ZTE, Έχει και άλλα smartphones στη φαρέτρα της

Από την περασμένη Δευτέρα η ΖΤΕ έχει ανακοινώσει δύο νέα smartphones που θα δούμε στην έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη. Το διπύρηνο ZTE Mimosa X και το ZTE PF200. Φαίνεται όμως ότι στη φαρέτρα της έχει ακόμα πέντε τεμάχια προς επίδειξη και σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ένα νέο Windows Phone. Υπομονή.

, ZTE, Έχει και άλλα smartphones στη φαρέτρα της

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αν το Windows Phone είναι οικονομικό με καλά χαρακτηριστικά (αν και σε αυτό το θέμα η Microsoft είναι απαιτητική, οπότε ok) στην Ελλάδα θα τα πάει περίφημα στις πωλήσεις πιστεύω!
Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τις εκπλήξεις των Κινέζων!

Loukas

Καλα έχουμε να βομβαρδισμού με με άπειρα νέα μοντέλα μετα την έκθεση,θα γράφεις για μέρες άρθρα!

AM

Ποιο smartphone απεικονίζεται στην εικόνα του άρθρου ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.