ZTE Nubia Z9: Παίρνει πιστοποίηση με τρελά specs

Τον Μάρτιο η ZTE ανακοίνωσε τα δυο νέα smartphones ΖΤΕ Nubia Z9 Max και Z9 mini, αλλά ακόμη περιμένουμε να ανακοινωθεί η ναυαρχίδα η οποία μάλλον θα έρθει 6 Μαΐου. Πριν ανακοινωθεί όμως πέρασε για πιστοποίηση από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ με χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να πιστέψουμε.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τα ανύπαρκτα bezel και το μεταλλικό frame του ZTE Nubia Z9, αλλά αυτό που διέρρευσε σήμερα είναι που εντυπωσιάζει. Η κινέζικη ΤΕΝΑΑ δείχνει αριθμό μοντέλου NX508J, CPU χρονισμένη στα 3.5GHz, αλλά δεν σταματά εκεί. Βλέπουμε την απίστευτη μνήμη RAM 8GB.

Το πιο πιθανό που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι πρόκειται για λάθος της ΤΕΝΑΑ, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σίγουρα. Λογικά μπορεί να έχει επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz και μνήμη RAM στα 3 ή 4GB.

Κατά τα άλλα εμφανίζεται με πάχος 8.9 χλστ., βάρος 180που σημαίνει ότι είναι πιο παχύ και πιο βαρύ από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες αντιπάλων όπως η Huawei.

Το ZTE Nubia Z9 θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, Snapdragon 810, έχει dual SIM dual standby δυνατότητες, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 3000mAh και προ-εγκατεστημένο Android 5.0.

Μιας και οι Κινέζοι έχουν βαλθεί να τερματίσουν χαρακτηριστικά όπως πάχος ή bezel, αναμένουμε να δούμε με τι θα καταπιαστούν στη συνέχεια.

zte nubia z9, ZTE Nubia Z9: Παίρνει πιστοποίηση με τρελά specs

zte nubia z9, ZTE Nubia Z9: Παίρνει πιστοποίηση με τρελά specs

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
silentb0b

Ok, νομιζω οτι αξιζει ενα μεγαλο μπράβο στη Λορενα Σιουτη, οποια κι αν είναι. Το 80% των άρθρων που ανεβαίνουν ειναι δικό της και το περιεχόμενο του techblog ανανεώνεται συνεχώς.
Εκτος αν το “λορενα σιουτη” ειναι το default ονομα συγγραφεα, σαν το lorem ipsum ενα πράγμα.

τσιχλας

Πωωω που πανε με αυτο το μηχανημα ουτε για λιπασμα δε καμνει ουτε αδρε ο 808 να γλιτωνεις το λαγκ στο minion rush

Στυλιανός Βασίλης

αυτα τα specs τα βλεπομε σε υπολογιστες στο τελος θα καταρησουνε τους υπολογιστες λιγο δυσκολο να γινει αυτο αλλα αμα με εχει 4G LTE CAT 450MBITS DONLOADER και εδω η COSMOTE VODAFONE WIND SE DINEI 300 πες σε δινει και 450 αλλα σε δινει προσφορα 5GB ME 15 EURW DEN PAS POYTHENA ME 5GB KAI TΡΕΛΕΣ ΤΑχυτητες δωστε στο λαο πακετα οικονομικα με χωρητικοτητες ΑΠΕΙΡΑ GB I TB για να ειναι 100% λειτουργικα τα κινητα το μονο που ξερουν ειναι να τα αρπαζουνε δεν βελτιουνουν κατι

παπαροκας tiamat

Στυλιανός & China μοιραζουν πονο αβερτα

Miko

Αν και το βλέπω λίγο απίθανο, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με τους Κινέζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.