ZTE Blade G, Κυκλοφορεί τέλος του μήνα με τιμή 199 ευρώ

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το ZTE Blade G με τιμή 199 ευρώ. Θα το βρείτε open market σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών και έχει οθόνη 4.5 ίντσες ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8225 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA, μπαταρία 2000 mAh, HD Voice, είναι 3G και τρέχει Android 4.1 Jelly Bean.

ZTE Blade G τιμή 199 ευρώ, ZTE Blade G, Κυκλοφορεί τέλος του μήνα με τιμή 199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

πειτε μου εναν λογο για να παρω αυτο αντι για xperia p πχ

540 x 960 pixels, 4.0 inches ~275 ppi xperia p (με εξαιρετική απεικόνιση)
854×480 pixels 4.3 inches ~220 ppi blade g

1 GB RAM (xperia p)
512 mb ram (blade g)

8 MP camera (αρκετά καλή) του xperia p
5mp πιθανόν κακή blade g

τα cpu αποδίδουν πάνω κάτω ίδια

αλουμίνιο vs πλαστικό

edit λάθος μου έξω το βρήκα κάτω άπω 150 στην Ελλάδα κλασικά το τιμολόγησαν στον θεό sorry

Nikos

Το Xperia P είναι πολύ καλό αλλά η μπαταρία κλάφτα.

Tony Cool

Αμα ειχε 1gb ram θα σκοτωνε σε αυτα τα λεφτα.Τωρα ομως δυστυχως δεν…

Darth

@Κώστας Βλαχάκης με τέτοια ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος θα μετράς Pixels με το μάτι (για αυτό το ανέφερα σαν μειονέκτημα και όχι σαν πλεονέκτημα)

Alexis

Τι λες τώρα!! Αυτά είναι. Πως και πως περίμενα ένα κινητό με μεγάλη οθόνη δυπήρινο επεξεργαστη και σε αυτά τα λεφτά! Θα το αγοράσω!!

darko

Φιλε Νικο Exω το Xperia P και στην jellybean (ασε που δεν μου εμφανισε κανενα bug σαν τους αλλους που δεν ξερουν να κανουν clean install)μου βγαζει ανετα 1.5-2 μερες.Επιδει θα μου πεις οτι καθετε standby αμα θες σου στελνω και φωτογραφια με 8 ωρες και βαλε οθονη ανοιχτη!!!

Nikos

Φίλε Darko με ενδιαφέρει παρά πολύ το Xperia p και ο μοναδικός λόγος που με κρατά ακόμα και το σκέφτομαι είναι η μικρή μπαταρία που έχει και να σου πω την αλήθεια με φοβίζει. Αν είναι όπως τα λες τότε έχω φύγει να το πάρω. Πες μου σε παρακαλώ με βαριά χρήση πόσο σου βγάζει; και με φυσιολογική πόσο;

Akis

@Nikos, το εχει ενα φιλαρακι μου το εν λόγω κινητο. Το ξεζουμαει η αληθεια ειναι και του κραταει 1 μερα γεματη. Καθε βραδυ μου λεει το φορτιζει. Δλδ οπως καθε κινητο. Αξιζει τα λεφτα του να ξες

Nikos

@Akis Με κάλυψες!! 😉

Adonis K.

Με τα ίδια λεφτά πήρα Archos Platinum 50 και είμαι καταευχαριστημένος

Ηλίας

@darko, Φίλε darko, τι εννοείς clean install;
Μπορείς να μου βάλεις 1-1 τα βήματα που ακολούθησες για να κάνεις την τελευταία αναβάθμιση(1.100);
Την έχω κάνει κι εγώ αλλά το CALL LAG εξακολουθεί αν υπάρχει!

Darth

@Ηλίας call lag δεν λύνεται με κανένα twek με κανένα install ο μοναδικός τρόπος είναι να γυρίσεις σε ics (το πρόβλημα είναι γνωστό ακόμη και στην sony)

Κωστας

Θα μετραμε pixel……..καλα σοβαρα το γραψατε αυτο τωρα……??Εαν δεν ξερετε τι να γραψετε καλυτερα να πατε για ψαρεμα………Τι αλλο θα διαβασω………Εδω εχουμε κινητα με 5αρες οθονες μe τα ιδια ppi και δεν μετραμε pixel…….. ελεος πια………

darko

Παιδια μην συγκρινετε Sony με ZTE ειναι η μερα με την νυχτα. Οσοι ρωτατε για το Xperia P παιδια σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρειτε καλυτερο 190 Euro στο σκορουτζ??!!Οσο για την μπαταρια που ειναι 1320 mah με τα κολπα της η sony κραταει οσο κρατανε και τα υπολοιπα με μεγαλυτερη π.χ 1700 αρες.Η sony ειναι πολυ μπροστα και εχει τεχνολογια σημερα που θα ερθει στο φως τουλαχιστον σε 10 χρονια.Απλα ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ.Ενα μπραβο στην εταιρεια που σκεφτετε τον πελατη και οι τιμες ειναι απο τοις καλυτερες στην αγορα με τον εναν η με τον αλλον τροπο.Οσοι λενε για τα service…Ρε παιδια αγοραζω sony απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ακομα και τους γονεις μου και ποτε δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα το προιον εκτος να χαλασει μετα απο πχ 10 χρονια.Δεν εχω παει ποτε τιποτα για service για να εχω παραπονα μαλλον ειμαι ο τυχεροτερος πελατης!!Μονο φετος που πηρα ενα xperia sole και ειχε θεμα στην φορτωσει και μου το αλαξαν κατευθειαν με καινουργιο..Δεν ειμαι φαν εχω δοκιμασει και αλλες συσκευες samsung lg philips αλλα καμια δεν μου εκανε αυτο το κλικ να πω ενταξει μπραβο στην εταιρεια.Προσωπικη γνωμη. Sorry για το μεγαλο post Κωτσο… Συνέχεια »

Kostas A.

Προς τον φίλο του forum που ανέφερε προηγουμένως για 1,5-2 ημέρες αυτονομία και 8 ώρες
ανοιχτή οθόνη: Στο xperia P η καλύτερη απόδοση που έχω καταφέρει είναι
17 ώρες με 3ώρες και 21 λεπτά οθόνη στο 4% μπαταρία, με stamina mode, whitelist (illuminatic,facebook και gmail) και go power master. Είμαι 4.1 JB (1.100), χωρίς
clean install. Το έχεις καταφέρει με clean install, ποια έκδοση android; Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει;
Πάντως στην τιμή του, το xperia P είναι πολύ καλή έως εξαιρετική επιλογή για τις δυνατότητές του
(με την μπαταρία υπό συζήτηση). Το αγόρασα πριν 3 μήνες (επιλογή ανάμεσα στο samsung galaxy ace 2 και το Nokia Lumia 620).

Σωτήριος Παπαδόπουλος

Για όσους ξέρουν να χρησιμοποιούν το internet για αγορές τα “φθηνά” κινέζικα κινητά δεν είναι πλέον φθηνά.

Δημητρης

Κώστα, να παρω αυτο το κινητο ή το nokia lumia 520??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.