iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU

Σε λιγότερο από έναν μήνα περιμένουμε να γίνει η επίσημη ανακοίνωση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus, και ως συνήθως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο έντονα θα γίνονται τα leaks. Ένα prototype του iPhone 6s φαίνεται να περνά και πάλι από το Geekbench και αυτή τη φορά δείχνει να έχει μνήμη RAM 2GB και όχι 1GB όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο.

Επιπλέον, το μη ανακοινωμένο iPhone φέρεται να έχει τριπύρηνη CPU 1.5GHz στο Apple A9 chip, στο single-core test έδωσε σκορ 1811 πόντων και στο multi-core έδωσε 4577 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι αφήνει πίσω Android όπως HTC One M9 το οποίο δίνει single-core σκορ 1232 πόντους και 3587 πόντους στο multi-core.

Επιπλέον, αν τα αποτελέσματα θεωρηθούν αξιόπιστα, το iPhone 6s δίνει υψηλότερο single-core σκορ από το Samsung Galaxy S6 Edge το οποίο δίνει 1492 πόντους στο Geekbench. Όμως στο multi-core το S6 edge περνά μπροστά με 5077 πόντους.

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhone 6s λέγεται ότι θα γίνει 9 Σεπτεμβρίου, οπότε θα μάθουμε όλες τις επίσημες λεπτομέρειες και μέχρι τότε κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU, iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU

iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU, iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU

iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU, iPhone 6s: Το Geekbench δείχνει 2GB RAM, τριπύρηνη CPU

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LeoG4

3 πυρήνες και 2 GB RAM!!! Έχω μείνει άφωνος , μιλάμε για εξέλιξη όχι αστεία! Lol

Θάνος

@LeoG4 Για IOS συσκευή μια χαρά είναι.

storm

Και όμως με αυτή την εξέλιξη σας έχει ξεφτιλίσει όλους τους droid fans …. 🙂 Μου χα χα χά!!! 😉
΄Έχω και note 3 για όποιον πάει να πεί μ…. κία…!!!!!

Ιωάννης jb

το σκορ 1800 για τον single core είναι με διαφορά ότι πιο ψηλό έχουμε δει!!!!

LeoG4

Είχε φίλος μου το 6+ , το πούλησε και πήρε το G4 μόλις είδε το δικό μου , η Apple έχει μείνει στην προϊστορική εποχή (FullHD οθόνη , 1 GB RAM , 16 GB αποθηκευτικός χώρος , χωρίς SD , 8 mp camera κτλ).

Σαραντεις ΕσΕξι

Πολυ καλο φαινεται ..ηθελα να αλλαξω το εξαρι edge γτ ειχε πολυ μεγαλες ιντζες οθονη αλλα αντι για hueawei μαλλον παω για το καλυτερο κ πιο σοβαρο ολων 6s

inblx

@LeoG4, από την στιγμή που το iOS τρέχει άνετα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα lag ή freeze κτλ, δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουν τις συχνότητες και να προσθέτουν πυρήνες στους επεξεργαστες, μιας και το λειτουργικό χρισιμοπιει με το ζόρι 2 πυρήνες, αφού το Multitasking δεν υπάρχει.

Γνώμη μου, θα έπρεπε να ξανακάνουν Dual core επεξεργαστή, στις ίδιες συχνότητες στα 14nm μπας και δουν οι i fans μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
Φίλος μου με iPhone 6, δεν την βγάζει ουτε 3 ώρες screen on time. Και εγώ με το Ζ3 βγαζω με άνεση δύο μέρες, με την ίδια χρήση….

Δικαιολογία του: “Έχω το Wi-Fi ανοικτό” όταν εγώ του κάνω tethering…..

nick2010

Για IOS συσκευή, εγώ θα έλεγα ότι ειναι σχεδόν υπερβολή, μόνο για το multitasking ίσως να χρειάζεται.

Υπάρχει γενικά κοροϊδία για την πρόοδο του hardware στις συσκευές της apple, αλλά σχεδόν όλοι παραβλέπουν το γεγονός ότι το περιβάλλον του iOS είναι τόσο δουλεμένο και ελεγχόμενο σε επίπεδο προγραμματισμού εφαρμογων, που ΔΕΝ χρειάζεται “βαρύ” hardware για να ανταπεξέλθει το software σε ταχύτητα και απόκριση, διατηρώντας παράλληλα σε ικανοποιητικά επίπεδα τη μπαταρία.

Η αλήθεια να λέγεται.

Υ.Γ. Πόσες φορές μετάνιωσα φέτος που πήρα το S6, ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ !!!!

NtinosMD

Και απο μπαταρια ????????????

Stavros

Νομίζω ότι αν όντως μπούνε αυτά ( επιτέλους) θα κλάψει πολύ κόσμος από το πόσο δυνατό κινητό θα είναι..

Γιώργος

Προς το παρόν κλαίμε απο τα γέλια με τα “δυνατά” specs της Apple.

Gagar1n

Τα χαρακτηριστικά αν ειναι αυτά κ φυσικά μιλάμε για σούπερ κινητο με λογισμικό iOS…
Για κινητο με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλα με android λογισμικό ειναι οριακό για να κανεις την δουλεια σου κ όχι πολλα πολλα!!!
Μην συγκρίνεται τα χαρακτηριστικά σε διαφορετικά λογισμικά…
Σύγκριση γίνεται στην φωτογραφία,απόκριση κινητού,διάρκεια μπαταρίας ,μέγεθος , ποιότητα οθόνης.
Όπως όλοι ξέρετε όλες οι τελευταίες συσκευές iOS (μετα το 5) έχουν ram 1gb κ τρέχουν μια χαρα.Στα android το 1gb ram το έχουν οι low cost συσκευές…

Chris_BMW

Οτι κ να λέτε όσο κ να κράζετε όσο κ να σας ενοχλεί δυστυχώς οτι πληρώνεις περνεις … Λυπάμαι πολυ … Το s6 για όσους θέλουν androit συσκευή ειναι οτι καλύτερο .Για όσους θέλουν iOS με την single core επίδοση (αυτή ειναι που μετράει για το 80%των χρηστών )να βρίσκεται στο θεό ,μαζί με το πολυαναμενόμενο force touch το I phone 6s ειναι το απόλυτο κινητό… Μαλλον ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το 4s μου μετα απο 3 χρονια σκληρής κ απροβληματιστης χρήσης.. Αυτά μόνο η Apple….Α κ ευτυχώς υπάρχουν μερικοί π χαρακτηρίζουν τα specs του κινητού ως παλιά κ απαρχαιωμένα κ με κανουν κ γελάω μεσημεριάτικα .. Απλα στη θέση τους εγω θα αναρωτιόμουν πως γίνεται το 3 πύρινο στα 1.5gh I phone 6s να ειναι ταχύτερο απο πολλά πολυ πύρινα χρονισμενα στα 2 κ πλέον GH androit κινητά ….Τέλος δεν κατακρίνω κανέναν για την επιλογή του κ δεν μου αρέσει να κατακρίνουν κ τη δίκη μου…

Kostas

@Γιώργος ας ξεκινήσουμε το κλάμα γιατί αν είναι αλήθεια όντως θα κλαιμε,θα μας αποδείξει ότι με τέτοιο hardware το κινητό πάει σφαίρα ακόμα και ποιο γρήγορα από ένα sammy edge.

Κάτοχος ζ2

George

Αυτό που όσοι θάβουν το Android λένε “κάτοχος android phone ” με ξεπερνάει! Γελάω όταν το βλέπω XD. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα iPhone δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τα καλά Android phones και αυτό μπορεί να αποδειχθεί εύκολα. Όσοι πιστεύουν ότι τα iPhone είναι πιο μπροστά από τα Android phones η ακόμα και από πολλά Windows phones είναι κολλημένοι και χειραγωγουμενοι από το marketing της apple. Παραδέχομαι ότι το ios είναι πιο smooth από το Android όπως παραδέχομαι ότι το Android έχει περισσότερα features και τα ανώτερα Android phones είναι τεχνολογικά ανώτερα από τα iphones

Ιωάννης jb

Γιώργος.. τρολάρεις για τα καλά!!!!! Είπαμε δε γουστάρετε την apple αλλά μη κάνετε και έτσι

Agnostos13

Αν ισχυουν τα παραπανω (αν και διαψευδονται απο πηγες) μιλαμε για πολυ δυνατη συσκευη σε iOS.
Οσο για τους “ψαγμενους” χρηστες Android που κατηγορουν τους χρηστες iPhone οτι ειναι θυματα του marketing της Apple για τα “ιδανικα χαρακτηριστικα” μαλλον και αυτοι δεν πανε πισω γιατι υπαρχει αντιστοιχα και το marketing των “μεγαλων αριθμων”!
Πειτε μου δηλαδη που οφελει μια οθονη qhd σε σχεση με μια fullhd στις 5″; (εκτος του οτι θα ζωρισει περισσοτερο cpu-chip γραφικων)
Πειτε μου που οφελει ενας 8-πυρινος επεξεργαστης σε σχεση με εναν 2-πυρινο οταν εχουν παραπλησιες επιδοσεις; (ειναι ελαχιστες οι συσκευες που χρησιμοποιουν και τους 8 πυρινες)
Πειτε μου που οφελουν τα 21Mp σε σχεση με τα 10Mp σε αισθητηρες με μεγεθος φακης; (συνυπολογιζοντας οτι η μεγαλη πλειοψηφια θα εκτυπωσει φωτογραφια μεχρι μεγεθους A4 και σε εκτυπωτη με πολυ χαμηλοτερα dpi)
Και υπαρχουν και πολλα αλλα παραδειγματα…

ΥΓ. Σιγουρα πολλοι κοιτανε να δινουν τα λιγοτερα και να περνουν τα περισσοτερα αλλα να κοιταμε και την ουσια!

Νικος

Η πυρήνες της Apple. Ειναι καλής ποιότητας cortex , έπεισες στο single core ειναι οτι καλύτερο αυτήν την στιγμη. O 810 με 4+4 δεν ειναι octa (μάθετε πρώτα τι ειναι πυρήνες κ τι ποιότητα ειναι Κτλπ) κανει throttle και έχουν λαγκ τα αντροιντ ακομη και τωρα. Επιςεις στην καμερα δεν παίζουν ρόλο τα mp παίζει ρόλο ο αισθητήρας και η ποιότητα του φακου

Χρήστος

Ρε φιλε μεγάλη αναβάθμιση στα ios περιμένω να θυμηθουν να βάλουν και ένα Bluetooth που να συνδεαιτε με όλα μετά την 12 κάμερα όταν όλοι έχουν από 16 και πάνω
Κάτοχος z1

Mary

Παρεπιπτόντως η συγκεκριμένη φωτογραφία με το benchmark ειναι απο το iPad Air 2! Και όχι απο το iPhone 6s! Και στο λογισμικό γράφει iOS 8.1.2! Έλεγξε καλυτερα τις πηγές σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.