ZTE Racer στην Cosmote με 116,80 ευρώ

Ονομάζεται ZTE Racer, ήταν το πρώτο Android smartphone που δημιούργησε η ZTE και το έφερε η Cosmote με 116,80 ευρώ. Αυτό είναι το μοντέλο που ψάχναμε εχθές και οι αναγνώστες του Techblog βοήθησαν και λύσαμε τον γρίφο. Επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά από Cosmote ακόμα δεν έχω βρει, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αυτά που σημειώνουμε παρακάτω;

Αναζητώντας πληροφορίες από το GSMArena “σκόνταψα” σε Android 2.1 και οθόνη resistive.

ZTE Racer
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Επεξεργαστής: 600MHz
Μνήμη RAM: 256MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 2,8 ίντσες, 320×240 pixels, resistive
Κάμερα: 3,15 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 256MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 8GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1100 mAh
Διαστάσεις: 102x55x14,5 χλστ.
Βάρος: 100 γρ.

, ZTE Racer στην Cosmote με 116,80 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dinos

Διαστάσεις:102 x 55 x 14.5 mm. Βάρος: 100 g

takis1994

καποιος μας κανει πλακα…??ΠΟΙΟΣ δεν θα δωσει αλλα 40 Ε για να παρει το blade?και φερνουν και κινητο που εχει πρωτοκυκλοφορήσει ενα χρονο πριν..

Τεσπα νομιζω οτιβγηκε για να ανταγωνιστει το huawei vodafone και μονο ..

Paris

η ενσωματωμένη μνήμη είναι 256mb
απορώ που πάνε με ρεζιστιβ οθόνη?

dimitriskatom

εε??τι ειναι αυτη η μουφια??ελεος εδω βγαινουν του κοσμου οι νεες τεχνολογιες και αυτοι εχουν μεινει σε οθονη ρεζιστιβ…οποιος το παρει πραγματικα ή ασχετος ειναι ή κοροιδο

REDODIN7

Noμιζω στην ιδια τιμη παιζει το xperia mini . οποτε δυσκολα τα πραγματα

dionisis

Η cosmote κακά τα ψέματα έχει μείνει πίσω από θέμα φθηνών smartphone και η τιμολογιακή πολιτική τόσo σε συσκευές όσο και επιδότηση είναι σφιχτή εγώ προσωπικά έκανα συμβόλαιο με wind

Marios Basileiou

Lol οπως ειπα και εχτες πρωτος πρωτος heh 😛 “..ποιο λογικό μου φαίνεται παρά να φέρουν κανένα παλιό της ZTE όπως το Racer για να πουν ότι έφεραν οικονομικό smartphone γιατί σίγουρα θα χάσει από την wind μετά…” και συνεχιζω να παραμενω στην αποψη μου !!!
Που πας με resistive οθονη και την 2,1??Καλυτερα να εφερναν το Amigo γιατι μετα θα παιζαν καλυτερα στο παιχνιδι με φθηνο smartphone με qwerty παρα τωρα……
Μπορει να τους κατσει ομως….u never know!!Τι να πω…

Paris

το καλύτερο θα ήταν να παρουσίαζε τα htc facebook phones
και όχι να έκανε δουλειές του ποδαριού.

Dinos

Το xperia x10 mini κοστίζει 149 ευρό redodin7

Γιωργος

Μα που πας ρε Racer, γελαει ο κοσμος!!!!

Dimitris

Θα το βρήκαν σε τίποτα πανέρια προσφορά ……..

Αλέξανδρος

Αν το έβγαζε στα 70-80 ευρώ θα ισοπέδωνε την αγορά τώρα απλά ο κόσμος θα το αγνοήσει και θα πάει για το blade

fred

ε ρε γελια!!

giorgos26

καλύτερο πιστεύω είναι το vodafone joy!

takis

FAIL!

MitsosTheGreat

Ποιος ο λόγος να μην πάρει κάποιος το VF Joy η με 50ε το ZTE Blade?

Panos

Πόσο διαφέρει τελικά από το blade ως προς το χειρότερο ? έχει ίδιο CPU, ίδια μνήμη(αν δε θες να χακάρεις το blade), καλύτερη κάμερα,και ίδια έκδοση android !
φτηνό ,τονίζω φτηνό entry android κινητό , έχει άλλο? και στο blade category τώρα, μπήκαν ανταγωνιστικά το samsung 550 και το galaxy mini(έπεσε η τιμή του), όπως και το LG ME .

sokel

η διαφορα blade και racer το blade capasitive 480×800 3,5″ 512 ram το racer resistive 240×320 2,8″
256 ram (επεξεργαστη τον ιδιο)

GIOTA

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ..ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΩΣ ΑΡΚΕΤΗ ΔΥΝΑΜΗ..ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

Tolis

Παιδιά χαλαρώστε λίγο……το θέμα οθόνης είναι καθαρά υποκειμενικό…….το συγκεκριμένο smartphone κοστίζει από 90 εως 116, βρείτε ένα παρόμοιο κινητο στην ίδια τιμή και αρκετά καλύτερο! Ο επεξεργαστής έχει σήμασια και για τα “κυβικά” του είναι αρκετά αξιόπιστος! Από την στιγμή που είστε όλοι τζιμάνια στον τόμεα γιατί δεν ζητάτε από τον μπαμπάκα σας να σας αγοράσει ενα iphone ή ενα htc? Εαν σας περισεύουν τα 600 και 700 ευρω δεν χρειάζετε καν να το συζητάμε το θέμα! και όσοι προαναφερθήκατε στισ εταιρείες κινητής τηλεφωνίας…. βρείτε ένα σχετικό blog που θα αναφέρετε εκεί τισ αποψεις σας!

konstantinos

καλο ειναι! μονο να ρωτησω κατι γιατι κατι σαν να ακουσα πως το zte racer εχει chat……. εχει chat??

PsonioGREECE

Για την τιμή του.. μια χαρά κινητό μου φαίνεται!

Gerasimos

Γεια σας παιδια, μολις το απεκτησα το smartphone αυτο, δινοντας το αστρονομικο ποσο των 45 ευρω (αναβαθμιση γαρ). Δεν ειναι κι ασχημο, για τις δικες μου απαιτησεις και τα χρηματα που εδωσα. Αυτο που δεν εχω καταφερει να βρω ειναι το πως αλλαζω τους ηχους κλησεις . Μου δινει τη δυνατοτητα μονο τους προκαθορισμενους να αλλαξω (!!!!!!).

Thanos

Για σας
Για να προσθέσεις ήχους κλήσης κάνεις τα ακόλουθα:
Συνδέεις το ΖΤΕ στο pc και ανοίγεις στην SD ένα φάκελο \ringtones\ όπου αντιγράφεις τα mp3 που θέλεις.

Gerasimos

Χιλια ευχαριστω, Thanos. Επιασε μια χαρα. Μηπως τυγχανει να ξερεις πως γινεται και με τους ηχους του ξυπνητηριου? Δεν παιρνει απο τον ιδιο φακελο…

HtcGiannhs

Gerasimos…Κατεβασε το ringdroid απο το market..ειναι εφαρμογη που “κοβει” τα κομματια σε οποια σημεια θες..μετα σου λεει αποθηκευση ως και εχεις την επιλογη να το αποθηκευσεις ως ringtone,alarm tone,notification sound…ετσι θα σου βγαινει σαν επιλογη στους ηχους ξυπνητηριου..

yo

Kαλησπέρα!

Μπορεί να μου πει κάποιος χρησιμοποιώ τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας?
πχ. η επιλογή που έχει “χρήση μονο δικτύων 2G” τι σημαίνει?όπως επίσης και όταν την κανω uncheck ενεργοποιείται η λειτουργία “αυτόματο GSM/WCDMA”.

Gerasimos

Ευχαριστω HtcGiannhs , δουλεψε με το ringdoid. Γιατι η μπαταρια εχει μικρη διαρκεια; Διατιθεται και μεγαλυτερη στην αγορα?

dimitris

μια χαρά κινιτακι είναι .. όπως είπε και ο τόλης αν σας δίνει ο μπαμπάκας σας τα τρελα λεφτά για να αγοράζετε ένα κινητό άνω τον 400 euro σίγουρα δεν θα το βλέπετε με καλο μάτι .. για τα λεφτά του είναι μια καλή συσκευή

vagelis

αναμεσα σε zte racer και alcatel 908 πιο ειναι καλυτερο?

kostas

…ξέρει κανείς πως θα περάσω τον τηλεφωνικό κατάλογο από ένα ΝΟΚΙΑ5230 που έχω (και που μέσω του PC Suite τις έχω περάσει στο pc) στο Racer? (δυστυχώς το nokia ήταν δανεικό και πρέπει να δοθεί πίσω….)

danai

πειτε μου σας παρακαλω πως να κατεβασω javascript απο το συγκεκριμενο μοντελο.ειμαι τελειως ασχετη.σε οποιο site και να μπω,δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι(ZTE RACER II)

Γιώργος

Ρε παιδιά μήπως ξέρετε αν γίνεται κανένα update από 2.1 σε 2.2;Και αν ναι πώς;

giannosfor

Ξέρει κανείς αν μπορώ να αναπτύξω εφαρμογές (να κάνω deploy/publish) είτε Flash είτε Java;
Δοκίμασα με Flash CS5.5/Adobe AIR με καλώσιο και δε τα κατάφερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.