ZTE Style S με οθόνη 4,3 ίντσες, Μάλλον το Ευρωπαϊκό Skate

Ωχ, ωχ! Αφου ξεκίνησαν τα “S” οι Κινέζοι, οι υπόλοιποι κατασκευαστές “την έχουν άσχημα”! Το engadget έπιασε στα χέρια έναν non working unit και παρατηρεί ότι έχει οθόνη αφής 4,3 ιντσών, κάμερα 5 Megapixel και θα τρέχει Android 2.3 Gingerbread. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών μοιάζει αρκετά με το Ευρωπαϊκό ZTE Skate. Ποιος είδε τον Κινέζο και δεν τον φοβήθηκε!

, ZTE Style S με οθόνη 4,3 ίντσες, Μάλλον το Ευρωπαϊκό Skate
, ZTE Style S με οθόνη 4,3 ίντσες, Μάλλον το Ευρωπαϊκό Skate
, ZTE Style S με οθόνη 4,3 ίντσες, Μάλλον το Ευρωπαϊκό Skate

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paris

πάω στοίχημα πως το S που προβάλουν συνέχεια συμβολίζει το 6

Dimitris91

Πλέον τα πάντα είναι κινέζικα…απλώς τώρα το λένε κιόλας!!! αν και είμαι αρνητικός σε οθόνη άνω των 4”, πιστέβω πως στις 4.3” το σερφάρισμα δεν συγκρίνεται! Κατά τα άλλα, το κινητό φαίνεται βαριά εξοπλισμένο και όμορφο…η τιμή θα δίξει πως θα τα πάει και στις πωλήσεις!

Socrates

ξερουμε ποτε θα ερθει Ελλαδα και ποιος θα το διαθετει;Ειμαι κατοχος του ΖΤΕ BLADE και εχω μηνει πολυ ευχαριστημενος!!!Ελπίζω να μας πεις περισσότερα!!!

Alan

Τεράστιο δέιχνει… Αν είναι σε χαμηλή τιμή θα γίνει σαν το Blade, ανάρπαστο…

Χρήστος Στάμος

Ωραία χαρακτηριστικά για τιμή γύρω στα 200€, αν το δώσουν τόσο. Αλλά ο επεξεργαστής είναι armv6, που σημαίνει ότι κάποιες εφαρμογές δεν θα λειτουργούν. Ορισμένες από αυτές σημαντικές (πχ Mobile Firefox, Adobe Flash player). Οπότε το Huawei Ideos X5, αν κυκλοφορήσει σε παραπλήσια τιμή, θα είναι καλύτερη επιλογή.

panos

και εψαχνα νεα σανιδα για snowboard γομαρι αλλα παρολα αυτα μου φαινεται ομορφο το πλαστικο ξενερωνει λιγο απο πισω αλλα νταξει

axrhstos

δηλαδη το skate ειναι της αμερικης ….δεν ερχεται ευρωπη……..μονο το style s θα ρθει…(και αν)

Tzimakos

Κριμα, αυτο ηθελα να ερθει ευρωπη..

Θα εχει την οθονη και το gingerbread του skate με την εμφανιση του x5..

Η χρυση τομη για μενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones ΖΤΕ

ZTΕ: Ανακοινώνει το Voyage 20 Pro 5G και το Axon 30 Ultra Aerospace Edition

Η πρώτη συσκευή είναι ένα midranger 5G με chipset Dimensity 720 και οθόνη AMOLED 90 Hz, ενώ το Aerospace Edition Axon 30 Ultra έρχεται με 18 GB RAM, 1 TB αποθήκευσης και ειδική συσκευασία.

Smartphones ΖΤΕ Nubia

Nubia Red Magic: Επίσημο gaming phone με SD835 SoC, 8GB RAM και λεπτό design

To επόμενο gaming phone της αγοράς είναι πλέον επίσημο. Το Nubia Red Magic είναι η πρώτη προσπάθεια της Nubia στη νεοσύστατη κατηγορία smarphones και η απάντησή της στις προτάσεις Black Shark και Razer Phone, των Xiaomi και Razer. Ας δούμε πόσο καλά στέκεται το νέο μοντέλο απέναντι στον υψηλό ανταγωνισμό.

Smartphones ΖΤΕ Nubia

Nubia Red Magic: Νέο gaming smartphone από τη ZTE στις 19 Απριλίου

Η Nubia, θυγατρική της ZTE, θα λανσάρει το επόμενο gaming smartphone με ονομασία Red Magic ακολουθώντας τις Razer και Xiaomi, με τα Razer Phone και Black Shark, αντίστοιχα. To επόμενο smarphone αποκλειστικά για gamers που φημολογείται εδώ και ένα μήνα θα ανακοινωθεί επίσημα στις 19 Απριλίου, εντός του 24ωρου δηλαδή.