ZTE U988S, Το πρώτο Tegra 4 smartphone

Την εμφάνιση του έκανε το ZTE U988S, καθώς βρέθηκε στα χέρια δοκιμαστών στην μακριά Κίνα. Το ZTE U988S είναι το πρώτο smartphone το οποίο και είναι εξοπλισμένο με τον νέο επεξεργαστή της Nvidia, τον Tegra 4. Παρόλη τη χαμηλή τιμή του U988S, η οποία είναι μόλις 320 δολάρια, δεν του λείπει τίποτα, καθώς τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ δυνατά.

Η οθόνη του ZTE U988S είναι 5 ιντσών, ανάλυσης Full HD, η κάμερα του 13 Megapixel, με μεγάλη πιθανότητα να είναι Sony Exmor RS. Για multitasking η ZTE έχει βάλει 2 GB μνήμης RAM ενώ φρόντισε τον ήχο καθώς υπάρχει DSP της Dolby για καλύτερη αναπαραγωγή. Μειονέκτημά του θα λέγαμε πως είναι η σχετικά μικρής χωρητικότητας μπαταρία που φτάνει μόλις τα 2300 mAh. Τέλος στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι δυνατή η αναπαραγωγή 4K video, ενώ σύντομα αναμένεται να το παρουσιάσει η ZTE και στο ευρύ κοινό.

ZTE U988S, ZTE U988S, Το πρώτο Tegra 4 smartphone

ZTE U988S, ZTE U988S, Το πρώτο Tegra 4 smartphone

ZTE U988S, ZTE U988S, Το πρώτο Tegra 4 smartphone

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανασαρας

Ελλαδα θα ερθει;;

Κώστας Βλαχάκης

Το ίδιο ακριβώς, μάλλον όχι. Κάποιο παρόμοιο μοντέλο, ίσως.

Solon

Θα ήθελα να δω ένα κινητό με Tegra 4 από κάποιον ποιο αξιόπιστο κατασκευαστή. Την ZTE δεν την εμπιστεύομαι για High End smartphone.
Τα περισσότερα sites που δημοσιεύουν benchmarks βγάζουν τον Tegra 4 σαν τον ποιο δυνατό επεξεργαστή ARΜ αυτή την στιγμή. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει η αυτονομία του μιας και ο Tegra 4 δεν έχει ενσωματομένο τσιπ 4G-LTE. Σε tablets θα τον δούμε σίγουρα αλλά σε smartphones μέχρι στιγμής δεν τον βλέπω να περπατάει.

thanos

mono 240e!!

Κωστας

@Solon
Μιας και δεν τα ξερεις καλα φιλε μου,η zte βγαζει απο υα ποιο αξοιπιστα κντ….δεν σπανε δεν χαλανε….αυτο το αναφαιρουν χροιστες σε παγκοσμιο επιπεδο……

Vasilis

Huawei και ZTE πατάνε κάτω πιο μεγάλες εταιρείες γαι πλάκα και δεν λέω ονόματα γιατί βαριέμε να ακούω fanboys χωρίς λογική.
Προσφέρουν πολύ καλή κατασκευή και ποιότητα και χαμηλή τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν.
Εχω το Huawei honor 2 περίπου ένα χρόνο με 4πύρινο στα 1.4 2gb ram 4.5 οθόνη…
μόνο με 260€ και το τηλέφωνο πετάει στην κυριολεξία.
Αλλα το πιο σημαντικό μου έχει πέσει κάτω 5-6 φορές και δεν έχει παθει τίποτα και την τελευτέα φορά με την οθόνη να σκάει στα πλακάκια απο 1μ ύψος και ούτε γρατζουνιά, και το htc one x μου έπεσε απο 20 εκ στα ίδια πλακάκια και έσπασε και η οθόνη.
Γιαυτό ότνα λέτε για zte και Huawei κάντε ένα search για τις ανερχόμενες Samsung και lg.

Δημήτρης

Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις είναι το ZTE U998s και όχι το U988s. Το U988s έχει οθόνη ανάλυσης 1280×720, RAM 1 GB και κάμερα 8 Megapixels.

inBlx

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.