ZTE, Θα παρουσιάσει smartwatch αλλά και γυαλιά τύπου Google Glass

Ο Κινέζος κατασκευαστής ZTE αναμένεται να εισέλθει στην αγορά των smartwatches, και από ότι φαίνεται το 2014 θα γνωρίσουμε την πρώτη συσκευή της εταιρείας σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Σε μία αναφορά που δημοσίευσαν οι Financial Times, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας ZTE, He Shiyou, είπε ότι: “Τα wearable smartwatches της ZTE θα ανακοινωθούν το πρώτο τρίμηνο” (της νέας χρονιάς).

Φημολογείται ότι κάποια στιγμή μέσα στο 2014, η Apple θα ανακοινώσει το δικό της smartwatch, το iWatch ενώ και η HTC αναμένεται να ανακοινώσει την δική της wearable device. Ο κ. He Shiyou της ZTE ωστόσο εκμυστηρεύτηκε ότι η εταιρεία του αναμένεται να κατασκευάσει και γυαλιά στο μέλλον, παρόμοιας φιλοσοφίας με τα Google Glass.

Σε αντίθεση με ότι έχουν πει στο παρελθόν ότι θέλουν να κάνουν οι HTC και Samsung, αλλά και η Qualcomm με τα τσιπάκια της, η ZTE θέλει να φτάσει στο “Νούμερο 3” των κατασκευαστών, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της σε high-end smartphones πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. He Shiyou.

Η Κινέζικη εταιρεία επίσης θέλει να παράγει Windows Phone συσκευές στο μέλλον ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εξαγοράς κάποιας άλλης εταιρείας για να αυξήσει το ποσοστό της στην αγορά, και μεταξύ των “στόχων” δεν αποκλείονται οι BlackBerry και HTC, αν και απέφυγε να διευκρινήσει το παραμικρό.

ZTE, ZTE, Θα παρουσιάσει smartwatch αλλά και γυαλιά τύπου Google Glass

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iceman

ε…., ο καθε κινεζος κατασκευαστης θελει το “χρονο” του να παρει να “λυσει” τα δυτικα μοντελα και να τα “αντιγραψει”!. το ιδιο και με τα λειτουργικα, για να μην αφηνουμε τους κορεατες απ’εξω!. βεβαια τους δινουν οι ιδιοι οι “δυτικοι” αυτη τη δυνατοτητα αφου τα παντα κατασκευαζονται στην κινα/κορεα με μισθους πεινας κατι που βολευει τον υπολοιπο κοσμο που στοχευει στο υπερκερδος με κοστος την ανθρωπινη αξιοπρεπεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.