Νέο ZTE smartphone έρχεται στην Cosmote

Η Cosmote δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το παιχνίδι των οικονομικών smartphone και έτσι έπειτα από την Vodafone με το Joy 845 και τη WIND με τα Blade και Ideos, μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά ένα μοντέλο της ZTE. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω καταφέρει να μάθω για πιο πρόκειται αλλά όλο και κάποιο πουλάκι θα μας το ψιθυρίσει, έτσι δεν είναι; Περιμένω email του…!

To ΖΤΕ Skate πάντως δεν θα είναι, αυτό το περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι αρκετά μετά το ανταγωνιστικό Huawei Ideos X5.

, Νέο ZTE smartphone έρχεται στην Cosmote

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Χμμ ,άμα δεν είναι το ZTE Skate ,τότε ποιο μπορεί να είναι?απ`όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχουν άλλα μοντέλα μετά το blade που να αξίζουν 😛 …….
Μπας και θα πάνε σε qwerty μεριά και θα φέρουν το ZTE Amigo??ποιο λογικό μου φαίνεται παρά να φέρουν κανένα παλιό της ZTE όπως το Racer για να πουν ότι έφεραν οικονομικό smartphone γιατί σίγουρα θα χάσει από την wind μετά…

Jim Ace

To Skate θα ειναι:P

Giorgos

RACER ειναι

Νίκος Κ.

Αν και ποτέ δεν είμαι σίγουρος για την cosmote,πιστεύω πως είναι το racer…κάτι είχε πάρει το μάτι μου σε κατάλογο του Γερμανού …..

Spyros

Να θυμίσω ότι έπεσες έξω για το άλλο πουλάκι που σου έλεγε για το 2.2 update της wind για το blade…οπότε θα έλεγα να αφήσεις τις προβλέψεις για λίγο.

Αχιλλεας T.

Παιδιά είναι το ZTE Racer σίγουρα,το είδα να το διαφημίζει ο Γερμανος στο φυλαδιο του.Η τιμη του ειναι 116,80e. Απο λιγα βιντεακια που ειδα μου αρεσε αρκετά. Ελπίζω να βοήθησα. Περιμένω και ένα βίντεο-παρουσίαση από εδώ…

Αχιλλεας T.

Κώστα εσύ ποιο κινητό θα πρότεινες να πάρω από Γερμανό με επιδότηση γύρω στο 50ρικο? Προτιμώ smartphone όχι πολύ ακριβό.Μ αρέσει και το ΖΤΕ Blade όμως. Εσύ τι λες?

Αχιλλεας T.

Ναι ξέρω για το ΖΤΕ το έψαξα πολύ . Και το LG καλό μου φαινεται .Εσυ πιστευεις πως θα ειναι μια αξιόλογη και ποιοτική αγορά το ΜΕ ?

Αχιλλεας T.

Ευχαριστώ Κώστα!!

ΚΩΣΤΑΣ

ZTE RACER! χτες το απόκτησα και είναι τέλειο!

Άσχετη

Γειά σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι για το racer, αλλά δεν γνωρίζω τπτ για αυτό, όπως αν είναι καλό το android 2.2 που έχει, αν έχει γρήγορες ταχύτητες, αν η μπαταρία του κρατάει κ γενικώς αν αξίζει σαν κινητό. κ επίσης το τι διαφορά έχει ανάμεσα στο blade. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.