ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, Αυτές είναι οι επιδόσεις τους στο Antutu;

Πρόσφατα, η ZTE ανακοίνωσε τα ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini. Βλέποντας τις προδιαγραφές του hardware και των δύο συσκευών, δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλήξει στο συμπέρασμα κάποιος ότι πρόκειται για δύο αρκετά ισχυρές συσκευές. Στην πρώτη περίπτωση άλλωστε έχουμε την κορυφαία και πλέον σύγχρονη έκδοση του τετραπύρηνου SoC της Qualcomm, Snapdragon 800 (MSM8974AB) στα 2.3GHz. Στην δεύτερη περίπτωση, το “mini” φοράει το Qualcomm Snapdragon 600 SoC στα 1.7GHz, που στις αρχές της χρονιάς που διανύουμε ήταν η κορυφαία λύση.

Χάρη σε screenshots που διέρρευσαν και δείχνουν τα σκορ των δύο συσκευών στο γνωστό benchmark Antutu, μπορούμε να έχουμε μία εικόνα για την απόδοση των ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini.

Κάπως χαμηλά όμως δεν είναι τo σκορ και στις δύο περιπτώσεις; Είναι πολύ πιθανό το λογισμικό να μην είναι ακόμα βελτιστοποιημένο. Εσείς τι λέτε;

ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, Αυτές είναι οι επιδόσεις τους στο Antutu;ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, Αυτές είναι οι επιδόσεις τους στο Antutu;ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, Αυτές είναι οι επιδόσεις τους στο Antutu;ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, ZTE Nubia Z5s και ZTE Nubia Z5s mini, Αυτές είναι οι επιδόσεις τους στο Antutu;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Λοιπόν, Κωστή εγώ είδα πρόσφατα ένα βιντεάκι στο youtube και στο AnTuTu βγάζει score 34000 με 33000 και στο Quadrant 20880.. Ο snapdragon που φοράει είναι άλλη φάση, είναι ίδιος με του Galaxy Round που βγήκε μόνο για Κορέα. Το μοντέλο της CPU είναι 8974-ΑΒ και όχι το 8674 που φοράνε τα S4, G2, Nexus 5 κτλ. Τι σημαίνει? Η GPU αποδίδει 578mhz και η μνήμη είναι χρονισμένη στα 933mhz(14.9Gb/s). Το αλλο μοντέλο βγάζει GPU στα 450mhz και 800mhz(12.8Gb/s) ταχύτητα μνήμης… Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα κρατήσει λίγο παραπάνω απ τα άλλα.. Το Galaxy Round με τη σειρά του βγάζει 36000 score ενώ φοράνε το ίδιο chip. Αυτά δεν μπορώ να καταλάβω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.