ZTE Blade III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV, κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ZTE Blade III με οθόνη αφής 4 ιντσών LCD ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel χωρίς LED flash, ραδιόφωνο FM και Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το Blade III θα το βρείτε αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων της Cosmote με τιμή 175 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

ZTE Blade III πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, ZTE Blade III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

Εκεί που είναι το back button είναι Deal Breaker για μένα…

Γιώργος

@JimP Και για μένα αυτό το back button είναι το deal breaker! Όχι δεν είναι ο Snapdragon S1 , ούτετο Adreno 200 , ούτε η έλλειψη flash στην κάμερα! 😛

Jim P

Ε και; για σύγκρινέ το με το Xperia J και αναλογίσου πόσο κοστίζουν…

Μιλάμε για Budget τηλέφωνο με 4άρα οθόνη…

Μια χαρά στέκεται, λίγο τσιμπημένο αλλά καλά. (Για Ελλάδα)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δε μπορει να κυκλοφορούν τέτοιες μαπες έν έτη (σχεδόν) 2013…..και να ζητούν και χρήματα……

Nixname

η COSMOTE στο site της γιατι λεει πως ειναι διπύρηνο?

aaatoel

Δεν το κατάλαβα αυτό με το back button… Συμπαθητική πρόταση, ειδικά αν σε ιντερνετομάγαζα το βρίσκεις γύρω στα 130€

Jim P

@aaatoel
Εννοώ ότι θέλω το Back button να βρίσκεται στην άκρη για να το βρίσκω άμεσα (κατα προτίμιση αριστερά) και όχι ενδιάμεσα από άλλα πλήκτρα

dimpep

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Αμα θες να σχολιάσεις, τουλάχιστον μην είσαι είρωνας. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα για ακριβά τηλέφωνα ούτε ο΄λα τα τηλέφωνα κάνουν παπάδες

keysmith

με ενοχλεί η βλακώδης έλλειψη flash! Για 2$ παραπάνω κόστος (λέμε) πόσα δολάρια σε κέρδη από πωλήσεις συσκευών χάνει. Ειναι ίσως πιο πολύ ψυχολογικό, και θα ζούσαμε και χωρίς αυτό, αλλα δεν παύει να είναι μείον.

Η τιμή του δεν είναι σούπερ, αλλα είναι συμπαθητική ειδικά για καταστήματα cosmote που δεν έχουν και πολλά αξιόλογα φτηνά android να προσφέρουν. Μαλλον το ανάποδο, όλο υπερτιμημένα android προτιμούν να προωθούν. Για όσους είναι αναγκασμένοι να πάρουν συσκευή από αυτούς (cosmote) είναι μια “συμπαθητική” επιλογή λοιπόν. Κρίμα για το flash θα ήταν χρήσιμο.

Stavros

Είμαι κάτοχος Blade 1, fanboy της ZTE, κ όμως δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη του 3 σε τιμή πώλησης άνω των 130€…Ίσως βέβαια σε αυτό να ευθύνονται οι ελληνικές εταιρείες κινητής…Το κινητό αυτό με το ζόρι θεωρείται αναβάθμιση του 1, το οποίο πλέον μόνο από μαγαζια στο ιντερνετ κόστιζε 100€ καινούριο. Τελοσπάντων, επι του πρακτέου, το κινητό στην Cosmote κοστίζει 175€ γεγονός που σημαίνει ότι “προσπαθεί να κοντράρει” στην Ελλάδα, τα
Sony Xperia Sole ( 195€ στο νετ και κατά ΠΟΛΥ καλύτερό του),
Sony Ericsson Xperia Ray ( 190€ αλλά υπερισχύει σχεδόν στα πάντα),
Samsung Galaxy Ace/Ace Duos ( 165€, παλιό αλλά λόγω κάμερας και development θεωρείται καλύτερη λύση)
και Sony Xperia U ( 175€ μόνο του πρόβλημα η ελάχιστη μνήμη του 4gb χωρίς δυνατότη προσθήκης sd, αλλά διπύρινο, με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά ), και σίγουρα δεν σκέφτομαι κάποια καλά ακόμα στην κατηγορία αυτή, γεγονός που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν το καθιστά value for money.
Αν ήταν 40€ φθηνότερο θα ήταν σίγουρα πιο δελεαστικό, το λέω γιατί ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν ότι σε ιντερνετικά μαγαζιά από Κίνα το ίδιο κινητό κοστίζει 160€ και φορά διπύρινο CPU (MTK6577) και καλύτερη GPU (PVR SGX-531)…

R_BachmaN

Stavros λές να ξεκλειδώνει εξτρα πυρήνας/μνημη κτλ πάλι :PPP

Σοβαρά πάντως, δεν είναι vfm όπως όταν ήρθε το 1ο blade που είχε και τρελή υποστήριξη από roms κτλ.

Haduuken!

Μπα Stavros τι λες ? Ντροπή τους ναι φέρνουν το φτηνό μοντέλο στην τιμή του καλύτερου. Κάνα λαμόγιο θα την πήρε την απόφαση.

keysmith

@Stavros καλά τα λες αλλα υπάρχει ένα θέμα. Οι τιμές που αναφέρεσαι είναι skroutz. Παραδείγματος χάρει το Sony Sole έχει 195€ στα γνωστά ιντερνετομάγαζα (με δικιές τους εισαγωγές), ενω στην cosmote έχει περίπου 260€. Αυτό θα πεί 65€ παταπανω (+25%) αν το πάρεις από τους ίδιους. Ενας πελάτης με επιδότηση “αναγκασμένος” να πάρει από την cosmote stores (γερμανό κτλ) το “βλέπει” σαν διαφορά 65€ οπότε η τιμή του ευσταθεί. Δυστυχώς οι εταιρίες ξεγελούν τους πελατες με και καλά “μεγαλύτερη” (και καλά) επιδότηση αν πάρουν συσκευή αντί έκπτωσης στο πάγιο (συσκευή που όμως είναι είδη υπερτιμημένη). Αν το blade III μπορεσει και έρθει παραεισαγωγή θα βγεί λογικά φτηνότερο (θα χρειαστεί όμως να είναι από κίνα η εισαγωγή). Οπως σωστά το θέτεις για μένα που αγοράζω “ελέυθερα” κινητά δεν είναι το ίδιο καλή επιλογή. Για την πλειοψηφία των πελατών Cosmote που είναι “αναγκασμένη” να πάρει από cosmote είναι μια “συμπαθητική” επιλογή. Οπως προείπα έτσι και αλλιώς η Cosmote είναι υπερτιμολογημένη στα κινητά (“κλέφτες” το λέμε) οπότε για τα δεδομένα τους είναι καλή τιμή. Η Ευρώπη δεν το πουλάει φτηνότερα επίσης. Στο Amazon.co.uk είδα ότι το SIM Free έχει 190€ από orange (τα κλειδωμένα ασφαλώς πολύ λιγότερο). Προφανώς ξαναλέω για την ελευθερη αγορά… Συνέχεια »

kostis

@Stavros…
ποσο ετων εισαι? τι θα πει fanboy?
ξεκοληστε λιγο με τετοιες ανοητες εκφρασεις….
ο καθενας εχει το τηλ που γουσταρει και δεν ειναι ακολουθος καμιας εταιρειας…ελεος πια….

Stavros

1) fanboy θα πει οτι υποστηρίζω τη συγκεκριμένη εταιρεία = οπαδός της και τίποτα παραπάνω, και χωρίς παρεξήγηση. Παρεμπίπτοντος δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να είμαστε αγενείς, φίλε kostis…. 2) R_BachmaN πλάκα 8α ‘χε πράγματι αν και νομίζω ότι η μνήμη αυτή τη φορά είναι σε όλα τα μοντέλα 512 και δεν θα αλλάξει 🙁 3) Haduuken!, προσωπική μου άποψη είναι ότι η ZTE πήρε την απόφαση αυτή να επιλέξει τον ήδη δοκιμασμένο σε πολλά κινητά MSM7227A στη Ευρώπη για λόγους υποστήριξης της ίδιας της εταιρείας προς τον καταναλωτή αλλά και των developers. 4)keysmith Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες ωστόσο, η άποψή μου για λανθασμένη(?) κοστολόγηση έγγυται στο γεγονός ότι η Vodafone όταν έφερε στην Ελλάδα το Xperia Neo V 200€ έγινε πανζουρισμός, ομοίως και με το Blade 1 η Wind…Το κινητό ξεκίνησε νομίζω στα 139€ και μετά απέκτησε την τελική τιμή των 159€ που το αγοράσαμε οι περισσότεροι…Ε λοιπόν τώρα όπως λέει και ο Argyris το Black Ice κάνει 140 στη Wind και ενώ χάνει σε 1-2 σημαντικά σημεία θεωρείται σε αυτά τα λεφτά καλύτερη πρόταση από το Blade…Θα μου πεις άλλες εταιρείες = άλλη επιδότηση, αλλά ξαναλέω μιλάω μόνο για κοστολόγηση βάσει χαρακτηριστικών, τίποτα παραπάνω. Και μη… Συνέχεια »

keysmith

@Stavros
δυστυχώς η cosmote είναι σταθερά ακριβότερη από τις άλλες δύο (με φτηνότερη με διαφορά την wind στις αποκλειστικές εισαγωγές (Y pro DUOS, Alcatel 2sim android κλτ). Το neo V είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικά “φτηνό” αποκλειστικό που έφερε η Voda, ολα τα άλλα επίσης τα έχει ακριβά, λιγο καλύτερα από την cosmote). Η cote είναι ακριβότερη γιατί την “πένρει” να είναι (εχει τους περισσότερους πελάτες, αρα “αναγκαστικές” ανανεώσεις από τα καταστήματά της). Ολοι συμφωνούμε νομίζω ότι οι επιδοτήσεις είναι οικονομική στρέβλωση των εταιριών (για να οικονομάνε και να το παίζουν ότι “χαρίζουν” χρήμα. Μόνο η εκπτωση στο πάγιο είναι μετρο σύγκρισης).
Με αυτό το σκεπτικό έναν αναγκασμένος να πάρει απο Cote έχει μια πιο τίμια επιλογή να διαλέξει. Εγώ και εσύ που αγοράζουμε ιντερνετ ασφαλώς μπορούμε να αδιαφορήσουμε για μια τετοια “προσφορά”.

Billys

Κωστα , ασε τα zte και κανε σε παρακαλω το hands one του Iphone5 που ειχες υποσχεθει !

Andreas

blade III sony miro ή L5?

kostas

για τα χρηματα του μια χαρα και κανεις την δουλεια σου ανετα

Agnh

Πήρα το blade iii και δεν μπορώ να μπω στο internet χώρις wifi ενω εχω ΜΒ…ξερεις κανεις τι φταιει????

Alexis

Εγώ το βρήκα 90 ευρό και το παρήγγειλα! Ελπίζω να μην το μετανιώσω.!

ody

Απαραδεκτο κινητο! προβλημα με το μπριζακι φορτισης!! και απαραδεκτο service!

Kogos

Έχω ένα πρόβλημα με το blade3 που πήρα πρόσφατα… όταν λαμβάνω κλίση καθυστερεί 1 δευτερόλεπτο να με ακούσει ο συνομιλητής… λες και αργεί 1 δευτερόλεπτο να συνδεθεί… Οπότε, πρέπει να πω 2 φορές “παρακαλώ” για να ακούσει ο συνομιλητής μόνο την δεύτερη… Έχει κανείς σχετικό πρόβλημα;;; Το τηλέφωνο αγοράστηκε από γερμανό (cosmote) και έχω μέσα vodafone CU. Όταν καλώ εγώ από το blade3 δεν έχει καθυστέρηση… μόνο στις εισερχόμενες κλήσεις είναι.

Το κινητό είναι μαμίσιο… ούτε σε wifi δεν έχει μπει ακόμα, ούτε account για το play δεν έχω προλάβει να βάλω.

Jim P

Αν στο έκανε ξαφνικά κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Αν στο παρουσίασε από την αρχή επικαλέσου εγγύηση

Kogos

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι θέμα software… οπότε θα δοκιμάσω να περάσω και το επίσημο update που είδα στο site της zte.

Για πληροφόρηση, αντίστοιχα προβλήματα είχαν αρκετοί και με htc ή ακόμα και με iphone4, για να προλάβω όλους όσους σκεφτούν τα σχετικά περί “κινεζιάς”.

Kogos

update: το δοκίμασα και το update, και επαναφορά… αλλά καμμία αλλαγή… θα πάει για επιδιόρθωση

Alexis

Εχω το blade 3. Το ιδιο κανει και σε μενα. δεν εχει προβλημα. μολθς σηκωσει το τηλ ο αλλος κανει μια δονηση. ετσι καταλαβαινεις οτι το σηκωσε.

Kogos

Το πρόβλημα δεν είναι όταν καλώ κάποιον από τον blade, αλλά όταν έχει εισερχόμενη. Από ότι είδα στο internet είναι θέμα με κάποιες rom… και με τις επίσημες. Υπάρχει ένα patch που είχε βγει για τα galaxy s, nexus και htc desire, που το κατέβαζε κανείς από το google play, αλλά δεν υπάρχει πια. Το έλεγαν “call delay patch”…

Το πρόβλημα είναι ότι κανονικά όταν αρχίζει να χτυπάει το τηλέφωνο έπρεπε να ενεργοποιείται το μικρόφωνο και να περιμένει απόρριψη ή απάντηση κλίσης. Αλλά στην περίπτωση του blade3, το μικρόφωνο ενεργοποιείται μόνο όταν απαντήσει κανείς την κλίση, και όχι όταν χτυπάει η εισερχόμενη, με αποτέλεσμα να έχει καθυστέρηση, ικανή να σου σπάσει τα νεύρα…

Ακόμα ψάχνω λύση, γιατί κάτι μου λέει πως αν το πάω για επισκευή, θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… αναβάθμιση… που δεν θα διορθώσει τίποτα

Alexis

Όχι μη το στείλεις! Και μένα έτσι είναι τελικά όταν με καλούν! Απαντάω αλλα δεν με ακούει και ξανααπαντάω!

Kogos

Το είχα στείλει πριν απαντήσεις… να δούμε τι θα γίνει, γιατί αν διορθωθεί, τότε θα πρέπει αρκετοί που το έχουν αγοράσει από Ελλάδα να τα επιστρέψουν για διόρθωση, μόνο εφόσον τους ενοχλεί το delay φυσικά

billaros

ηθελα κα να ξερα μονο εγω ειμαι ο γκαντεμης με αυτο το κινητο???? κλεινει την ωρα που μιλαω, και οταν υπαρχει εισερχομενη κληση, την ωρα που ειμαι στο ιντερνετ, την ωρα που παιζω παιχνιδια…!!!κανει επανεκκινηση μ,ονο του μετα !!!!το χω στειλει 4 φορες στο σερβις του Γερμανος και συνεχεια τα ιδια και τα ιδια..!!! Καποια φαση μου εκλεισε σε 2 ωρες 3φορεσ!!!!Στο σερβις λενε οτι ειναι ενταξει το κινητο και δε βλεπουν το προβλημα!!!Αλλα εγω που το εχω ολη μερα βλεπω το προβλημα.Στο σερβις το δουλεουν 2 ωρες και μου λενε οτι ειναι ενταξει.Μα καλα αυτη η ΖΤΕ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ <>, Η Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ??? ΚΩΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. 1ΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ Ζ.Τ.Ε!!!!

Αγαπη

Καλησπερα! προσπαθω να κανω επαναφοράς ρυθμίσεων και μου ζηταει κωδικο.. εβαλα το 12345 δεν εγινε, δοκιμασα το pin της καρτας μου παλι τιποτα… τι μπορω να κανω?

TechMaster

Μην λετε βλακειες, το κινητο ειναι τελειο και το προβλημα ειναι οτι δεν ξερετε να το χειρηστειτε.
Αντε να ρωτησετε καποιον και μην τα περνετε ολα στραβα.
Τα οικονομικα μου φτανουν για αυτο και ειμαι υπερ! ευχαριστημενος.
Η δονηση που κανει ειναι εξυπνη ιδεα οταν περνω καποιον τηλεφωνο γιατι δεν ειναι αναγκη να εχω το τηλεφωνο στο αυτι ολη την ωρα.
Επισης οταν χαμηλωνεις τον ηχο για εφαρμογες η βιντεο, αμα σε παρουν τηλεφωνο η ενταση ειναι η ιδια και πρεπει να το δυναμωσεις απλα.
Το κουμπι επιστροφη ειναι πολυ βολικο στην δευτερη θεση δεξια καθως ειναι διπλα στο δαχτυλο οταν το κραταω με το ενα μου χερι.
Αυτα, ευχαριστηθητε το τηλεφωνο και μην ψαχνετε για ατελειες!

Gus

Είμαι κι εγώ κάτοχος αυτού του κινητού και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Τα μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει flash… Κατά τ’ άλλα μια χαρά value-for-money κινητό είναι…

Alexis

Ηταν οταν βγηκε μια καλη προταση στην μικρη κατηγορια. Το ειχα 6 μηνες και ηταν το πρωτο smartphone που πηρα. Πλεον ομως με 170 ευρω που ειχε τοτε παιρνεις κινητο τουμπανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.