ZTE Grand S, Στην Κίνα κοστίζει 572 ευρώ

Το ZTE Grand S με οθόνη 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel κυκλοφόρησε στη χώρα καταγωγής του, την Κίνα με τιμή 4.799 CNY (περίπου 572 ευρώ). Την πληροφορία την μεταφέρω σαν ένδειξη για να συζητήσουμε την εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσουν στην Ευρώπη όλες οι εταιρείες με τα hi-end μοντέλα τους.

Πως σας ακούγεται η τιμή του Grand S. Υψηλή, αναμενόμενη;…

ZTE Grand S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

ZTE Grand S τιμή, ZTE Grand S, Στην Κίνα κοστίζει 572 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κώστας

με βάση αυτά που προσφέρει το κινητό, η τιμή του είναι ακριβώς αυτή που έπρεπε να είναι!

andreas kor

Ωραιο κινητο!!! Αλλα αν εχει στην κινα κοντα 600 ευρω , φαντασου ποσο θα εχει εδω…..!!!!

Βασίλης

Καλή τύχη εύχομαι στη ZTE με αυτό το μοντέλο… πραγματικά αν στη χώρα κατασκευής του είναι τόσο ακριβό, δεν μπορώ να φανταστώ με ποια τιμή θα φτάσει στην Ευρώπη! Δεν ξέρω πραγματικά αν θα προτιμούσα ένα κινητό με μικρότερη οθόνη αλλά πιο επώνυμο (είμαι κάτοχος ZTE Blade και δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά το πήρα λόγω χαμηλής τιμής) στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή. Γενικά οι 5 ίντσες με προβληματίζουν για μια συσκευή που θα πρέπει να χρησιμοποιώ καθημερινά ως κινητό – μέχρι 4 ίντσες νομίζω πως είναι ιδανικά.

Melo

Ποιος θα πάει να αγοράσει ένα τόσο ακριβό ΖΤΕ??????Μα ποιός???Να φανταστώ αφού στην Κίνα έχει 572,στο ελλαδιστάν στην καλύτερη των περιπτόσεων θα έχει 100 ευρώ παραπάνω και θα έρθει(αν έρθει) περίπου την ίδια περίοδο με xperia Z(κάνω λάθος Κώστα?)…ίσως αν βαρέσω πρέζα και πάρω αναβολικά αλόγων διαλέξω ΖΤΕ αντι για Χperia !!!

Versavel

Δεν υποτιμώ την ΖΤΕ αλλά είναι πολλά τα χρήματα για μία εταιρία που ακόμα ψάχνεται για να καθιερωθεί… Υπάρχουν στα ίδια λεφτά παρόμοιες και καλύτερες συσκευές από τις υπόλοιπες κλασσικές εταιρίες… Είναι και το prestige του Έλληνα. Αν πεις παραέξω ότι έσκασες ένα μηνιάτικο για κινέζικο κινητό θα σε πάρουν στο ψιλό… Θεωρώ πάντως πως με 400 ευρώ θα έκανε πάρτυ…

kostis

πολυ ακριβο για την αγορα της Κινας….σε εμας θα κοστιζει πανω απο 2 μισθους (εκει που φτασαμε…)
Με 347 εχω το 4X και δεν προκεται συντομα να αλλαξω τηλ….

George E.

Ακριβο, εδω δηλ θα ερθει γυρω στα 700 ευρω. Με τετοια τιμη βρισκω και αλλα μοντελα.

G4m3r

Ρε σεις δεν το δαιβασατε καλα το άρθρο,ούτε ειδατε την φωτογραφία!
Κοστίζει 4799γιεν(κινέζικο νόμισμα) δηλαδή σύμφωνα με την ισοτιμία γιεν-ευρώ θα έρθει στην Ελλάδα 572€.
——-
Νομίζω ότι η τιμη είναι τσιμπημενη…Εγω δεν έχω πρόβλημα να πάρω συσκευή και απο το τογκο αρκεί να είναι καλη και συμφέρουσα ως προς την τιμη της.
Το Xperia Z νομιζω δεν θα έχει πρόβλημα απο το grandia sσε αυτη την τιμη.Με 350€-400€ θεωρώ ότι θα δημιουργούσε τεράστιο πλήγμα στη Sony και τη samsung.
Αν είναι να σκάσω 600€ για κάτι προτιμώ να τα δώσω για το Xperia Z που έχει και ένα σωρό πρόσθετες περιφεριακες ανέσεις.

Solon

O.k. Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι πολλά τα λεφτά για ZTE αλλά σιγά μην he$t©un οι κινέζοι για την άποψή μας. Η αγορά της Κίνας είναι τεράστια σε σχέση μα αυτήν της Ευρώπης. Για αυτούς είμαστε αμελητέα κλάσματα.

Γιώργος Κου.

Εντάξει είπαμε η ΖΤΕ είναι μια αναπτυσόμενη εταιρία και πήγαινε καλά….βασιζόταν κυρίως στο χαμηλό κόστος των συσκευών της…νομίζω πως καβάλησε το καλάμι…..

Darth

@G4m3r

4799 = 570 euro (βάση ισοτιμίας)
πες ότι έρχεται ελλαδα να μην βάλουμε και φπα?
(570 *23)/100=131 euro
570 + 131 = 700 euro
να μην βάλουμε και εκτελωνισμούς κλπ και κέρδος καταστήματος?

750 770……… τι λέγαμε?
λέγαμε οτι zte ποτέ δεν προκειται να το φέρει επίσημα στην ελλαδα και γενικός στην Ευρώπη γιατί τιμή θα πάει ταβάνι και προφανώς θα έχει αντί για κέρδος απώλειες….

ΜΑΝΩΛΗΣ

Αν ερθει εστω και με 570 ευρω γιατι να παρει καποιος ΖΤΕ και οχι το ΧΡΕRIA Z ή γιατι όχι το “παλαιο” καλό ΝΟΤΕ 2 με 550 ευρω????? Ασε που η αξια μεταπωλησης θα είναι για κλάματα στο ΖΤΕ…

giatrex

Τελικα οι κινεζοι αρχισαν να μπαινουν πολυ δυναμικα στο παιχνιδι…. αλλα απ’ οτι βλεπουμε μπηκαν δυναμικα και στις τιμες!!!Ομως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας γι’ αυτους που θα ηθελα να το παρουν,γιατι αν ερθει στην Ελλαδα ακομη και 650ευρω να κοστιζει μετα το πρωτο 3μηνο που θα δουν οτι δε πουλαει θα το ριξουν πολυ κατω.Εδω επεσε σε τοσο λιγο καιρο το Galaxy Note II 150ευρω κατω!!!

Αλέξανδρος

Κουλάρετε όλοι αυτές είναι τιμές προπαραγγελίας.
Μόλις κυκλοφορήσει θα είναι με τη μία 100 ευρώ κάτω και φυσικά μιλάμε για την αγορά της Κίνας.
Επίσης για όποιους τους ενδιαφέρει υπάρχει και το τουμπανάκι zte v987 διαθέσιμο ήδη σε γνωστά κινέζικα μαγαζιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.