Τα πρωταπριλιάτικα αστεία από Samsung, Google, Sony και άλλους

Το ημερολόγιο γράφει 1η Απριλίου και οι τεχνολογικοί γίγαντες δεν χάνουν την ευκαιρία είτε να τρολάρουν τους fans τους είτε να παρουσιάσουν project που κατά βάθος θα ήθελαν να είναι αληθινά. Κάποια από αυτά είναι αστεία και άλλα που θα θέλαμε να δούμε.

april fools day, Τα πρωταπριλιάτικα αστεία από Samsung, Google, Sony και άλλους

Tο άρθρο ανανεώνεται με νέα Πρωταπριλιάτικα “projects”

Samsung
Ξεκινάμε με τη Samsung, η οποία σκαρφίστηκε το Internet of Trousers κατά το (Internet of Things), μια σειρά από “έξυπνα παντελόνια” που σου στέλνουν ειδοποίηση στο κινητό αν ξέχασες να ανεβάσεις το φερμουάρ, όταν είσαι πολλή ώρα σε αδράνεια ενώ κλειδώνουν την πόρτα του ψυγείου αν έχεις πάρει κιλά.

april fools day, Τα πρωταπριλιάτικα αστεία από Samsung, Google, Sony και άλλους

Sony
Οι Ιάπωνες μετά από 30 χρόνια έρευνας δημιούργησαν το Proton Pack από το Ghostbusters, το οποίο έχει βάρος 6.66 κιλά, είναι ανθεκτικό σε νερό και λάσπη, ενώ έχει ενσωματωθεί το Stamina Mode όπως στα κινητά, για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Google
Η σημερινή μέρα είναι η αγαπημένη της Google η οποία κάνει διάφορα tricks σε χάρτες, φωτογραφίες, gmail κλπ. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το Cardboard Plastic, το πρώτο headset όχι για virtual, αλλά για actual reality εμπειρία. Προσφέρει εξαιρετική ανάλυση, ήχο, είναι συμβατό με όλα τα apps και αδιάβροχο!

Μετά το αυτοοδηγούμενο αυτοκίνητο, η Google φέρνει το αυτοκινούμενο ποδήλατο στην Ολλανδία, κάτι που θα άρεσε σε πολλούς.

Η ομάδα του Google Play επανεφευρίσκει τα βιβλία κάνοντας το κινητό πολύ πιο απλό. Για κάθε βιβλίο που θέλεις να διαβάσεις αγοράζεις ξεχωριστή συσκευή. Τα realBooks σου προσφέρουν την εμπειρία ενός κανονικού βιβλίου, ακόμη και τη μυρωδιά του χαρτιού.

Το Google Express χρησιμοποιεί αλεξίπτωτα για να κάνει την παράδοση δεμάτων, πως πάνε τα αλεξίπτωτα στον αέρα; Φυσικά με drones.

YouTube SnoopaVision

OnePlus
H OnePlus φέρνει το Sandstone σε καθημερινά αντικείμενα για να μην γλιστράνε.

Honda
Μιας και τα emoji χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην επικοινωνία μας στο διαδίκτυο, γιατί όχι και στην καθημερινότητα; Η Honda γίνεται η πρώτη εταιρεία που στην πινακίδα κυκλοφορίας δεν βάζει γράμματα και αριθμούς, αλλά emoji. Στόχος είναι να προσεγγίσει το νεανικό κοινό και το πρώτο μοντέλο με emoji είναι το Honda Civic Type-R με τους οδηγούς να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους αντί να έχουν απλούς βαρετούς αριθμούς και γράμματα.

april fools day, Τα πρωταπριλιάτικα αστεία από Samsung, Google, Sony και άλλους

SpatiaFlight
Ένα ιπτάμενο ηχείο για μουσική on the go. Όταν βγαίνεις από το σπίτι, αντί να φορέσεις τα ακουστικά σου και να απομονωθείς, το ηχείο σε ακολουθεί σε κάθε δραστηριότητά σου και παίζει την ανάλογη μουσική. (Στο 1:10 το ιπτάμενο ηχείο παίζει την κατάλληλη μουσική για γυμναστική και κάνει ασκήσεις μαζί με τον ιδιοκτήτη του).

Dominos
Η γνωστή αλυσίδα έφτιαξε το Domimaker, ένα ρομποτικό χέρι που ελέγχεις από απόσταση μέσα από την smart συσκευή σου και κόβει τις πίτσες.

Citroën
Citroën και Arsenal ανακαινίζουν το διάσιμο Emirates stadium που αποκτά μια ειδική ηλιοροφή η οποία θα επιτρέψει στον καλύτερο έλεγχο των καιρικών συνθηκών και βελτιώνει τις επιδόσεις των παικτών.

Διαβάστε τα περσινά πρωταπριλιάτικα: Τα geeky πρωταπριλιάτικα αστεία από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kalex

Το Youtube snoopaVision ειναι πρωταπριλιάτικο ετσι?

anergos13

Και δεν ειναι πρωταπριλιατικο

https://youtu.be/SyP_cEpp2Zo

Το LG G5 ειναι πλαστικο….

the Gasmadian

@ kalex μάλλον το δικό σου σχόλιο είναι πρωταπριλιάτικο…

kalex

Όταν είχα σχολιάσει δεν το είχαν προσθέσει ακόμα στο άρθρο 😉

Tasos

Samsung: θα πάρετε την αναβάθμιση λογισμικού στην ώρα της..ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κάτοχος ΜΗ αναβαθμισμενου s6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.