ZTE Star 3: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K;

Αν οι πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα είναι σωστές, τότε η ZTE ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στα smartphones. Λέγεται ότι θα λανσάρει το ZTE Star 3 το οποίο θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 4K οθόνη, την ώρα που ακόμη συζητιέται αν οι QHD οθόνες είναι απαραίτητες σε τόσο μικρά μεγέθη.

Οι μέχρι τώρα αναφορές λένε ότι το ZTE Star 3 θα έχει οθόνη μεγέθους 5.5 ιντσών, ανάλυσης 2160×3840 pixels και 806ppi. Θα χρησιμοποιηθεί TFT panel που αποτελείται από ειδική κρυσταλλική δομή για να μειώσει την ενέργεια που θα καταναλωθεί αλλά παράλληλα η οθόνη να έχει την δύναμη που πρέπει.

Να πούμε ότι η Sharp έχει ήδη ανακοινώσει 4Κ panel 5.5 ιντσών με 806ppi, οπότε δεν μοιάζει αδύνατο να δούμε την ZTE να ενσωματώνει μια τέτοια οθόνη στο Star 3, αν και είχε επισημανθεί ότι η μαζική παραγωγή δεν θα άρχιζε πριν το 2016. Όμως η ZTE λέγεται ότι θα συνεργαστεί με την κινέζικη BOE και η οθόνη θα έχει πολύ λεπτά bezel, μόλις 0.55 χλστ.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για ότι διαρρέει, αλλά πως θα σας φαινόταν ένα ZTE Star 3 με 4K οθόνη;

Leaked renders

ZTE Star 3: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K;, ZTE Star 3: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K;

ZTE Star 3: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K;, ZTE Star 3: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K;

ZTE Star 3: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K;, ZTE Star 3: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrios stefania

Δεν νομίζω να μας έρθει από τη ζτε
Αν κοιτάξουν λίγο την πορεία και της μετοχής σε συνάρτηση με την πολιτική συγκυρία νομίζω η εταιρία έχει Μαξ 2 χρόνια μπροστά της.
Τα 4κ που ξεκίνησε η boolean Enterprises δεν προχώρησε και πατωσε σαν τη σονι ένα πραγμα

steliosGR

Ελεος. 2Κ ειναι ηδη υπερ αρκετο. Φτανει, ως εκει. Το τερματισαμε με την αναλυση. Παμε να δουμε πως θα τις κανουμε λιγοτερο ενεργοβορες τις οθονες, αυτο ειναι το ζητημα πλεον…

JohnWave

Είναι για γέλια αυτό που συμβαίνει με τις οθόνες στα κινητά. Οι εταιρίες πρέπει να επικεντρωθούν κατά τη γνώμη μου πλέον σε 4 πράγματα : Rom, Κάμερα, Μπαταρία, Design. Ας αφήσουν λίγο το παιχνίδι με τους επεξεργαστές και τις αναλύσεις που έχουν φτάσει στο θεό και ας ασχοληθούν με τομείς όπου η πρόοδος είναι μικρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.