Ford: Όλα τα μοντέλα του 2017 έρχονται με Apple CarPlay και Android Auto

Η Ford ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσα από το website της, ότι όλα τα μοντέλα της για το 2017 θα έρθουμε το σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 3 το οποίο είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία αποφάσισε να πάρει το “δύσκολο” δρόμο και να μην κάνει διαθέσιμη τη συμβατότητα του Apple CarPlay και του Android Auto σε λίγα περιορισμένα μοντέλα της, τα οποία συνήθως είναι και τα πλέον πολυτελή. Η εταιρεία επέλεξε να κάνει διαθέσιμο το σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 3 σε ολόκληρη τη γκάμα των μοντέλων της από το 2017.

Αυτό για τον απλό καταναλωτή σημαίνει ότι αν διαθέτει κάποιο iPhone από το 5 και μετά ή κάποιο Android smartphone με Lolipop ή νεότερο θα έχει πρόσβαση από το κινητό του τηλέφωνο σε χάρτες, μουσική, μηνύματα και αρκετές εφαρμογές απευθείας από την οθόνη των αυτοκινήτων, ενώ το κερασάκι είναι η υποστήριξη φωνητικών εντολών.

Ford, Ford: Όλα τα μοντέλα του 2017 έρχονται με Apple CarPlay και Android Auto

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chronis

Γιατι δεν αναφερεις κανεις και πουθενα οτι το Android Auto δεν ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα??

Και δεν γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμο..

Συνεπως ολα τα νεα αυτοκινητα που διαφημιζουν συνδεσιμοτητα στην Ελλαδα, χωρις καμια υποσημειωση, ειναι παραπλανηση καταναλωτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Auto Google

Android Auto: Με ενημέρωση για την μπαταρία, προγραμματισμό ταξιδιού και Chrome

H Google αποκάλυψε μερικά νέα, πολύ ενδιαφέροντα, χαρακτηριστικά που έρχονται στο Android Auto και σε αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google.

Software AI Android Auto featured

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την AI για να συνοψίζει μηνύματα.

Software Apple Apple CarPlay CarPlay

Ford: Θα παραμείνει στο Apple CarPlay – GM: Καταργεί σταδιακά την υποστήριξη

Ο CEO της Ford δήλωσε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει την υποστήριξη για το CarPlay λόγω της δημοτικότητάς του στους πελάτες της.

Software Android Auto Apple Apple CarPlay

GM: Καταργεί Apple CarPlay και Android Auto από τα οχήματά της

Η General Motors πρόκειται να καταργήσει σταδιακά το Apple CarPlay και το Android Auto στα οχήματά της από φέτος.