ZTE, Ετοιμάζει high end Windows Phone 8 smartphone μέσα στο 2013;

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τις συσκευές που θα φορούν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ενώ η ZTE, η οποία σημειωτέον δεν ήταν μία από τις εταιρείες που είχε ανακοινωθεί ότι θα φτιάξει κινητά με Apollo, φέρεται να ετοιμάζει το δικό της high end μοντέλο.

Μέχρι στιγμής, μοντέλα με Windows Phone 8 περιμένουμε από τις Nokia, Huawei, Samsung και HTC, αλλά φαίνεται πως και η ZTE θέλει να μπει στο παιχνίδι και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, αφού οι πληροφορίες που κυκλοφορούν λένε ότι ετοιμάζει μία συσκευή με ισχυρό επεξεργαστή και καλή οθόνη.

Για να δούμε, θα έχει ενδιαφέρον πάντως, να δούμε μία εξελιγμένη συσκευή με το νέο λειτουργικό σε προσιτές τιμές, όπως συνηθίζει να κάνει με τα μοντέλα της η ZTE.

, ZTE, Ετοιμάζει high end Windows Phone 8 smartphone μέσα στο 2013;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σωτηρης

πιστευω οτι λίγοι θα επιλεξουν την ZTE για το πρωτο τους windows phone με λειτουργικο 8.

Anastasios

@σωτηρης Μην το λες αυτο. Τα ZTE ειναι οικονομικα. Ενα high-end Nokia μπορει να ξεπερναει αρχικα τα 600 ευρω, αν το ZTE κανει 400 καποιοι θα το προτιμησουν. Καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες για ολες τις τσεπες 🙂

Σωτηρης

@anastasios ναι αλλα τα ZTE ειναι πολυ οικονομικα για να ειναι καλα…

Demis

@Σωτηρης δλδ όλα είναι θέμα τιμής και μόνο? αν πάμε έτσι iphone έπρεπε να κανί και τηλεμεταφορα (899 ευρώ 64 gb έκδοση)
και ένα παράδειγμα σε τι υστερεί αυτό με 240 ευρώ αρχικής τιμής
https://techblog.gr/mobile/zte-grand-x-uk-492934/

btw: έκαναν λάθος στον επεξεργαστή τελικά βγήκε 1.5 ghz και όχι 1

Demis

+ και ι ram είναι λάθος με 1 gb βγήκε
https://www.gsmarena.com/zte_grand_x-4597.php

Σωτηρης

@denis μέχρι τώρα στην αγορά της Ελλάδας η ZTE δεν έχει προτίνει κατι τέτοιο όμως…

Demis

@Σωτηρης άλλο Ελλάδα……… Ελλάδα πλέον θεωρείτε χώρα τρίτου κόσμου (βλέπε βουλγαρια κλπ) έτσι δεν θα δεις πάρα πολλές συσκευές εδώ κλπ αν θέλεις να ενημερώνεσαι κατάλληλα να κοιτάς κάποια χώρα τις προκοπής…….. γιατί εδώ σε λίγο το ποιο ακριβό κινητό θα κοστίζει 150 ευρώ
+ το ότι δεν έχει εδώ δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε από έξω (γλιτώνουμε και ένα 100 στην τιμή…….)

Σωτηρης

@Denis πιστεύω οτι στο θέμα τεχνολογία είμαστε μια χαρά(ακόμα)…οκ δεν είναι και πάρα πολλές οι επιλογές αλλά ακόμα οι εταιρίες πλασάρουν προϊόντα στην χώρα μας (ανεξάρτητα αν είναι φτηνά ή ακριβά)…Εξάλλου έτσι είναι και η νοοτροπία του Έλληνα, μπορεί να μην έχει να φάει αλλά αν είνα να επιλέξει ανάμεσα στο φτηνό και το ακριβό θα επιλέξει το ακριβό…..

Panos7GR

@Σωτήρης: Όταν λες ότι ο Έλληνας ψωνίζει τα ακριβά, ποιόν ακριβώς εννοείς. Αν εννοείς την Ελληνίδα, ίσως, ναι. Που κοιτάει την μάρκα, όταν αγοράζει πχ ρούχα, αλλά δεν βλέπει το “Made in” πίσω από την ετικέτα, που η συντριπτική πλειοψηφία είναι από Κίνα, Ταϊβάν ή τώρα τελευταία που έχω παρατηρήσει από Βουλγαρία. Το λέω γιατί από την φύση της η γυναίκα είναι ασκόπως σπατάλη. Τέλος πάντων πλέον οι καιροί έχουν αλλάξει και το έχω παρατηρήσει ειδικά για την αγορά κινητών. Ακόμα και στην περιοχή μου (επαρχία, τουριστικό νησί) που λόγω τουρισμού δεν έχουμε νιώσει τι σημαίνει καλά-καλά κρίση. Πάει ο καιρός που ότι καινούριο κινητό έβγαζε η Nokia το “χτυπουσαμε” όσο και να έκανε. Όλοι οι γνωστοί μου, επειδή ξέρουν οτι ασχολούμαι με τα smartphones, με ρωτάνε για value for money κινητά. Για να έρθουμε στο θέμα μας, η ZTE με τα κινητά της έχει δείξει καλό value for money και το Blade της είχε υποστηριχθεί πολύ από τους developers! Αν και από Κινέζο κατασκευαστή περισσότερο μου αρέσουν τα Huawei. Τα θεωρώ πιο όμορφα και πιο ποιοτικά. Μακάρι οι Κινέζοι να βγάλουν hi-end smartphones που να “χτυπάνε” στα ίσα της “φίρμες”. Τότε μόνο θα νιώσουν οι ανταγωνιστές, θα ρίξουν τις… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.