Apple Watch: Phone Calls, Maps, Siri, Music [video]

Στις 24 Απριλίου ξεκινάει η διάθεση του Apple Watch στις πρώτες χώρες (η Ελλάδα δεν συμεπριλαμβάνεται ανάμεσα σε αυτές) και η Apple συνεχίζει να μας δελεάζει με επίσημα hands-on video που παρουσιάζουν τις επιμένους λειτουργίες του έξυπνου ρολογιού.

Σήμερα μας καλεί να ανακαλύψουμε τα Phone Calls, Maps, Siri και Music. Πριν μερικές ημέρες είχε κυκλοφορήσει ακόμα 4 how-to video.

Apple Watch: Phone Calls, Maps, Siri, Music [video], Apple Watch: Phone Calls, Maps, Siri, Music [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Ωραία τα βίντεο για όσους ενδιαφέρονται…

Εγώ έχω απορία: γιατί να μην δουλεύει αυτή η εξωτερική συσκευή με το iPhone 4;;;; To Siri άντε το καταλαβαίνω, όπως και τη μη αναβάθμιση σε iOS 8 λόγω μνήμης… Γιατί όμως όχι συνεργασία ενός περιφερειακού με το iOS 7;;;;

(την απάντηση τη ξέρω, απλώς θέλω να το τονίσω αυτό)…

Αποστόλης Ρόδος

Ωραία όλα αυτά…. αλλά παντελώς αχρείαστα για μένα (έως και άχρηστα)…. και δεν μιλάω μόνο για το Aplle Watch, αλλά για όλα τα smart watch γενικά. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ “SMART” ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ που θα πάρουν ένα σκασμό λεφτά από τα fan boys τους, (ειδικά η Apple) που δεν θα φανούν τελικά και τόσο smart με την επιλογή τους να αγοράσουν ρολόγια που θα θέλουν συνεχώς φόρτιση και απλά θα είναι συμβατά με τις συσκευές τους, που έτσι και αλλιώς θα χρησιμοποιούν, κάνοντας την ζωή τους δυσκολότερη, από το να βγάλουν απλά από την τσέπη τους το smartphone τους. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ τη χρήση ενός smart watch ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΣΤΩΣΗ που αυτό θα μπορούσε να αντικαταστήσει πλήρως και παντελώς ένα smartphone, με κάρτα nano sim και χωρητικότητα 8-16 gb ώστε να βάλω μέσα και μουσική και Apps που θα μου είναι χρήσιμα στην καθημερινότητα μου και να είναι αυτόνομο για αρκετές μέρες και αν είναι δυνατόν να φορτίζει με το φως της ημέρας. Η ΣΚΕΨΗ μόνο, του ΤΙ “Ρολογάρες Ελβετικές” (ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΉΜΑΤΑ πραγματικά, που ενδεχωμενως θα κρατούσα και 30+ χρόνια) …. θα αγόραζα με τα ίδια χρήματα που θα αγοραζα ένα μέσο Apple Watch Mickey Mouse με ένα μήλο στην πλάτη (μιας… Συνέχεια »

Αποστόλης Ρόδος

Να συμπληρώσω κάτι για να γελάσουμε….
Φανταστείτε ένα φιάκα που είναι με την γυναίκα ή την κοπέλα του αγκαλιά και της δείχνει με καμάρι το Apple Watch του …. και εκείνη την στιγμή τον καλεί η ερωμένη του στο ρολόι … 😛
Και να το χοντρύνω περισσότερο…. Η κοπέλα του πατάει το πράσινο κουμπάκι και την ακούει και σε ανοιχτή ακρόαση…. ααααχαχαχχα … 😛
Πολύ SMART κατάσταση…. 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch Ultra: Ακυρώθηκαν τα σχέδια για microLED οθόνη;

Ο προμηθευτής της Apple ams OSRAM ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα «επανεκτιμήσει τη στρατηγική της για microLED».