ZTE Grand S, Με οθόνη 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels και πάχος μόλις 6.9 χλστ.

Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες εικόνες του πρώτου 5ιντσου FHD smartphone της ZTE. Ονομάζεται ZTE Grand S και θα ενσωματώνει οθόνη ανάλυσης 1920×1080 pixels με διαγώνιο 5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 2000 ή 2500 mAh. Ενδιαφέρον έχει η κατασκευή του με το πάχος του που δεν ξεπερνάει τα 6.9 χλστ.

Το ZTE Grand S λογικά θα είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο ZTE Nubia Z5.

, ZTE Grand S, Με οθόνη 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels και πάχος μόλις 6.9 χλστ.

, ZTE Grand S, Με οθόνη 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels και πάχος μόλις 6.9 χλστ.

, ZTE Grand S, Με οθόνη 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels και πάχος μόλις 6.9 χλστ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Και λεπτό και τούμπανο νομίζω ότι αρχίζει να μου αρέσει!!!!

mitsos

Kωστα πότε θα μαθουμε για την τιμη του ;

Teodore88

Αν αυτο το ασιμενιο υλικο ειναι αλουμινιο θα γ##### ….ειδικα το σημειο ενωσης, που προεξεχει και το γυαλι, ειναι σχεδιαστικος οργασμος!! Αν τα καταφερει η ZTE να το ενταξει σε ποιοτητα κατασκευης της Απλ, και 500 ευρω να κανει θα τ αξιζει!!

Demis

@Teodore88 αν υλικό που προεξέχει είναι γυαλί (σημεία ένωσης) και ασημένιο υλικό είναι αλουμίνιο συσκευή είναι άχρηστη με ένα χτύπημα μια μικρή πτώση θα γίνει κομματάκια….. ακόμη θυμαμε το iphone 4s έπεσε από ένα ύψος 20 εκατοστών (την πρώτη βδομάδα μετά την αγορά του) έγινε……. μην πω πω…. και από της δύο μεριές ράγισε…

ευχαριστώ αλλά μακριά τόσο ευαισθητα υλικά…… και μην πει κανείς θήκη……. θα πω μετά μια βαριά κουβέντα (τι το θέλετε το γυαλί και αλουμίνιο κλπ κλπ αφού βάζετε θήκη οεο κόσμε ας μου απαντήσει καποιος σε αυτό… και όχι απλός θήκη βάζουν βάζουν από εκείνες της μεγάλες σιλικόνης για να μιν φοβούνται να πέσει……)

καλά είμαι με το oxe x μου έχει πέσει καμία 10 φορές κλπ μια δεν έπαθε ζήτω πλαστικά(εκτός από πλαστικά της samsung ειπαμε πλαστικά αλλά όχι και τέτοια σαπίλα……) ζήτω gorilla glass και ζήτω και carbon

Teodore88

@Demis εχω παντως εχω 14 μηνες το 4αρι σε μια απλη θηκη τυπου pouch και δεν εχει παθει το παραμικρο! Συμφωνω οτι αυτα τα η υλικα και αυτη η σχεδιαση δεν πρεπει να κρυβονται μεσα σε θηκες…

Demis

@Teodore88 εσυ καλά είσαι εγώ δεν τα αντέχω βγάλε βάλε και δεν συμμαζεύετε……. και δεν μπορώ να προσέχω το κινητό λες και είναι κόσμημα εργαλείο είναι…….. άμα είναι να σκεφτομε ότι το έβαλα λίγο περίεργα στο τραπέζι και γρατζουνιθυκε κλάψε Χαράλαμπε… πρέπει να έχουν κάποια στοιχειώδεις αντοχή…….

lorentzos

Και τα κινητα ακομα εχουν τους ανθρωπους που απευθύνονται, οπως και τα ρολογια εαν θελεις ανθεκτικό για καθημερινη εργασια παιρνεις ενα casio σκυλί κανενα προβλημα, ομως εαν βαλεις π.χ ενα sector και κοπανιέσαι ε τοτε δεν σου φταει το ρολοι. Ακριβώς ετσι πανε και τα κινητα υπαρχη πληθώρα για ολους τους τυπους και χρήσης………..

Demis

@lorentzos ουτε καν casio είχα και έχω αθάνατο δεν το λες αλλά δεν σπάει με ένα απλό χτυπηματάκι……
απο την αλλη κινιτα σαν το iphone 4/4s, lg nexus, LG optimus G σπάνε λες και είναι φτιαγμένα για βιτρίνα και όχι για χρήση……… τώρα αν βάλουν κάνα super duper γυαλί που δεν σπάει εύκολα άλλο αυτό (αλλά δεν προκειτε σύντομα καθώς κόστος είναι μεγάλο…. με το iphone 5 ειπα βαλανε αλουμίνιο άλλαξε θεμα…. και όμως όχι… έγινε ακόμη χειρότερο… βάλανε το ποιο μαλακό αλουμίνιο….. το οποίο φθείρετε τσακ μπαμ………..

με λίγα λόγια ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός…….

Μάνος

Αν και δεν θα το αγόραζα έχω να πω ότι η ZTE με έχει έντυποσιαση!!!Πραγματικα πολύ καλό κινητό και όπως συνηθίζει η ZTE και σε καλή τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.