LG Lancet: Επιστροφή με low-end Windows Phone

Εδώ και καιρό υπήρχαν οι ενδείξεις ότι η LG θα επιστρέψει στην mobile πλατφόρμα της Microsoft μετά από απουσία χρόνων. Όσοι περίμεναν να δουν μια Windows Phone έκδοση του LG G4, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς σήμερα ανακοίνωσε επίσημα το LG Lancet το οποίο προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon.

To LG Lancet είναι low-end συσκευή με τεχνικά χαρακτηριστικά πενταετίας. Έχει οθόνη 4.5 ιντσών, FWVGA (854×480) και 218 ppi, ενσωματωμένη μνήμη 8GB εκ των οποίων τα 4GB είναι χρησιμοποιήσιμα ενώ μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 0.3 Μegapixel VGA.

Επιπλέον, το LG Lancet τρέχει Windows Phone 8.1, έχει διαστάσεις 129.80×64.80×10.70 χλστ., ζυγίζει 143 γραμμάρια και η μπαταρία του είναι 2100mAh.

Το LG Lancet είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η Microsoft θέλει να επιμείνει σε low-budget κινητά. Μέχρι να λανσάρει η ίδια τη δική της ναυαρχίδα με Windows 10 Mobile, δεν περιμένουμε από μεγάλα ονόματα όπως LG ή HTC να το κάνουν.

LG Lancet: Επιστροφή με low-end Windows Phone, LG Lancet: Επιστροφή με low-end Windows Phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Δεν ήξερα ότι τα smartphones “πενταετίας” είχαν τετραπύρηνο με 1gb ram και 4,5″ οθόνη… Πραγματικά προσέξτε λίγο με τις υπερβολές στα άρθρα σας.

Κώστας Βλαχάκης

forneverarrow, 4.5 ιντσών, FWVGA (854×480), είχαν. Να τα συμπεριλαμβάνεις όλα, μην κρύβεις.

Sotiris

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος wp αλλά αν αγοράσει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προτιμήσει Lumia.

el_mac

Δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις να μας πρηζεις με τα wp αλλα συνεχιζεις και το κανεις.

twisted_g

Για την ακριβεια,οι οθονες των hi end του 2010 εφταναν μεχρι και τις 4.3″ με αυτη την αναλυση,ενω ακομη και s ii του 2011 βρισκοταν εκει. Αλλα δε νομιζω οτι μπορει καποιος να μιλησει για hardware μονο απο την οθονη. Επισης,ακομη βγαινουν android κινεζικα με 4.5″ και 480*800,αλλα και μεχρι προσφατα γνωστοτερων εταιριων με 5″ και την ιδια αναλυση. Ακομη λοιπον και αν κρινουμε το hardware απο την οθονη μονο(γιατι σε ολα τα αλλα ειναι κατα πολυ μπροστα και πληρως ανταγωνιστικο σε συγχρονες low end συσκευες) θεωρω αστοχο το σχολιο. Αλλιως σε καθε 4πυρηνο με hd οθονη να λεμε πχ. “hardware 3ετιας” (galaxy siii-2012)
Παντα φιλικα,χρηστης L9ii

Dimitris77

Η σωστη εκφραση, μιας και γι’αυτη γινεται θεμα θα ηταν “Με τεχνικα χαρακτηριστικα πενταετιας Android”. Για WP δε χρειαζεται κατι παραπανω. Μονο στη σχετικα φτωχη αναλυση οθονης θα συμφωνησω που ειναι ενα μειον, ανεξαρτητως λειτουργικου.

Τωρα για το αν η LG εβγαζε το G4 με Windows, ειλικρινα υπηρχαν καποιοι που το περιμεναν αυτο; Εκει που εχουνε φτασει οι ναυαρχιδες με το Android στους 8 πυρηνες και στα 4 GB RAM, να κατεβαινανε στους 2 πυρηνες και στο 1 GB RAM με Windows; Εκει οντως θα ειχε νοημα η φραση περι πενταετιας. Οι ναυαρχιδες λοιπον πρεπει να τρεχουνε το αδηφαγο Android για να εχει και νοημα η συνεχης αναβαθμιση των συσκευων με ο,τι αυτο συνεπαγεται στο marketing και οικονομικο κομματι (και στην τσεπη του καταναλωτη). Εμας με τα WP αφηστε μας να ειμαστε μια 5ετια πισω, να απολαμβανουμε το λειτουργικο μας με 512 MB RAM και συσκευες των 100 ευρω. Δε μας χαλαει καθολου.

Friday

Και γιατί να μην προτιμήσουμε τα ήδη πολύ φθηνά Lumia που έχουν υπέροχο design και τα κάνουν όλα αlagαριστα αντί να το ρισκάρουμε με LG?

nickos

@sotiris και για πες μ τι να αγοράσουμε φίλε; γτ να μην προτιμήσουμε WP? Πετάς που πετάς την μπαρούφα σ, ολοκλήρωσε την τουλάχιστον. Απάντησε μου σ αυτά τα ερωτήματα ΣΟΒΑΡΑ σε παρακαλω

forneverarrow

Μισό λεπτό ρε Κώστα. Το 2010 υπήρχε οθόνη 4,5″ με τέτοια ανάλυση;; Ακόμα και το πρώτο Galaxy S 4″ ήταν. Δεν κολλάω στις λέξεις αλλά μη τα ισοπεδώνουμε ολα. Τέτοια specs (πλην της ανάλυσης που είναι χαμηλή) για WP είναι εξαιρετικά για τέτοια κατηγορία τιμων. Μήπως πλέον μας θάμπωσαν οι 700€ συσκευές και χάσαμε το μέτρο;

Είμαι χρόνια φίλος της σελίδας και εκτιμώ τη δουλειά σας, όμως τέτοια σχόλια τα θεωρώ επιπόλαια, με όλη την εκτίμηση.

Κώστας Βλαχάκης

forneverarrow, Οθόνη 3.8 ιντσών 480×800 pixels με 246 ppi και 5άρα κάμερα με HD video είχε το 2010 το πρώτο LG Optimus 7. Μνήμη RAM 1GB και τετραπύρηνο επεξεργαστή δεν χρειαζόταν τότε τα Windows Phone 7.

Δεν είπα κάτι εγώ για τα Windows Phone. Ίσα ίσα που αφού παρακολουθείς τη σελίδα έχεις ακούσει πως τα αντιμετωπίζω στα hands-on video. Μια χαρά είναι τα προσιτά Windows Phone, όπως και μια χαρά είναι πλέον και αρκετά προσιτά Android smartphones.

stathis

ακόμη χρησιμοποιώ το LG Optimus 7 σχεδόν
σε καθημερινή βάση απροβλημάτιστα για
τηλεφωνα και λίγο σερφάρισμα

zen

Χαρακτηριστικά πενταετίας λέει, ότι να ναι, εντελώς..χαχαχα

nikolasx

@nickos ο Σωτηρης τωρα θα ψαχνετε στο xda μπας και βρει την cyanogen να την βαλει στο αντροιντ κινητο του ΜΠΑΣ και τρεχει σαν τα Windows κινητα 😉 χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.