Huawei P9 και P9 Plus: Επίσημα με dual κάμερα 12MP από την Leica, Kirin 955

Μετά από τεράστιο αριθμό διαρροών, η Huawei ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τα νέα Huawei P9 και Huawei P9 Plus, σε ειδικό event που πραγματοποιεί στο Λονδίνο. Το Huawei P9 Plus έρχεται αντί για το Huawei P9 Max, που έλεγαν οι φήμες.

Huawei P9

Το Huawei P9 ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 1080p, φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 955, μια τροποποιημένη έκδοση του Kirin 950, υπάρχει μια έκδοση με μνήμη RAM 3GB/ χωρητικότητα 32GB και μια με μνήμη RAM 4GB/ χωρητικότητα 64GB. Δίνεται η δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέσω της υποδοχής για κάρτες microSD.

Ωστόσο, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η dual-camera, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την γερμανική Leica. Και οι δυο είναι στα 12 Megapixel, η μια συλλαμβάνει τα χρώματα, ενώ η άλλη μπορεί να δει μόνο άσπρο και μαύρο και διαφορετικά επίπεδα του γκρι. Οι δυο κάμερες εργάζονται από κοινού για να δώσουν φωτογραφίες με περισσότερη λεπτομέρεια σε καλό φωτισμό, αλλά και να μειώσουν τον θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το διάφραγμα φακού είναι f/2.2, η αυτόματη εστίαση βασίζεται σε έναν συνδυασμό laser, αντίθεσης και υπολογισμού βάθους (πιθανόν ένας αλγόριθμος που βασίζεται στις διαφορές μεταξύ των όσων βλέπουν οι δυο κάμερες). Υπάρχει dual-LED flash για να βοηθήσει όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι καλές. Ωστόσο, λείπει ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel.

Το Huawei P9 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θυμίζει το Nexus 6P, ειδικά η λωρίδα για την κάμερα που έχει στην πλάτη. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος είναι επίσης τοποθετημένος στην πλάτη. Έχει μπαταρία 3000mAh, δεν αναφέρθηκε αν υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Έχει πάχος 6.95 χλστ., πιο λεπτό από iPhone 6s (7.1 χλστ.) και Samsung Galaxy S7 (7.9 χλστ). Τα πλαϊνά bezel είναι 1.7 χλστ., επίσης πιο λεπτά από εκείνα του 6s (4.29 χλστ.) και Galaxy S7 (3.07 χλστ.).

Τρέχει Android 6.0 με EMUI 4.1 της Huawei.

Huawei P9 Plus

Το Huawei P9 Plus έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών Super AMOLED με ίδια ανάλυση 1080×1920 pixels, αλλά έχουν προστεθεί αισθητήρες πίεσης, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο P9 Plus ονομάζεται Press Touch. Η Huawei έβαλε έχει ήδη κυκλοφορήσει το Huawei Mate S
με αισθητήρες πίεσης, αλλά περιορίστηκε σε πολύ λίγες αγορές.

Το Huawei P9 Plus θα κυκλοφορήσει μόνο σε μια έκδοση με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB, έχει μεγαλύτερη μπαταρία στα 3400mAh και υποστήριξη dual-IC Rapid Charge, που σου δίνει 6 ώρες ομιλίας με φόρτιση μόλις 10 λεπτών (σύμφωνα με τα λεγόμενα της Huawei).

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από 16 Απριλίου, 29 χώρες σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή θα είναι οι πρώτες που θα έχουν τα νέα smartphones, μεταξύ τους και η Ελλάδα. Θα κυκλοφορήσουν σε Ceramic White, Haze Gold, Rose Gold, Titanium Silver, Mystic Silver και Prestige Gold.

Update: Οι Huawei ανακοίνωσε αυτές τις τιμές:
Huawei P9 32GB/ 3GB RAM τιμή 549 ευρώ
Huawei P9 Plus 64GB/ 4GB RAM τιμή 699 ευρώ

huawei p9 official, Huawei P9 και P9 Plus: Επίσημα με dual κάμερα 12MP από την Leica, Kirin 955

huawei p9 official, Huawei P9 και P9 Plus: Επίσημα με dual κάμερα 12MP από την Leica, Kirin 955

huawei p9 official, Huawei P9 και P9 Plus: Επίσημα με dual κάμερα 12MP από την Leica, Kirin 955

huawei p9 official, Huawei P9 και P9 Plus: Επίσημα με dual κάμερα 12MP από την Leica, Kirin 955

huawei p9 official, Huawei P9 και P9 Plus: Επίσημα με dual κάμερα 12MP από την Leica, Kirin 955

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

κάτοχος mate8, εκεί που έχανε η huawei ήταν στην κάμερα μένει να δούμε από κοντά τι έχει κάνει στο τομέα αυτό, αν έχει φτάσει στα επίπεδα της samsung θα μιλάμε για το καλύτερο κινητό στην αγορά! Συγχαρητήρια στην μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιων στο κόσμο

dBpanos

Πολύ ωραίο τηλέφωνο και ίσως ο μοναδικός άμεσος ανταγωνιστής του S7, μιας και δεν συμπάθησα το G5 (όχι για το αστείο με τα υλικά)

Περίμενα βέβαια ότι η Leica θα είχε κατασκευάσει και τα οπτικά μέρη, αλλά αυτό ίσως σε κάποια επόμενη υλοποίηση, αν κριθεί επιτυχημένη η συνεργασία. Υποθέτω θα ακολουθήσει και το πολυαναμενόμενο (για πολύ κόσμο) P9 Lite.

Ελπίζω σε επίσημη εισαγωγή και των δίκαρτων εκδόσεων.

Stelio

Πανέμορφες συσκευές

Akis

Δεν είναι dual SIM – dual active ?
Το περιμένω σαν τρελός

Chris

+ ομορφότερο απο τα leaks.
+ η κάμερα λογικά θα εχει βελτιωθεί πολυ (είδαμε στο live συγκρίσεις με iPhone 6s.. Αν ηταν τόσο σίγουροι θα έπρεπε να δείξουν με s7,G5 τεσπα θα δούμε)

-Ακόμα στα μάτια μου ασχημουτσικο.
-Ανάλυση οθόνης όχι αντάξια ναυαρχίδας
– Το χρυσό και ροζ χρώμα απαράδεκτα
– Έλλειψη OIS!!
– Περιμέναμε κατι καλύτερο απο τα 3400 mah στις 5.5 ίντσες
– Τιμές

Όταν ο πρόεδρος τους έλεγε θα περάσουν Samsung και Apple θα εννοούσε σίγουρα την τιμή. Και πριν τα 5 χρόνια.

Δημητρης

Η μπαταρία ειναι 3400 πόσο θα θέλατε δλδ! Εγω ειμαι κάτοχος mate8 και με 6 ιντσες έχω 4000!νομίζω ότι ειναι λογικη!ο οθόνη που ανέφερες φίλε μου μπορεί να μην φτάνει την ανάλυση του iPhone και της samsung αλλα τα ppi ειναι μεγαλύτερα και πιστεύω πως αυτά κανουν την μικρή διαφορά στο μάτι! Σίγουρα μειονεκτημα ο ois!όσο για την ομορφιά πιστεύω ότι τα huawei είναι με διαφορά τα πιο όμορφα κινητά στην αγορά! Ι τιμη δε ξερω γτ τη θεωρείς υψηλή, ειναι η χαμηλότερη τιμη σε ναυαρχίδα εκτός αν θεωρείς την μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιων στο κόσμο κινεζια.

Akis

Λοιπόν είναι dual SIM – dual active (P9 plus) και έχει και stereo speakers!
Έρωτας***

Full

750 ευρώ αρχική το 5.5 ίντσες και 820 ευρώ (και 700 σκρουτζ) το s7 edge. Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή κλάματα.

Μίλτος

Κώστα το P9 lite ακυρώθηκε…… από την εταιρεία…..Έχεις κάποια πληροφορία…..

dark_master

Δημήτρη 1 η Huawei δεν είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο (καλό θα ήταν να μην υπερβάλουμε). 2 το mate 8 (που έχεις) είναι ακριβώς το One Max (για πιο σχέδιο μιλάμε)? 3 πως είναι δυνατόν τα ppi να είναι μεγαλύτερα σε μικρότερη ανάλυση?
Όσο αυξάνεται η ανάλυση αυξάνονται Κ τα ppi.
(Εντελώς φιλικά)

Στο θέμα μας τώρα, είμαι περίεργος να δω πως τα πάει σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό (λόγω διαφραγματος) και πως λειτουργεί χωρίς OIS σε φωτογραφίες με κίνηση ειδικά όταν έχουμε 2 κάμερες που θα πρέπει να συνδιαστουν για το τελικό αποτέλεσμα και όχι μια.

Christos

Το επόμενό μου τηλέφωνο! Καταπληκτικό!

Liris11

Το κινητό απλα ειναι τέλειο κ η κάμερα φοβερή μενει να δουμε review’s βέβαιος. Το επόμενο μου κινητό

micr0g

Όμορφο,απο τις λίγες συσκευές που με εντυπωσίασαν τοσο καιρό με το design τους όπως iphone,Oneplus X και HTC.
Μπράβο σε ολα,το μόνο που με χαλάει ειναι το EMUI,τι ζητάμε?Stock Android και οχι ενα βαρύ wannabe iOS (γνωμη μου).

Φιλικά. . .

Βασίλης

Και ακτινοβολία στον Θεό φαντάζομαι όπως και ο προκάτοχος p8……..εεε???

Ευάγγελος

Σε αυτές τις τιμές ούτε για αστείο και ο kirin δώρο.

vladimiros

Συμπαθητικα ομορφο! οχι σαν το G5 το οποιο εχει και αυτο 2 καμερες αλλα ειναι πιο ασχημο και απο τον σμιγκολ!!!η huawei κανει μεγαλες προσπαθειες τωρα τελευταια,τωρα μενει να δουμε κατα ποσο καλο θα ειναι το P9, η συνεργασια με την Leica δεν σημαινει οτι θα εχει την καλυτερη φωτογραφια σε κινητο.

petros

749 euro με 5,5 ίντσες και το S7 edge 696 euro skroutz , δεν νομίζω

stelios

Κ.Βλαχακη είπατε ότι θα είστε στην παρουσίαση του περιμένουμε εντυπώσεις….η κάτι αλλαξε

Δημητρης

ημουν αναμεσα σε s7 και g5…αμα ερθει πριν τις 28 θα ειναι το επομενο μου σιγουρα!

Δημητρης

Dark Master δες την ανάλυση του και δες και τα ppi και μετά αντίστοιχα δες και των s7 k iphone6! Είπα ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στις τηλεπικοινωνιες γτ αυτή είναι η δουλειά μου και όλος ο εξοπλισμός απο κεραίες σε τηλεφωνικες εταιρείες, μοντεμ και δορυφορικά ειναι αυτης της εταιρείας! Φέτος ειδικά έχει μπει σαν εξοπλισμός σε ολες τις ενοπλες δυνάμεις και οταν μιλαμε για στρατιωτικό εξοπλισμό καταλαβαίνεις πιστεύω τις διαφορές! Δεν εχω λόγο να υπερασπιζομαι καμια εταιρεία προσωπική γνώμη ειναι απο μηχανήματα που δουλεύω καθημερινά

Chris

Που να μην ηταν η δουλειά σου… Δες παλι τα ppi του s7.. Μην λέμε ανακρίβειες.

ghad21

Με f2.2 χωρις ois και χωρις 4k video recording ειναι αστειο να λεμε οτι μπορει να ανταγωνιστει samsung k lg και να λεγεται και ναυαρχιδα.Μ αυτες τις τιμες θα παει απατο.

Chris

577ppi s7 vs 423 ppi p9

alucard82

καλο κινητο με δυνατα specs,το πιο δυνατο σημειο της Huawei ηταν η τιμη των προιοντων της, μου φαινεται εχασε τον μπουσουλα με τα λεφτα που ζηταει,καλη εταιρεια δεν λεω αλλα γιατι να μην διαλεξουμε lg5 και samsung s7 edge

ilias art

πολλα μπραβο στην huawei…. ειμαι κατοχος iphone 6s και εχω περασει και απο galaxy s6 edge…μπορω να πω πολυ απλα οτι η συσκευη ειναι σκετο κοσμημα με πιθανον μια απο τις καλυτερες καμερες!ελπιζω να μην αποδειχτει φιασκο αλλα …..ultrapixel!το μονο που μενει ειναι να ειναι και εξισου δυνατο στην πραξη σε σχεση με τον ανταγωνισμο που θελει να εχει!

JohnWave

Όμορφη συσκευή ( λογικό αφού είναι Huawei) και θαυμάσια πλαϊνά bezels. Πριν πω οτιδήποτε. περιμένω να δω τα reviews ώστε να βγάλω συμπέρασμα για επεξεργαστή, κάμερα και μπαταρία. Η οθόνη ξέρουμε πάνω κάτω πως θα είναι ( πολύ καλή αλλά όχι η καλύτερη ). Το ενδιαφέρον μου εμένα εστιάζεται στην κάμερα οπότε όταν δω μερικά συγκριτικά tests θα καταλάβω αν φτάσει στα επίπεδα των G4,G5,S6,S7 ή ακόμα κι αν θα τα ξεπεράσει. Στο auto mode πάντα.

Ιωάννης jb

Ομορφο κινητάκι παρά τις 2 κάμερες που εχει απο πισω…

Γιάννης

Το κινητό φαίνεται πολύ καλό.Για όποιον ασχολείται με τη φωτογραφία έχει πολλά εφέ κ πολλές επιλογές.Επειδή είμαι χρήστης huawei κινητού γνωρίζω ότι στο θέμα μπαταρίας κ διάρκειά της είναι πολύ δυνατή η huawei αλλά μιλάω για κανονική κ όχι βαριά χρήση.Λίγο το f/2,2 με χάλασε κ ότι δεν έχει ois αλλά εμένα δε με απασχολεί κ τόσο γιατί δεν ασχολούμαι με το βίντεο.Η τιμή είναι τσουχτερή αλλά η υπομονή είναι αρετή κ θα πέσει η τιμή.Προτείνω για όποιον ενδιαφέρεται να πάει στο plus γιατί αξίζει περισσότερο από το μικρό αδερφάκι του.Θετική εντύπωση η ύπαρξη 3d touch στο plus κ αυτό μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να στραφώ στο plus συν ότι θέλω δίκαρτο κινητό και ότι η μπροστινή κάμερα του plus έχε f/1,9.Η huawei έχει γίνει δυνατό brand name.Φέτος το παιχνίδι κατά την άποψή μου θα παιχτεί στη κάμερα κ τη διάρκεια της μπαταρίας γιατί στα άλλα λίγο πολύ υπάρχουν σε όλες τις ναυαρχίδες.

tester

Μπορεί το aperture να είναι 2.2 όμως λογικά θα παίρνει φως και απο τις δύο κάμερες, οπότε συνολικά περισσότερο.
Η έλλειψη OIS είναι ένα θέμα.
Για το θέμα της τιμής όλα εξαρτώνται απο την τελική απόδοση. Αν σκοτώνει σε επιδόσεις όπως κάνει το Mate8 και έχει και κορυφαία φωτογραφική, είναι και δίκαρτο, γιατί όχι αρχική 749 (και σε ένα μήνα 600) ;
Είναι πολύ όμορφο (οκ, το S7 είναι πιο ωραίο) και η ποιότητα κατασκευής θα είναι κορυφαία.

Manos

Το 7 edge εχει βγει σρ dual sim εκδοση οποτε το ρ9 δεν ειναι μονοδρομος για καποιον που θελει δικαρτο τηλεφωνο

Γιώργος Κ.

Παιδιά όλα καλά εκτός από 2 πράγματα: Η τιμή είναι σχετικά μεγάλη κι ας μιλάμε για την τρίτη εταιρία παγκοσμίως (σε πωλήσεις). Ωστόσο δικαιολογείται μόνο από το γεγονός ότι η εταιρία τα πάει πλέον πολύ καλά σε δημοτικότητα κτλ οπότε λογικό είναι να σηκώσει “μπαϊράκι”, με την καλή έννοια. Γενικά όποιος είχε κινητό από την εν λόγω εταιρία δεν έχει μείνει παραπονεμένος αλλά το γεγονός (εδώ είναι η δεύτερη ένστασή μου) ότι δεν φέρει OIS είναι το μεγαλύτερό του μειονέκτημα. Κάνεις που κάνεις συνεργασία με μια τόσο μεγάλη εταιρία στο χώρο της φωτογραφίας, αλλά δε μου βάζεις OIS? Ο σταθεροποιητής, που είναι το πιο σημαντικό για να βγάλεις μια κινούμενη εικόνα καθαρή ή ένα καλό βίντεο; Τσάμπα τη συνεργασία δηλαδή.

Δημητρης

Συγγνώμη που έγραψα για το σαμσουνκ δικο μου λάθος αλλά η σύγκριση στην παρουσίαση έγινε με το iphone6s και η καλύτερη ανάλυση δε σημαίνει πάντα περισσότερα ppi! Αυτο ήθελα να πω… Όσο για τξ δουλειά μου επειδή καποιος ειρωνευτηκε δεν ειναι η τεχνολογία στις οθόνες αλλα αποκλειστικά στις τηλεπικοινωνιες και συγκεκριμένα σε δίκτυα κινητών! Αν κανω λάθος οτι η ανάλυση τις οθόνες δεν ειναι ανάλογη με τα ppi ας με διορθώσει κάποιος!

Chris

Φίλε η ανάλυση ειναι ανάλογη με τα ppi. Επειδή αναφέρεσαι σε μένα όντως δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ την δουλειά σου όποτε σου ζήτω συγγνώμη για το σχόλιο, όπως φάνηκε 🙂

s6_edge_+

για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει παρα πολυ σχεδιαστικα ειδικα απο πισω ειναι κοσμημα και επισης εχω παρει και 2 τραμπλετ huawei ενα το 2011 s7 slim και ακομα και σημερα δουλευει τελεια και ενα mediapad m2 4g προσφατα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την huawei. H τιμη πολυ τσιμπημενη δεν μας ειχε συνηθησει σε τετοιες τιμες αλλα θα περιμενω να πεσει για να το παρω!

Geo pap

Μερικοί εδωεσα ειστε οντως πολυ πίθηκοι τελικα.λετε για την τιμη οτι ειναι πολυ ακριβο κτλ κτλ και οτι το s7 edge εχει 700 ε στο σκρουτζ και αυτο εχει 726 κτλ…ΡΕ πιθηκοι 700 εχει το s7 edge στο σκρουτζ οχι στην cosmot πχ,οπου η τιμη του ειναι 830ε.και P9 μετα απο 1-2 εβδομαδες που θα κυκλοφορησει ΣΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ θα εχει κατω απο 650ε μπορει και κατω απο 600ε.

petros

geo pap@ και ποιος ψωνίζει απο cosmote συσκευή εκτος αν εχει επιδότηση ? οσο για τα πιθηκια ριξε μια ματια σε καμια οικογενειακη σου φωτογραφια

Γιώργος Κ.

Geo pap μην ξεχνάς οτι παράλληλα θα πέφτει και η τιμή του edge και σε ένα χρόνο θα κοστίζει στη μιση τιμή όπως το s6 τώρα που κάνει 370€. Ανάλογα είναι τα ποσά οπότε άτοπο το επιχείρημα σου

Ανακιν

Μάπα το καρπούζι παιδιά το χαλάει πολύ το dual camera από θέμα ομορφιάς

dark_master

@Δημήτρης τα ppi ορίζονται από το λόγο ανάλυση/διαγωνιος οθόνης.
Επίσης η Huawei μπορεί στην Ελλάδα να έχει πάρει τα πάντα εργολαβία (όπως κάποτε η Siemens) αλλά στην Αμερική δεν υπάρχει καν σε δίκτυα (μάλιστα είχε δημιουργηθεί σκάνδαλο πριν καιρό ότι λειτουργούσε κατασκοπευτικα και έδινε στοιχεία στη Κινέζικη κυβέρνηση). Επίσης Ευρώπη στο κομμάτι των τηλεπικοινωνιών το μεγάλο κομμάτι της πίτας το έχει η Alcatel-Lucent η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Alcatel που ξέρουμε αφού έχει πουλήσει προ πολλού την κινητή τηλεφωνία στην THL.

@tester η έλλειψη OIS είναι θέμα. Αν είναι δύσκολο να βγάλεις με μια κάμερα ακουνητη φωτογραφία σε πλάνο με κίνηση είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις με φωτογραφική που η δεύτερη φωτογραφία βγάζει μόνο ασπρόμαυρα. Αν τα συνδιαζε βγάζοντας κάτι σαν HDR ίσως το αποτέλεσμα να ήταν καλύτερο ως προς τα χρώματα. Μη ξεχνάμε ότι και η κάμερα του P8 υποτίθεται πως είχε καλύτερη αντίθεση αλλά στη πράξη δεν ίσχυε.

Όσον αφορά τους επεξεργαστές είναι μακράν ιεροσυλία να συγκρίνουμε τον Kirin με Snapdragon και Exynos. Μακράν πιο μπροστά οι δυο τελευταίοι και σε δύναμη επεξεργαστή (και αρχιτεκτονική) αλλά και σε υποσυστηματα των chipsets.

παπαροκας tiamat

Ειναι σε ολα άριστο. Η έλλειψη ois ωστοσο υπαρκτο, μεγαλο προβλημα

Chris

https://phandroid.com/2016/04/06/here-are-some-sample-photos-and-video-we-took-using-the-huawei-p9s-dual-camera/

Τα πρώτα δείγματα κάμερας. Υπαρχουν και αλλα στο Ίντερνετ. Δεν εχει OIS, ουτε τραβάει 4K. Αυτό αποτυπώνεται στην ποιοιτητα του βίντεο πλήρως. Επίσης δεν εχει συγκριτικό αλλα οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό ειναι επιεικώς όχι κατι ιδιαίτερο.

Επίσης επειδή ξέρουμε πως λειτουργούν οι Κινέζοι (φτηνά κόλπα). Βλεπω κάποια hands on και με την οθόνη αναμμένη φαίνονταν κατι πλευρικά μπεζελς ΝΑ. Όχι την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ που πλάσαραν. Αφου το ξαναπροσεξα ειδα γύρω γύρω στην οθόνη το μαύρο πλαίσιο – κάδρο που κανει μπαμ. Έχουν απλά τραβήξει το γυαλί μέχρι άκρη αλλα η οθόνη δεν ακολουθεί. Κοινώς το μόνο που πρακτικά έκαναν ηταν πιο ευάλωτο το γυαλί σε πιθανή πτώση.

Γεώργιος

πόσο σύμπλεγμα βγάζουν τα fanboys επιτέλους, και δυστυχώς δε μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε μία και καλή από πουθενά.
ο άλλος λέει οτι ο snapdragon , exynos είναι μακράν (κιόλας) καλλίτερος από kirin λες και τον έχει σχεδιάσει ή έχει δει τα σχηματικά της κάθε εταιρείας. ακόμη και να είχε όλα αυτά (εννοείται πως δε τα έχει αφου είναι μυστικά) σιγά μη τα καταλάβαινε κιόλας τι σημαίνουν. οσο για τις επιδόδεις , το ώριμο κοινό στηρίζεται σε πραγματικές συνθήκες ενώ για τους άλλους υπάρχουν τα μετροπρογράμματα. ακόμη και το mate 8 που χρησιμοποιεί μία υποχρονισμένη έκδοση του 955 (ακα 950) είναι σχεδόν σε όλα γρηγορότερο από τον exynos. και δε μιλάμε για τα μετροπρογράμματα που είναι για πιτσιρικάδες και αυτους που βγάζουν σάλια σε οθόνες αλλά για πραγματικές συνθήκες. φαντάζομαι αυτό που έχει υπερχρονισμένη έκδοση τί παπάδες θα κάνει ευκολότερα. το snapdragon ούτε που υπάρχει σε real life test και γι’αυτό κανείς δεν έχει κάνει αντιστοίχου επιπέδου δοκιμή. η qualcomm κάποτε είχε δυνατά τσιπ και αυτό γιατί οι υπόλοιποι δεν είχαν ασχοληθεί αρκετά. τώρα που ασχολήθηκαν όμως είναι τριτο-τέταρτη και κατα-ιδρωμένη.

Stathis

Ερώτηση…p9 plus η p10 πιο ειναι καλυτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.