ZTE S2004, διέρρευσε με 5.5″ οθόνη, Snapdragon 801 και 3GB RAM

Η ZTE φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα συσκευή η οποία πέρασε από την κινέζικη TENAA για πιστοποίηση και δείχνει ότι είναι high-end smartphone. H συσκευή εμφανίζεται με κωδική ονομασία ZTE S2004, 5.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1920×1080 pixels, 3GB RAM και 16GB μνήμη η οποία δεν μπορεί να επεκταθεί.

Επίσης, το ZTE S2004 εμφανίζεται με Qualcomm Snapdragon 801 quad-core chip χρονισμένο στα 2.5GHz και Adreno 330 GPU, έχει 8+ Μegapixel κάμερα με dual tone, dual LED flash. Μιλάμε γι συσκευή σε επίπεδο ναυαρχίδας η οποία αφού πέρασε για πιστοποίηση, λογικά θα τη δούμε να παρουσιάζεται σύντομα.

zte s2004 leak, ZTE S2004, διέρρευσε με 5.5″ οθόνη, Snapdragon 801 και 3GB RAM

zte s2004 leak, ZTE S2004, διέρρευσε με 5.5″ οθόνη, Snapdragon 801 και 3GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

16gb μη επεκτάσιμα…

Costas

@techman21 το iPhone που έρχεται με 8gb καλύτερο είναι?

Nick_X

Ρε παιδια μια απορία εχω!!τοσο πολυ κοστιζουν οι μνημες 32 64 και 128 gb!?!?και μας εχουν ταραξει με τις 16 μη επεκτασημες!?!?halloooo 4k video τουλαχιστων 13mpix φωτ λειτουργικα βαρβατα mp3 μουσικη gpsκτλ κτλ!!!!!προσωπικη αποψη δεν γινεται smartphone εν ετη 2014~2015 να μην εχει τουλαχιστων 32gb!!εε μμααα πιαα!!!!

hlias

@tech21man έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, το xperia P που έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη – μη επεκτάσιμη. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει φουλάρει ούτε μια φορά το κινητό. Ακόμα και ταινίες-σειρές που βλέπω, αμέσως μετά τις διαγράφω. Τι το τόσο μεγάλο θέλεις να βάλεις και δεν σου φτάνει ο χώρος αυτός;

Άντε να δούμε και τιμή…!

j

@Costas στο iphone υπαρχει και η επιλογη 16,32,64,128 ενω σε αυτο οχι.

tech21man

Οκ ας παίξουμε. Το iphone είναι καλύτερο σε διάφορα πράγματα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα
Όπως σωστά ειπώθηκε και έλεος το zte δεν έχει επιλογή ούτε για 8 για όσους δεν τα χρειάζονται ούτε για παραπανω

Προσωπικά φυσικά μιλώντας τα 16 δεν μου φτασανε και έβαλα μια 32ρα sd και πάλι γέμισε. Ακούω μουσική συγχρονίζω με το αυτοκινητο και βίντεο αλλά κυρίως τραβάω τα παιδιά μου φωτο και βίντεο καθώς μεγαλώνουν. Οποτε τα 16 δε φτανανε. Αν το zte τραβάει και 4k μιλάμε για την πατα τα του μήνα. Βγάλτε το και special edition με 4 gb. Ημαρτον. Χάσιμο χρόνου

ζ.τ

Συσκευη που δε σου επιτρεπει να προσθεσεις μνημη η να αλλαξεις μπαταρια αν θες, σου επιβαλλει με το ζορι μα δωσεις κατι παραπανω η να αλλαξεις συσκευη νωριτερα.Εδω θα μου πεις δεν εχουν bluetooth καποιες ναυαρχιδες.

Darth

@hlias τυχερέ…….. εγω εχω 128 gb sd και 16 ενσωματωμένη και είναι ολα full και έχω περάσει και πράγματα στο usb otg drive

Αλέξανδρος

@hlias πλάκα κάνεις έτσι; 16gb δεν φτάνουν ούτε για το ζητώ, να βάλεις εκεί τι; Ταινίες, παιχνίδια, ηχητικά μηνύματα ( που τα χρησιμοποιώ στη δουλειά και πιάνουν αρκετό χώρο) μουσική ή κάποιο βιβλίο;
Σε 5.5″+ μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και είναι αδιανόητο να μην παίρνει sd.
Κρίμα γιατί είναι ωραίο κινητό σε καλές διαστάσεις αλλά τουλάχιστον για μένα κινητό χωρίς sd δεν κάνει για αγορά.

Vaios

Ε προφανως ρε παιδια αυτες ειναι κινησεις των εταιριων για να αρχισουν να θησαυριζουν λιγο κατι dropbpx, box και οι υπηρεσιες clouds γενικοτερα. Δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση σε λιγα χρονια στο μελλον που θα κυκλοφορουν απο ελαχιστες εως και καθολου, συσκευες με sd cards.

Darth

είδα ένα ακόμη screenshot(σε ένα ρωσικό site) που είχαν μοντέλο προ παραγωγής… και εκεί φάνηκε ότι δεν έχει sd έχει 11 gb ελεύθερα και δεν δουλεύει otg.. . με λίγα λόγια προώθηση του cloud ολοταχώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.