ZTE, Ετοιμάζει Windows Phone smartphone με οθόνη 5.9 ίντσες;

Tabletόφωνο ή μικρό tablet θα χαρακτηρίζατε μια συσκευή με οθόνη 5.9 ίντσες; Αυτή τη στιγμή στην αγορά κυκλοροφορεί το 5.5 ιντσών Galaxy Note II και όσοι το έχουν δουλέψει το έχουν λατρέψει. Χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές με διαφορετικά ιντσάζ οθόνης; Θα σκεφτόσασταν την αγορά ενός ZTE smartphone με οθόνη 5.9 ίντσες Full HD και Windows PHone;

, ZTE, Ετοιμάζει Windows Phone smartphone με οθόνη 5.9 ίντσες;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
PiXel

Και μάλιστα απ’ ό,τι διάβασα, θα έχει ανάλυση 1920×1080! Τώρα πώς θα γίνεται αυτό, τη στιγμή που τα WP8 δεν υποστηρίζουν τέτοια ανάλυση, θα δείξει. Ίσως με κάποιο μελλοντικό update. Πάντως, σε τέτοιο κινητό, νομίζω ο 4πύρηνος ταιριάζει γάντι! 😀 Ναι είχαν και περισσότερα apps κάτι θα γινόταν…

Tony Cool

Αμα ειχε ελαχιστα χιλιοστα πλαισιο γυρω απο την οθονη και on screen buttons μπορει και να παλευοτανε!Παντως το βλεπω πολυ δυσκολο τουλαχιστον στο κοντινο μελλον η ms να επιτρεψει τηλεφωνο σε αυτες τις ιντσες να φορεσει το λογισμικο της.

αποστολος

windows?οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κριμααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

alexis

θα προτιμησω να περιμενω το samsung ativ note με windows 8 και stylus!!!!!

Billys

Προσωπικα , λογω μεγεθους οθονης , δεν εχω αγορασει το galaxy S3 και γι’ αυτο αν αλλαξω κινητο θα παω στο Iphone 5.Τα νεα κινητα μου φαινονται τεραστια αν και ειναι θεμα συνηθειας. Τωρα αν στο μελλον γινουν κανονας τα tabphones , ολοι λιγο πολυ θα συμβιβαστουμε . Ειχα το Omnia με windows 6.1 και πραγματικα το λατρευα! Περιμενω καποια στιγμη ενα αντιστοιχο windows phone για να γυρισω στα WM. Οθονη 3.5 ιντσες , πενακι και να ριχνει σκονη στον τοτε ανταγωνισμο (2008) . Κινητο που στεκεται μεχρι και σημερα με τις δυνατοτητες που προσφερει . Εχοντας το galaxy s plus εδω κι ενα χρονο ( το μονο κινητο που κρατησα σαν πρωτο μετα το ΟΜΝΙΑ και το galaxy SL ) πιστευω ακομη πως ειναι μεγαλο για μενα (4 ιντσες) και γι αυτο δε θελω να παω και παραπανω. Εκει που θελω να καταληξω ειναι στο οτι , το κινητο λεγεται κινητο γιατι το παιρνεις μαζι σου. Αν φτασει σε σημειο να μην χωραει στην τσεπη μου ‘η να με δυσκολευει η μεταφορα και η χρηση του , γιατι να το περνω μαζι μου ? Γιατι να το αγορασω σαν κινητο ? Γιατι να μην παρω ενα ταμπλετακι καλυτερα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.