ZTE R221, Δέχεται δύο κάρτες SIM και κοστίζει 24,90 ευρώ

Έχω την εντύπωση ότι είναι το πιο οικονομικό κινητό στην ελληνική αγορά που δέχεται δύο κάρτες SIM. Έρχεται από τον συνήθη ύποπτο ZTE και ονομάζεται R221. Κοστίζει μόλις 24,90 ευρώ και ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη 1.8 ιντσών, ραδιόφωνο FM (χωρίς σύνδεση ακουστικών), κάμερα VGA ενώ η μπαταρία του διαρκεί σε αναμονή 280 ώρες ή σε ομιλία 9 ώρες. Θα το βρείτε στα καταστήματα της WIND.

, ZTE R221, Δέχεται δύο κάρτες SIM και κοστίζει 24,90 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panaras

μπράβο…!!

fotis

Τέλειο

ntebis

Μοιαζει αρκετα με το νοκια 5130

xristos-aigiara!

ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΤΕΣ ΑΨΟΓΟ Η ΔΥΟ SIM ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ .ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΝΟ!!ΚΙΝΑ!

Giannis Kritikos

Το μονο που θα ηθελα ακομα ηταν μπλεΔοντακια και θα ηταν τελειο! Κατα τα αλλα ειναι τελειο για το συγκεκριμενο κοινο που απευθυνεται! Τελειο value for money!

Κώστας

Μία ερώτηση. Μπορείς να κάνεις ή να λάβεις κλήσεις και από τις δύο γραμμές, επειδή νομίζω πως κάποια τέτοια κινητά πρέπει να ορίσεις την κύρια γραμμή από την οποία μπορείς να κάνεις κλήσεις και μία δευτερεύουσα στην οποία μπορείς να λάβεις…

xristos-aigiara!

prin tin klisi h to mimima se rwtaei sim1 or sim 2 kai epilegeis.den yparxei kyria grammi kai oi dyo einai to idio.

Κώστας

@xristos-aigiara! Πολύ καλό. Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση 😉

George

Καλή φάση το κινητό…
Η αντίστοιχη απάντηση της wind στα vodafone κινητά της vodafone..

liverpoolman

Απο sar το κινητο πως παει οπως και γενικα η ZTE?

liverpoolman

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΣΑΡ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

mp3buddy

SAR = 1,09 W/kg σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης.

liverpoolman

Ευχαριστω! Συγκαταλεγεται στα σχετικα επικινδυνα ή λογω του dual sim ειναι λογικο νουμερο?Ακομα το sar ειναι λιγοτερο αν λειτουργει μονο μια με καρτα sim το κινητο? Οποιος πραγματικα γνωριζει ας απαντησει στα ερωτηματα αν και ειναι λιγο ψαγμενα!

fred

δεχεται κ καρτες sim απο αλλες εταιριες? οποιος γνωριζει ασ απαντησει

mp3buddy

Ναι, δέχεται.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Αν εχει καποιος τη καλοσυνη ,ας μου πει για την ακτινοβολια , ειναι ιδια ειτε χρησιμοποιεις δυο καρτες ειτε μια , και γενικα ειναι λογος για μη αγορα η ακτινοβολια ? λογω της χαμηλης τιμης και της χρησιμοτητας ενδιαφερομαι για την αγορα. και τελος χρησιμοποιουνται και οι δυο καρτες συγχρονως για τηλεφωνα. ευχαριστω οποιον μπει στη διαδικασια , και καλη χρονια σε ολους

MARIA

Με δεδομενα τα τεχνικα χαρακτηριστικα:1 Bluetooth No
2 Infrared port No 3 USB No
πως το συνδεω με τον υπολογιστη;

MARIA

Αν η WIND το εδινε μαζι με καλωδιο ,δεν θα εκανα ευθυς εξ αρχης αυτην την ερωτηση καν…Ξερει καποιος αν και που υπαρχουν καλωδια;Τα διαθετει η wind?

MARIA

@Vlachakis.Δεν ειναι έτσι απλά τα πράγματα ,όπως τα λέτε.Οταν με το καλό αποκτήσετε το εν λόγω κινητό ,ενημερώστε μας πιο συγκεκριμένα,ποιο ακριβώς καλώδιο αγοράσατε και ποιο ακριβώς software χρησιμοποιήσατε και με τι εκδοση των windows επετευχθη η επικοινωνία Pc και συγκεκριμένου τηλεφώνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).