ενα τροπον τινα format και να βαλω την 2.2 που εχει βγει κανονικα??? PLEASE…..!!! θελω το κινητακι μου πισω………….οποιος μπορει ας απαντησει!!

 34. Ο/Η sdrakopo λέει:

  »Νέα έκδοση βασισμένη σε επίσημη rom 2.3.4 της ZTE για αντίστοιχο μοντέλο του Blade.
  Κυριολεκτικά πετάει το Blade!!»…

  Ειναι beta? βλεπεις πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα?
  την stir fry ,η την light version?…..ειναι για Gen1 η για Gen2 κινητα?
  please Damianos πες μας περισσοτερα…
  καποιο οδηγο ισως????
  ευχαριστω!!!

 35. Ο/Η nicolas λέει:

  Έναν οδηγό από Gen1 σε Gen2, για να μην κάνουμε κανένα λάθος και χαλάσουμε το τηλέφωνο !

 36. Ο/Η Antonis λέει:

  Εμένα έχει πρόβλημα το wifi με την σημερινή nighttly. δεν πιάνει καλό σήμα σε σχέση με την stock που είχα.. :(

 37. Ο/Η Vin λέει:

  λογικο φιλε μου ολες σχεδον οι nightly εχουν ενα bag βαλε gsf πολυ ανωτερη!!!

 38. Ο/Η Vin λέει:

  Ginger Stir Fry… μην δοκιμασεις beta 27 … αν μπορεις βαλε 25 η 26

 39. Ο/Η Antonis λέει:

  γύρισα στην rooted stock που είχα και μάλλον θα κρατήσω αυτή μέχρι να βγεί κάποια stable cyanogen ή gsf…

 40. Ο/Η Alex_Blade λέει:

  Χρησιμοποιω την gsf b26 απο την ημερα που βγηκε και παρολο που δηλωνω φαν του Cyanogen, ομολογω πως εκτος απο 1 reset δεν παρουσιασε κανενα προβλημα σε ιδιαιτερα σκληρη και απαιτητικη χρηση.
  η 25 εχει θεματα εκτος αν δεν κανεις wipe και πατας σε καλη version.
  oι τελευταιες nightly δυστυχως εχουν προβληματακια…
  το κακο με τις gsf ειναι οι ελλειπεις ρυθμισεις ευτυχως τουλαχιστον που υποστηριζουν overclock (ειναι μονιμα στα 652 και ειναι στο quandrant μπροστα απο galaxy s με στοκ 2.3.3)

 41. Ο/Η Vin λέει:

  ναι το ξερω… εγω γυρισα στην beta 19 αλλα με τελευταιο version tou kermel.. ;)

 42. Ο/Η Vin λέει:

  η CM7 εχει γινει 2.3.7

 43. Ο/Η Jim P λέει:

  H CM7 όμως συνεχίζει να είναι σαβούρα, πολύ Bug… μα ΠΟΛΥ bug…

 44. Ο/Η Vin λέει:

  το ξερω εγω GSF 19 εχω αλλα με το καινουργιο kermel οverlock

 45. Ο/Η Jim P λέει:

  και εγώ, αλλά 13,
  Αλλά επειδή δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα δε μπήκα σε διαδικασία να την αναβαθμίσω.

 46. Ο/Η Vin λέει:

  για μενα η καλυτερη beta ηταν η 19 και κραταει πιο πολυ μπαταρια…

 47. Ο/Η Vin λέει:

  @panagiotis

  αν εχεις δοκιμασει GSF και blade mix πες μας διαφορες και πια προτινεις

 48. Ο/Η Ioanna λέει:

  κατ αρχην χαιρετω τους γκουρου των ηλεκτρονικων ειδων :D
  κατα δευτερον αγορασα το ZTE BLADE με froyo και η 256 rom δεν ειναι και οτι καλυτερο οπτε θα ηθελα αν μπορουσατε να μου στειλετε καποιες οδηγιες αρχικα για να ξεκλειδωσω τη rom και καποιες πιο απλες οδηγιες για να περασω το gingerbread αν γινεται γιατι δεν ειμαι και απολυτα εξοικειωμένη με smartphone…

 49. Ο/Η jimmisdoxa λέει:

  ρε παιδια παω ν κνω το clockwork recovery απο τ rommanager ομος στο τελως μου λεει «an error occured while attempting to run privileged commands» plz help

 50. Ο/Η Παναγιωτης λέει:

  Παιδια καλημερα,
  εχω την σουηδικη ρομ μεσα στο Blade μου και σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος,Το τηλ μου ειναι Gen1 και εχω μια ερωτηση, ειδα την και νουργια ρομ thn cm 7.1.0 και θελω να την περασω, πρεπει να κανω το τηλ μου πρωτα Gen2 και αν ναι πως μπορω να το κανω.Βρηκα μερικα πραγματα στο ιντερνετ αλλα θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω
  Παναγιωτης

 51. Ο/Η Alex_blade λέει:

  @ Παναγιωτης: πρεπει να το μετατρεψεις σε gen2 με καποιο tpt update οπωσδηποτε.
  Eνας ευκολος τροπος ειναι να βαλεις την 257 με rom update tpt gen2
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258855

  καλη επιτυχια, σιγουρα θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο

 52. Ο/Η Panagiotis λέει:

  @ Alex_blade: Φιλε αλεξ καλησπερα, θα θελα να σε ρωτησω κατι. Ειναι αναγκη να περασω την 257 ή μπορω να περααω την Gen1-to-Gen2-TPT-v10-custom.zip και μετα την τελευται σταθερη της Cm? Μπορεις να μου πεις πως γινεται

 53. Ο/Η Alex_blade λέει:

  @Panagiotis: η τελευταια σταθερη σε εμενα τουλαχιστον δεν ηταν και τοσο σταθερη…
  η 257 παει αρκετα καλα με ενα μικρο bug δε λειτουργει σωστα ταυτοχρονα το wifi με το bluetooth.
  αν δοκιμασεις αυτο που σου ειπα θα μετατραπει σε gen2 οποτε αν δε σου αρεσει η 257 βαζεις την stable ή οποια αλλη και δε θα παιδευτεις γιατι ειναι αυτοματη η διαδικασια

 54. Ο/Η panagiotis λέει:

  @Alex:φιλε αλεξ,τελικα δεν μπορουσα να βαλω την 257,δεν μπορουσα να καταλαβω το γιατι,και ετσι εβαλα το αρχειο tpt. που μου το εκανε gen2,και μετα περασα την τελευταια stable 7,0.1. μεχρι τωρα ειναι σταθεροτατη και το τηλ πεταει.σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια

 55. Ο/Η Alex_blade λέει:

  @Panagiotis: τωρα που εβαλες τη stable μπορεις να περασεις την 257 αλλα αν εισαι ικανοποιημενος κρατησε τη. Ισως να μη μπορουσες να την περασεις λογω παλαιοτερης εκδοσης clockwork mod. Αν εξακολουθεις να μη μπορεις να την περασεις αναβαθμισε το μεσω του rom manager.

 56. Ο/Η fotis38 λέει:

  Έχω ένα blade και το έχω αναβάθμιση σε 2,3,7 …. Ξαφνικά μετά από αρκετό καιρό που λειτουργούσε κανονικά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη του και δε μπορείς να πατήσεις τίποτα έχει κανίς καμία ιδέα ..το έτιλα στην wind και μου το έστειλε πίσω λόγο λειτουργικού 3 κατασκευαστή

 57. Ο/Η Vin λέει:

  Ξανα περασε την rom .. Οταν λες δν δουλευει η οθονη τι εννοεις? ουτε στο clockworkmod?

 58. Ο/Η fotis λέει:

  Έχω ξανά κάνει εγκατάσταση όλα από την αρχή .το κινητό ανοίγει κανονικά και όταν φτάνει η ώρα να βάλω κωδικούς το τατς της οθόνης δεν ανταποκρίνεται σε καμία κίνηση όσο και να πατάς επάνω του δεν κανί τίποτα έχω κανί τα πάντα που μπορούσα δεν ξέρω τι φταίει μήπως έχει χαλάσει το τατς τις οθόνης?

 59. Ο/Η Vin λέει:

  πατησες και τις εργοστασιακες ρυ8μισεις? τοτε δωκιμασαι να βαλεις αλλη ρομ μπας και γινει τπτ

 60. Ο/Η Στέφανος λέει:

  Ρε παιδια εγω δεν μπορω να κανω ροοτ μονιμο με καμια εφαρμογη μηπωσ ξερετε γιατι;

 61. Ο/Η Vin λέει:

  Z4root.apk

 62. Ο/Η Στέφανος λέει:

  Το εκανα ροοτ το κινητο εχω κατεβασει μια ρομ απο το ρομ μανατζερ και δεν μου κολλάει στο πρασινο άνθρωποι και δεν κανει τίποτα μετα καμια βοηθεια;

 63. Ο/Η Στέφανος λέει:

  Δεν μπορω να μπω στο μενου του clockwork κολλάει στο πρασινο αντριους και δεν συνεχίζει εχω Gen2

 64. Ο/Η Alex90 λέει:

  an error occurred while attempting to run privileged commands.Moυ βγαζει αυτο το μνμ και δν μπορω να κανω τπτ με το rom manager.Kaτα συνεπεια δν μπορω να κατεβασω το flash clockworkmod recovery.Καμια ιδεα

 65. Ο/Η Παναγιωτης λέει:

  Παιδια εμενα δεν μου γινετε το Flash ClockworkMod Recovery……ποιο ειναι το προβλημα/…??

 66. Ο/Η Παναγιωτης λέει:

  Alex90 και εμενα το ιδιο μου κανει

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.