ZTE Open C με Firefox OS, Έρχεται στην Ελλάδα

Η ZTE Hellas ανέβασε στο επίσημο Fan Page στο Facebook φωτογραφία του νέου ZTE Open C με λειτουργικό σύστημα Firefox OS 1.1 σχολιάζοντας “Σύντομα θα έχουμε πληροφορίες σχετικά με την διάθεση του στην χώρα μας!”. Το Open C θα είναι το δεύτερο κατά σειρά Firefox OS smartphone που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μετά από το Alcatel OneTouch Fire.

Το ZTE Open C έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 3 Megapixel χωρίς LED flash και μπαταρία 1400 mAh.

To ZTE Open C έκανε ντεμπούτο τον Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2014, δείτε ένα γρήγορο hands-on video μαζί με όλα τα νέα Firefox OS μοντέλα smartphones όλων των κατασκευαστών.

ZTE Open C Ελλάδα, ZTE Open C με Firefox OS, Έρχεται στην Ελλάδα

ZTE Open C Ελλάδα, ZTE Open C με Firefox OS, Έρχεται στην Ελλάδα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

κώστα εσύ που είσαι μέσα στην firfox hellas πως πιστεύεις πως θα στάθη αυτή τι κινητό στην αγορά όταν υπάρχουν κολοσσοί όπως microsoft google apple στοίχ αγορά όπου με αυτά τα χαρακτηριστικά που δίνη και με την τιμή που πουλιέται δεν πάει πουθενά μην ξεχνάς ότι με 200 euro βρίσκεις τηλεφωνα όπως galagy σξ και “οπτιμους” 4x αυτήν την στιγμή μην νομίζεις ότι θα κάτσουν με σταυρωμένα χερια η άλλες εταιρίες τώρα σε υπό “αναπτικτες” χώρες και με πολύ χαμηλές τιμές μπορεί να στάθη σαν λειτουργικό σε συσκευές με πολύ χαμηλό κόστος πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό σου λέω ο κάθε αγοραστής θέλει πάντα απόδοση τιμής και να μην υπερτιμολογούνται το κάθε είδος δηλαδή δεν μπορεί να βγάλεις τηλέφωνο με 1000 euro όσο και δυνατό να είναι ένα τηλέφωνο ειδικά στην χωρα που βρισκόμαστε που είμαστε χρεοκοπημένη δηλαδή σαν κράτος και στηριζόμαστε στον δανεισμό αντί να αρχίσουμε να παράγουμε πρέπει το ανώτερο να έχει 400 euro για να πουλήσει στον μέσο κόσμο

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Συμπαθητικό!

kwstascifi

Ότι έχει βγει μέχρι τώρα με FirefoxOS είναι σκουπίδι.

Δηλαδή τα βάζεις δίπλα δίπλα με ίδιας τιμής Android/WP και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι για πέταμα.

tasos

εγώ περιμένω πολλά από την mozilla όταν μπούνε στον χώρο κατασκευαστές τύπου sony με mozilla os θα μιλάμε αλλιώς

Sol

Μπορει να μην το επαιρνα για βασικο μου κινητο, αλλα το λειτουργικο ειναι πολυ ενδιαφερον. Αν καποια στιγμη εχω ενα 100αρικο στην ακρη, μπορει να αγορασω ενα για να δοκιμασω το λειτουργικο.

H ιδεα για full-HTML λειτουργικο ακουγεται πολυ καινοτομα και θελω να δω την κατευθυνση που το παει η Mozilla.

JohnWave

Αν σκεφτούμε ότι πχ το Huawei Y300 με android και το Lumia 520 με Windows, έχουν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά ( διπύρηνα, 4άρες οθόνες, 480Χ800 ) και κοστίζουν 130 ευρώ στα μεγάλα καταστήματα , τότε λογικά η τιμή του ΖΤΕ Οpen C πρέπει να κυμανθεί στα 80-90 ευρώ στα μεγάλα καταστήματα.Δεν νομίζω πως σε τιμή πάνω από 100 ευρώ θα μπορέσει να γίνει ελκυστικό. Η Samsung όταν θέλησε να προωθήσει το bada, το έβαλε σε super ποιότητας συσκευές με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για την εποχή που κυκλοφόρησε. Η Mozilla αφού δεν ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό, της απομένει μόνο η πολύ φτηνή τιμή για να προωθήσει το λογισμικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.