ZTE smartphones με Windows Phone, Έρχονται αρχές του 2012

Βρισκόμαστε στα μέσα του έτους και αρχίζω να ανυπομονώ για το πότε θα ξημερώσει 2012! Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του Κινέζου κολοσσού ZTE, τα πρώτα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone αναμένονται στις αρχές του 2012. Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει από πλευράς ανταγωνισμού και πόσο θα συμπιεστούν οι τιμές.

Αλήθεια, δεν μου είπατε πως σας φάνηκαν τα νέα Windows Phone Mango και αν το σκέφτεστε να προχωρήσετε στην αγορά κάποιου smartphone, τώρα η το επόμενο διάστημα.

, ZTE smartphones με Windows Phone, Έρχονται αρχές του 2012

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
θανασης

εγω παλι δεν θελω να ερθει το 2012. δινω πανελληνιες, ερχετε το τελος του κοσμου….
καλυτερα να μην βγουν ποτε zte me wp7, δεν πειραζει
(χαχαχαχαχαχαχαχα)

mixalis

nexus s 9023..

Nik

Ναι, κ εγω έχω το ίδιο προβλημα με τον φίλο θανάση! Όμως θέλω να πιστευω ότι σε περιπου 1 χρονο από σήμερα οι τιμές αλλά κ τα χαρακτηριστικά των smartphone θα είναι λιγοτερο ευμεταβλητα από σήμερα οποτε ισως τοτε να είναι μια καλη εποχή για την αγορά του καινούριου μου κινιτού.

Nick Z.

Κώστα μήπως ήθελες να βάλεις κάποια εικόνα από κάτω??

Aggelos A

Εγω εχω το αντιθετο προβλημα με τα παιδια. Μολισ τελειωσα πανελλαδικες κ δεν ξερω τι τηλεφωνο να παρω. Μου αρεσει το Arc αλλα για αυτα που προσφερει θεωρω πολλα τα λεφτα του ειδικα οταν υπαρχει εκει εξω το galaxy s II το οποιο κ αυτο μ αρεσει αλλα δεν ειναι πολλα 600ευρω για ενα τηλεφωνο? Λετε να πεσουν καθολου οι τιμες οταν βγει και το sensation?

Καμια βοηθεια-γνωμη?

panayiotis

Φαίνονται πραγματικά υπέροχα. Σίγουρα το επόμενο μου κινητό θα είναι με Windows, Αλλά θα περιμένω την Nokia να μπει στο παιχνίδι γιατί για μένα το κυριότερο που θέλω να έχει ένα τηλ εκτός από το να παίρνει τηλ. είναι 2 πράγματα που μόνο η Nokia τα κάνει σωστά. GPS, Ραδιόφωνο και FM Transmiter.

el_mac

Εγω παλι δεν εχω κανενα απο τα παραπανω προβληματα μαγκες 🙂 Το δικο μου προβλημα ειναι η εξεταστικη αλλα εχω το τουλαχιστον το omnia7 μου… 😛 Aggelos A φιλε μου ειναι πολλα τα λεφτα ειδικα για εναν νεο φοιτητη (φανταζομαι οτι θα γινεις 😉 )… Αν θες μια γνωμη οπως λες η δικη μου ειναι το omnia7 !!! πραγματικα φοβερο κινητο σε παρα πολυ καλη τιμη… εγω προσωπικα το πηρα 275 ευρωπουλακια απο το ιντερνετ !!! Και απο χειμωνα αυτες τις χαμηλες τιμες στα wp7 ξεχαστε τις… θα παιζουν αρκετα παραπανω εκτος απο την ZTE που θα υπαρχει και αναλογο κοστος στην ποιοτητα φυσικα. Αυτα απο μενα…. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.