ZTE Tania Windows Phone Mango

Το πρώτο Windows Phone smartphone του κινέζου κολοσσού ZTE είναι γεγονός και το περιμέναμε. Ονομάζεται ZTE Tania και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές 2012 με οθόνη 4.3 ίντσες, επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 512MB. Ανακοινώθηκε σήμερα μαζί με το Samsung Omnia W και μας προθερμαίνει για την αναβάθμιση σε Windows Phone Mango.

, ZTE Tania Windows Phone Mango

, ZTE Tania Windows Phone Mango

ZTE Tania
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ?
Διαστάσεις: ?
Βάρος: ?

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

οφειλο να πω ενα Μπραβο στην zte για αυτο το πανεμορφο τηλεφωνο

Cybergiannis

Κουκλί! Αν είναι και στην τιμή του x5 νομίζω βιάστηκα!

Stelios GR

ενα εχω να πω….θα πουλησει τρελά! ειναι πολυ ομορφο εμφανισιακα, εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα, και εφ οσον εχει το συγκεκριμενο λειτουργικο, σιγουρα θα το προτιμησουν πολλοι που θελουν να “μπουν” στον κοσμο του wp7..σιγουρα ομως δεν θα εχει την τιμη του χ5, πρωτον γιατι η αδεια για το λειτουργικο του δεν ειναι free οπως του android, και επιπλεον τα χαρακτηριστικα ειναι ελαφρως ανωτερα….ελπιζω ομως να ειναι αρκετα χαμηλοτερα απο τον ανταγωνισμο…

antreas anergos

δεν ξαναπερνω κινεζικο ειδικα ζτε του εχω cyanogen αλλα τα προβληματα συνεχιζονται και τωρα μου εβγαλε προβλημα στην οθονη και στο multitouch 🙁 καλυτερα να δωσεις αλλα 150 και να παρεις κανα htc η samsung

ace79gr

Αν εχει μπροστα καμερα ειναι υπολογισιμο

yannis11

“Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: Όχι”

Αυτό καί μόνο δεν με πείθει για ‘τρελές’ πωλήσεις.Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν απο την τιμή και τα τότε δεδομένα της αγοράς.(Πάντως είναι όμορφο)

kostis

@antreas…..κατα πρωτον η cyanogen δεν ειναι πολυ σοι, την ειχα βαλει και δεν εκατσε καθολου καλα στο blade μου. εχω την SS5 η οποια ειναι σταθεροτατη και εχω μαλιστα την cpu στα 691 mhz μονιμως. οσον αφορα το αλλο που λες, προβλημα μπορει να ωγαλει οποιοδηποτε μοντελο…

mustang

αλλη μια αδιαφορη συσκευη, ξεπερασμενα χαρακτηριστηκα, χαμιλη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερα να περιμενουμε τα nokia wp

Nicos

Πολύ όμορφο εμφανισιακά και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.τιμή έχουμε μάθει;

Silender

μόνο εμένα δε μ’αρέσει το όνομα?

Άκου Τάνια

fred

πολυ ομορφο,τα παντα βεβαια θα εξαρτηθουν απο την τιμη βεβαια!

Γιώργος

mustang τη τη χαμηλη ποιοτητα κατασκευης που την έιδες; το πιασες κιολας στα χερια σου;

Hakeem

Ξέρουμε πότε και να έρχεται Ελλάδα? και τι τιμή φυσικά… Αν εξαιρέσεις τα 4 GB μόνο μνήμη όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι σαν το HTC Trophy. Αν είναι το πολύ στα 200 ευρώ, μια πολύ καλή επιλογή πιστεύω για έναν λογικό χρήστη που φυσικά σε αυτήν την περίπτωση του φτάνουν και τα 4 GB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.