LG FM-37: Καλύτερο Media Player 2006-2007

, LG FM-37: Καλύτερο Media Player 2006-2007Η LG Electronics (LG ), μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις στα ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα, για μια ακόμη χρονιά διακρίνεται με 3 βραβεία “EISA Awards 2007” και κατατάσσεται στην κορυφή της τεχνολογίας. Στην LG απονεμήθηκε μεταξύ άλλων και το βραβείο “European Personal Media Player 2007 – 2008” για το LG Touch Screen MP3 Player FM37.

Τα προϊόντα LG που διακρίθηκαν φέτος, είναι έμπρακτη απόδειξη της προηγμένης τεχνολογίας, των εξελιγμένων χαρακτηριστικών και του πρωτοποριακού design που χαρακτηρίζουν την εταιρεία. Η LG χάρη στην ικανότητα της να αναπτύσσει προϊόντα που υπερέχουν κατά πολύ του ανταγωνισμού, τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και σχεδιασμού, έχει κερδίσει και στο παρελθόν βραβεία EISA, τον μεγαλύτερο οργανισμό multimedia στην Ευρώπη.

LG Touch Screen MP3 Player (FM37) – “European Personal Media Player 2007–2008”
Το πρώτο MP3 Player της LG με οθόνη αφής (FM37) και την ονομασία Touch Me, καταργεί τα δυσκίνητα πλήκτρα πλοήγησης και επιτρέπει στο χρήστη να κινείται ανάμεσα στα menu, απλά με ένα άγγιγμα ή ένα απαλό πάτημα στη λαμπερή 2.4 ιντσών TFT LCD οθόνη του.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και με διαστάσεις μόλις 51.5mm x 90mm x 9.9mm το LG FM37 διακρίνεται για την κομψή και μίνιμαλ εμφάνισή του. Αυτή η high-tech συσκευή υποστηρίζει MPEG4 video playback, καθώς και δημοφιλή αρχεία ήχου όπως MP3, WMA, OGG και ASF. Με flash memory των 2 ή των 4 gigabyte, το LG FM37 παρέχει τη δυνατότητα τριών ωρών video ή είκοσι ωρών μουσικής. Επιπλέον, διαθέτει FM Radio, voice recorder και δυνατότητα πολύ γρήγορης μεταφοράς δεδομένων μέσω της θύρας USB 2.0.

Δείτε επίσης: Τα νέα iPod Classic και iPod Nano και Sony NWD-B100.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.