Nexus 7 (2013): Φήμες για αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow

Μαζί με τις νέες ναυαρχίδες Nexus 6P και Nexus 5X, θα γίνει η ανακοίνωση για το πότε θα έρθει το Android Marshmallow στις παλαιότερες συσκευές. Τα Nexus των LG και Huawei θα έχουν το νέο OS out of the box, ενώ οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι Nexus 6 και Nexus 5 θα αναβαθμιστούν από 5 Οκτωβρίου. Το ερώτημα είναι ποιες ακόμη συσκευές θα αναβαθμιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google φαίνεται ότι θα αναβαθμίσει σε Android 6.0 Marshmallow το Nexus 7 (2013) που μετρά ήδη 2 χρόνια ζωής. Αν το πάρουμε με βάση τα σημερινά δεδομένα όπου έχουμε πάει σε QHD οθόνες και οκταπύρηνους επεξεργαστές, το Nexus 7 (2013) είναι πίσω, αλλά δεν θα μείνει πίσω όσον αφορά στην αναβάθμιση.

Ο Artem Russakovskii του Android Police αναφέρει (μέσα από το Google+) ότι άλλες συσκευές όπως το πρώτο Nexus 7, το Nexus 4 ίσως και το Nexus 10, το πιο πιθανό είναι να μην αναβαθμιστούν λόγω του ότι είναι αρκετά παλιά. Ωστόσο, το ζήτημα της αναβάθμισης δεν εξαρτάται πάντοτε από το αν μπορεί η συσκευή να τη σηκώσει, αλλά και από τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσουν οι developers της Goole στο συγκεκριμένο project.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους Android κατασκευαστές, μέσα στις επόμενες μέρες λογικά θα ξεκινήσουν να έρχονται πληροφορίες για το ποιες συσκευές θα αναβαθμίσουν και πότε. Μέχρι στιγμής μόνο για την Samsung έχει ακουστεί ότι σύντομα έρχεται το update για τις ναυαρχίδες της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Android Marshmallow και όχι μόνο, θα μάθουμε αύριο στις 19:00 ώρα Ελλάδος, στο press event της Google.

Nexus 7 (2013): Φήμες για αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow, Nexus 7 (2013): Φήμες για αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow

Nexus 7 (2013): Φήμες για αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow, Nexus 7 (2013): Φήμες για αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλιάκμων

Δεδομένου ότι το Marshmallow είναι ενα πιο συμμαζεμένο Lollipop, θεωρητικά όλες οι συσκευές που πήραν το δεύτερο θα μπορούν να πάρουν και το πρώτο. Το θέμα είναι πόσο θα ασχοληθεί ο κάθε κατασκευαστής.

(άσχετο: είναι σίγουρο πως θα πάρει το νούμερο 6; μήπως έχουμε την 5.2 Marshmallow;)

φωτης

το πρωτο νεξους δε σηκωνε ουτε την 5.0 (τουλαχιστον στο δικο μου) θα σηκωσει το 6.0..δεν υπαρχει λογος να παρει παραπανω

Βαγγελης

Εχω το nexus 7 του 2013 αλλα ακομα δεν εχει αναβαθμιστει.Θα αναβαθμιστει τελικα και αν ναι ποτε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.