Facebook Messenger: Check in σε πτήσεις μέσω της εφαρμογής

Το Facebook Messenger έχει σταματήσει να είναι μια απλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις, βιντεοκλήσεις, αποστολή χρημάτων αλλά και για να παίξεις παιχνίδια, όπως το κλασικό παιχνίδι σκακιού.

Επόμενο βήμα; Οι αεροπορικές εταιρείες. Η ολλανδική KLM Royal Dutch Airlines, γίνεται η πρώτη εταιρεία που συνάπτει συνεργασία με το Facebook και μέσω του Messenger επιτρέπει το check in σε πτήσεις της.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουν οι επιβάτες είναι όταν κλείνουν τα εισιτήρια από την σελίδα της εταιρείας, να επιλέξουν να λαμβάνουν πληροφορίες στον Messenger. Τότε θα έρθουν στο κινητό όλες οι πληροφορίες για το δρομολόγιο, η κάρτα επιβίβασης, η επιβεβαίωση του check-in, ακόμη και πληροφορίες για τυχόν καθυστέρηση της πτήσης. Στην περίπτωση που είναι απαραίτητο, ο επιβάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το τον Facebook Messenger για να επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων με άτομο της εταιρείας.

Το Facebook θέλει να μιμηθεί ασιατικά messaging apps όπως το WeChat, που επιτρέπει στους χρήστες μέσα από την εφαρμογή να κάνουν αγορές, να καλέσουν ταξί, να μεταφέρουν χρήματα σε φίλους κλπ. Η συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες είναι ένα τεράστιο κομμάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί το Facebook και μελλοντικά θα προστεθούν κι άλλες εταιρείες στον κατάλογο.

Με δηλώσεις του ο David Marcus του Facebook, ανέφερε ότι περίπου το 80% χρηστών που ταξιδεύουν με τις αμερικανικές αερογραμμές, έχει εγκατεστημένο στο κινητό του τον Messenger. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Facebook Messenger έχει πάνω από 800 εκατ. ενεργούς χρήστες τον μήνα.

Receive your booking details via Messenger

Use Messenger to get on board. All your travel info in one place.

Δημοσιεύτηκε από KLM στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

This is one that I've been personally eager to solve for a while. Removing stress, and complication from air travel. I'm…

Δημοσιεύτηκε από David Marcus στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

facebook messenger klm, Facebook Messenger: Check in σε πτήσεις μέσω της εφαρμογής

facebook messenger klm, Facebook Messenger: Check in σε πτήσεις μέσω της εφαρμογής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Δεν κοιτάνε που είναι καρασαπια η εφαρμογή, αυτό τους έλειπε. Που σε low end συσκευές δεν ανοίγει καν.
Σε iPad δεν δουλεύει σωστά εκεί που ζωγραφίζεις πάνω στις φωτογραφίες, έχω στείλει άπειρες αναφορές και αυτοί στην κοσμάρα τους. Μιλάμε πιο χάλια εφαρμογές από αυτές του fb δεν υπάρχουν και τώρα προσπαθούν να καταστρέψουν και το Instagram…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.