ZTE Nubia Z7, σε leaked φωτογραφίες με ελάχιστα bezels και HTC-like σχεδιασμό

Είδαμε το LG G3 το οποίο εκτός των άλλων μας εντυπωσίασε με την πολύ καλή κατασκευή όσον αφορά στην αναλογία οθόνης συσκευής και τα πολυσυζητημένα bezels. Τώρα όμως βλέπουμε και το μη ανακοινωμένο ZTE Nubia Z7, το τελευταίο μέλος της high-end οικογένειας του κινεζικού κατασκευαστή το οποίο διέρρευσε σε φωτογραφίες.

Η συσκευή συνδυάζει τα ελάχιστα περιθώρια τα οποία όμως συνοδεύονται και από μεταλλική κατασκευή. Αν φυσικά δεν αποδειχθεί metal-like στο τέλος.

Με πάχος 8.5mm, έχει 5.5 ιντσών 1080p οθόνη, Snapdragon 801 ή και 805 CPU, 2 GB RAM, 16 GB ενσωματωμένη μνήμη, 5MP εμπρόσθια και 8ΜΡ εξωτερική κάμερα, υποδοχή για 2 κάμερες SIM αλλά και LTE συνδεσιμότητα.

Αν και είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για το design του, είναι εμφανής η επιρροή από την γραμμή της HTC.

Ωστόσο, η τιμή του που εκτιμάται γύρω στα $560 δεν θα την λέγαμε ιδιαίτερα φθηνή ως συσκευή μιας και μιλάμε για δεδομένα κινεζικών κατασκευαστών, άσχετα με το αν η συσκευή αξίζει να τιμολογηθεί τόσο ψηλά ή όχι. Αλλά θα υπάρχει ο ανταγωνισμός από την Xiaomi η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει παρόμοια συσκευή, το Xiaomi Mi-4. Όπως και να έχει βλέπουμε τα bezels να μειώνονται και αυτό μας αρέσει.

, ZTE Nubia Z7, σε leaked φωτογραφίες με ελάχιστα bezels και HTC-like σχεδιασμό

, ZTE Nubia Z7, σε leaked φωτογραφίες με ελάχιστα bezels και HTC-like σχεδιασμό

, ZTE Nubia Z7, σε leaked φωτογραφίες με ελάχιστα bezels και HTC-like σχεδιασμό

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

Εγώ περίμενα για το Huawei honor 6, one plus μούφα, z7 zte, xiaomi mi4 και meizu mx4 αλλά μόλις είδα τις διαφορές σε επεξεργαστική ισχύ των kirin 920 , sd 801-805 από τον sd 800 ότι είναι πολύ μικρές τράβηξα την σκανδάλη στο xiaomi mi3 64gb με 206 € με την αποστολή.
Κρίμα περίμενα ότι ο 805 και ο ωχταπύρηνος kirin 920 θα ήταν θερία… πέρα από την κάρτα γραφικών.

bgfd5

Η καρτα γραφικων ειναι ομως ο λογος να πας σε αυτα τα chipset. Παραπανω pixel και πιο απαιτητιτικα παιχνιδια θα τα σηκωνουν ενω ο 800 οχι με τον ιδιο τροπο παρα τη διαφορα σε ppi…

Αν φυσικα σε ενδιαφερουν αυτα.

Εμενα προσωπικα οχι, το browsing και τα multimedia συνηθως πλεον ειναι πολυ καλα σε ολα οποτε επικεντρωνομαι σε οποιο εχει καλυτερη οθονη, κυκλωμα ηχου, πακετο λογισμικου κτλ. Και φυσικα τιμη.

vasilis

Στο τηλέφωνο δεν παίζω παιχνίδια, έχω PC , ps3 και Nintendo 3ds το τηλέφωνο είναι πολύ άβολο για games.
Μόνο το speed σε browsing και apps me ενδιαφέρει που πιστεύω θα κάνω την ίδια δουλειά με όλα τα chipset.

GiorgosM.

Έτσι, σωστός ο vasilis.

tiamat

για μενα δεν εχει σημασια αν ενα κινητο ειναι κινεζικο,κορεατικο η’ ιταλικο. αμα εχει τη τελευταια λεξη της τεχνολογιας σε χαρακτηριστικα και επιπλεον καλη ποιοτητα κατασκευης με σοβαρο service μπορει να τιμολογειται στην μεγαλυτερη δυνατη κλιμακα

sosimple

Η παραπάνω φώτο δεν δειχνει καθόλου μικρα bezel. Απλά εχει ενα σκοτεινό τζαμι που καλύπτει σχεδον ολη την επιφάνεια (οπως το htc one που μονο μικρα bezel δεν δειχνει).
Απο τη φώτο με λίγη προσοχή φαίνεται οτι τα πάνω και κατω bezel ειναι τεράστια, (αρκεί να παρατηρήσεις που ειναι η καμερα, και την μαρκα κατω απο το τζάμι) ενω και τα αριστερά δεξια πιθανότατα είναι στο μεσο ορο..
Χρειάζεται τοσο μεγάλες γνωσεις για να παρατηρήσει κανεις αυτο που γραφω?
Το design ειναι ωραιο πάντως.

m.f p

Ελαχιστα bezels και htc σχεδιασμος παει? Εκτος αν εχεο και το τεραστιο bezel της htc στο κατω ηχειο με το σημα.

JohnWave

@sosimple +1. Όντως το design ξεγελά και δίνει την εντύπωση μικρών bezels. Ωραίο πάντως είναι κλειστό :p

i love rihanna

Για ξερουμε και τι λεμε τα μπεζελ δεν φαίνονται καν! Πολυ ομορφο σχαδιαστικα αλλα αυτα τα capacitive πληκτρα ειναι πολυ ασχημα!

Fontas

Παιδιά, μια διόρθωση.
“Υποδοχή για 2 κάρτες sim”, όχι “κάμερες”.
Κατά τα άλλα, ενδιαφέρον τηλέφωνο. Η σειρά nubia μου αρέσει αρκετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.