ZTE Geek, Επίσημα το πρώτο Tegra 4 smartphone

H ΖΤΕ κάνει την επίσημη παρουσίαση του Geek στην Διεθνή Έκθεση Τηλεπικοινωνιών του Πεκίνου, παρόλο που το έχουμε δει να κάνει και πάλι ανάλογες εμφανίσεις και στο παρελθόν. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει, αλλά αξίζει να τα θυμηθούμε για ακόμα μια φορά.Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης Full HD και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 στο 1.8 GHz.

Μνήμη RAM έχει 2GB και μπαταρία 2300 mAh. Σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, ενώ η τιμή με την οποία θα διατεθεί εκεί εκτιμάται ότι δεν θα ξεπερνά τα 230 ευρώ!

ZTE Geek, ZTE Geek, Επίσημα το πρώτο Tegra 4 smartphone

ZTE Geek, ZTE Geek, Επίσημα το πρώτο Tegra 4 smartphone

ZTE Geek, ZTE Geek, Επίσημα το πρώτο Tegra 4 smartphone

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pavletos

Ωραιο εργαλιο.παντως η τιμη για κινα παιδια μν νομιζεται οτι ειναι φθηνο.το 80% του πληθυσμου της εχει μισθο 200-300 δολαρια(170-250 ευρω).οποτε……

patentas

Πόσο είναι ο μισθός στην κίνα??
ε, εμείς εδω που παίρνουμε 300-400€ τους φτάσαμε.. Κίνα γίναμε τελικα. Ελα να βλέπω επενδήσειςςςς!!! :/

Solon

Θα μας τρελάνουν οι κινέζοι! Φαντάζομαι θα το φέρει και η Cosmote με τιμή 699 ευρώ!

tech21man

Μαρεσει η απλη αλλα οχι με φανφαρες σχεδιαση, μερικες φορες θες τα πραγματα απλα και σοβαρα. Συν την αποδοση προς τιμη.

alexandros k

κινητή συσκευή με nvidia πάνω της ποτέ ξανά….κάτοχος lg p990 (optimus 2x) nvidia tegra 2.ας δωσει τους drivers της πρώτα και μετά μιλάμε πάλι.όχι σε μένα άλλα έστω στις εταιρίες που συνεργάζεται (lg,motorolla……)δεν μπορεί να φοράω ics και ο kernel μου να είναι 2.6.39.4.

βασιλης

η ZTE ειναι μια γενικα υποσχομενη εταιρεια,ειμαι σιγουρος πως εταιρειες σαν τη ZTE,OPPO,XIAOMI πολυ συντομα θα καταριψουν μεγαλους κολλοσους τυπου Samsung,htc και λοιπα

dim

@ alexandros k μιά από τα ίδια μακρυά και από nvidia tegra(αν και στο desktop την προτιμώ) και μακρυά και από LG εγώ,μετά από εκείνο το φιάσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.