Sony NWZ-A820 | Video MP3 player με Bluetooth

, Sony NWZ-A820 | Video MP3 player με BluetoothΗ Sony διευρύνει την οικογένεια ψηφιακών media players WALKMAN με την εύκολη στη χρήση σειρά Video MP3 players NWZ. Τα μοντέλα της σειράς προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου και εικόνας και προηγμένες λειτουργίες, ενώ διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία, μεγάλη οθόνη 2,4 ιντσών και υποστηρίζουν στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth.

Η υποστήριξη στερεοφωνικής σύνδεσης Bluetooth ανοίγει μπροστά σας ένα νέο, συναρπαστικό κόσμο ασύρματων επιλογών μέσω των οποίων μπορείτε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τον τρόπο που απολαμβάνετε τα ψηφιακά σας αρχεία ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 μπορούν να πραγματοποιήσουν συνεχή μετάδοση (streaming) αρχείων ήχου και πληροφοριών σχετικών με το τραγούδι και τον καλλιτέχνη σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό σύστημα micro hi-fi που διαθέτει σύνδεση Bluetooth, όπως τα Sony CMT-HX70BTR και CMT-HX50BTR.

Η καθαρή και φωτεινή οθόνη QVGA 2,4 ιντσών που διαθέτουν όλα τα νέα μοντέλα υποστηρίζει εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή video με ρυθμό μέχρι και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με άριστη αντίθεση και χρωματική αναπαραγωγή. Επιπρόσθετα, μπορείτε να προβάλλετε τα video και τις φωτογραφίες σας στην οθόνη κρατώντας την συσκευή με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε (αριστερά, κατακόρυφα, δεξιά). Οι συλλογές των φωτογραφιών σας μπορούν επίσης να προβληθούν με τη μορφή slideshow, συνοδευόμενες από τη μουσική επένδυση που θα επιλέξετε.

Όπως και όλες οι συσκευές WALKMAN, τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 υποστηρίζουν μια ευρεία γκάμα τύπων (formats) αρχείων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Windows Media Audio (WMA) με χαρακτηριστικά ασφάλειας, οι ελεύθεροι από περιορισμούς copyright τύποι AAC, MP3 και Linear PCM, ενώ υποστηρίζονται και αρχεία JPEG για την αποθήκευση και την προβολή των φωτογραφιών σας. Χάρη στα υψηλής ποιότητας video codecs που διαθέτουν οι νέες συσκευές, υποστηρίζεται επίσης η αναπαραγωγή αρχείων AVC (H.264/AVC) Baseline Profile και MPEG-4.

Highlights
Σύνδεση Bluetooth για να απολαμβάνετε ασύρματα την αγαπημένη σας μουσική
Ακουστικά EX 13,5mm και τεχνολογίες DSEE, Clear Bass και Clear Stereo για εκπληκτικό ήχο
Χωρητικότητα 4GB και 8GB
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Εύκολες μεταφορές αρχείων

Η νέα σειρά WALKMAN: NWZ-A820 (2GB), NWZ-A826 (4GB) και NWZ-A828 (8GB), θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
athanasios

ΤΑ ΝΕΑ WALKMAN ΤΗΣ ΣΟΝΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ FORMAT ATRAC3/ATRAC3 PLUS?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.