ZTE, Ετοιμάζεται να λανσάρει smartphone με Firefox OS το 2013

Η ZTE δείχνει πως δεν επιθυμεί να εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο στο Android, ετοιμάζοντας εκτός από Windows Phones και ένα μελλοντικό smartphone σε συνεργασία με τη Mozilla και το λειτουργικό της σύστημα, το Firefox OS, το οποίο μάλιστα οι φήμες τοποθετούν να λανσάρεται το 2013.

Οι πληροφορίες για τα σχέδια της ZTE έρχονται από επίσημα χείλη, αυτά του David Dai Shu, μέσα από τη ZTE στο πρακτορείο Reuters. Φυσικά, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά μίας τέτοιας μελλοντικής συσκευής, αλλά θα αναμένουμε με ενδιαφέρον να τη δούμε στην πράξη.

, ZTE, Ετοιμάζεται να λανσάρει smartphone με Firefox OS το 2013

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jim

αμα έκανε αυτή τη κίνηση η Mozilla, 3 χρονια πριν πχ, θα μπορούσε να κόψει κανένα κομματι απο την πίτα των mobile λειτουργικών….αλλα τώρα?

…άπατο θα πάει…

Fil

Άμα η κατανάλωση και οι αποδόσεις είναι καλύτερες απο αυτές του Android η του iOs γιατί όχι!!!

makis88

καλά το παν οι κινέζοι!

lefteris

Ναι ναι ειδικά εδώ στο ελλάντα…θα πάει σφαίρα….
Το searching στην πρώτη φωτο το βλέπεται….
Εδώ συνεχώς αυτό θα λέει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.