Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge+: Τα πρώτα press renders

Με την επίσημη ανακοίνωση να έχει προγραμματιστεί σε λιγότερο από 2 εβδομάδες (13 Αυγούστου), σήμερα διέρρευσαν τα πρώτα press renders των Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+. Η εικόνα ανέβηκε στο Twitter από τον γνωστό @evleaks, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί αρκετά αξιόπιστος.

Παρατηρούμε ότι και το Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ έχουν αρκετά λεπτά bezel. To Note 5 συνοδεύεται από την S-Pen η οποία περιμένουμε να μάθουμε αν θα είναι clickable ή όχι, ενώ το S6 Edge+ μοιάζει πολύ με το κανονικό Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge+: Τα πρώτα press renders, Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge+: Τα πρώτα press renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Το note 5 παιζει να γινει το καλυτερο κινητο με μεγαλη οθονη αδιαμφισβητητα.
Βλεπουμε μια,επιτελους,premium κατασκευη με γυαλι και μεταλλο,ιδανικα λεπτα bezels και σιγουρα ξερουμε θα εχει την καλυτερη οθονη της αγορας,μιας και θα ειναι ιδια με του galaxy s6.
Απο κει και περα περιμενουμε να ειναι τερας επιδοσεψν αφου θα εχει το κορυφαιο exynos και αρκετη ram.Επισης λογικα θα εχει και την καμερα του s6 που πραγματι θεωρειται ισως η καλυτερη σε smartphone(ή αμεσως μετα του lg g4).
Θα εχει το s pen,το νεο touchwiz και αν μπει η μπαταρια που φημολογειται (4000+ mah) ποιος μπορει να το ανταγωνιστει πραγματικα;;

Chris papanikolaou

@chris έν μέρη ισχύουν αυτά που λες

pazzo

Τον τομεα των smartphone της samsung προσωπικα δεν τον συμπαθώ καθολου. Βέβαια για χάρη της σειράς νοτε παω πάσο. Σίγουρα θα ειναι το καλύτερο smartphone στην αγορά χωρίς αντίπαλο. Σίγουρα όμως και το πιο ακριβό.. Βέβαια αν μπορείς να τα δώσεις, έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για 3 χρονια σίγουρα αφού με τα σκεπς που θα έχει θα λειτουργεί απροβλημάτιστα ότι χρήση και να του κανεις.

Αφού την βγάζει αυτή την κινηταρα κάθε χρόνο η Samsung, τι τις θέλει τις υπόλοιπες; A3 5 7, s mini, s απλό, edge, edge plus και αλλα τοσα.. Ας έβγαζε στην αγορά μόνο το νοτε και μια ακόμα συσκευη, έτσι ώστε να έχει λιγότερα έξοδα για διαφημίσεις, research, μηχανήματα και δεν ξέρω τι άλλο ώστε να έβγαζε το note σε χαμηλότερες τιμές. Ένα νοτε με 500- 550 ευρώ μονοπώλιο θα έκανε στην αγορά.
Βέβαια ιδικος δεν ειμαι, κάτι παραπάνω ξέρουν εκεί στην σαμσουνγκ. Αλλά να δώσω 1000 η και παραπάνω ευρώ, γιατι τόσο θα κάνει, για κινητό; είναι εκνευριστικά πολλά. Εγώ δεν τα δίνω γιατι δεν μπορώ. Αυτούς που τα έχουν και παίρνουν κάτι s6 edge και κάτι iPhone με τα ίδια λεφτά όμως δεν θα τους καταλάβω ποτέ..

VasilisA3

Chris όπως τα λες είναι αλλά θα το ανταγωνιστεί σε πωλήσεις το iPhone που εχει το τεράστιο Brand Value και όσο τέλειο και να είναι η φήμη έχει μεγαλύτερη αξία(οχι βέβαια ότι η Samsung δεν έχει μεγαλο Brand Value) .
Εγώ πιστεύω αν το Note φοραγε σε τέλειοποιημενο στάδιο το Tizen θα ξεχωρίζε από την μάζα των Android (που πλέον η κάθε Κινεζοεταιρια μπορεί φοράει).

Anima mundi

Τελικά το note είναι ίσως το μόνο smartphone που αξίζει να επενδύσεις χρήματα αλλά φοβάμαι το 800ευρω που θα κοστίζει!
Με βλέπω για note 4.

Φώτης

Κάθε χρόνο λεμε την ιδια κουβέντα..Τα note ειναι σταθερή αξία..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ φαίνεται αλλα το 64gb αν δεν παιρνει καρτα θα ειναι πολλή ακριβό..Γιατι το 64αρι θα ειναι μονόδρομος χωρις sd card..

Ilias

Το Note υπερτούμπανο, το S6 Edge+ πιστεύω άχρηστο…
Ρε παιδιά πείτε μου αν έχω άδικο αλλά με τόσο μικρά bezels στο πλάι δεν είναι δύσκολο στο κράτημα? Εγώ με το Galaxy Alpha που έχει μεγαλύτερα πλαϊνά δυσκολεύομαι μερικές φορές…

bakchr

Πόσο θα ‘θελα το note5 με ios λειτουργικό και apple app store !!!

Ilias kap

Τιμή να δούμε…..

iliaskap

Τιμή να δούμε…..
Λογικά πολύ παραπάνω από s6\s6edge

Γιάννης

Πανέμορφα και τα δύο , τελευταία η Samsung έχει βελτιώσει πολύ τον σχεδιασμό της στα ακριβά μοντέλα.

tsikalos

Παρατηρώ διαφορά μεταξύ των δυο στις μπροστινές κάμερες ή στους φακούς αυτών…
Ετσι δεν είναι;

g.k

Αν και θα μείνω με το note4 και δε θα πάρω το 5,δεν υπάρχει πιο ποιοτικη από τη σειρά note.Γι αυτό είναι κρίμα αυτή η υπερσυσκευης να έχει μικρές ελλείψεις. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να κινηθεί ανεξάρτητα από το s6 και να έχει κάποια χαρακτηριστικα που δεν παύουν να είναι ελλείψεις όπως την αφαιρούμενη μπαταρία. Τρέμω στην ιδέα ότι το note4 μου, που του έλιωσα τη μπαταρία εδώ κ ένα χρόνο ,ότι τώρα θα ήθελε σέρβις και δύο βδομάδες χωρίς κινητό, ενώ τώρα την αλλάξω μόνος.

forneverarrow

Πολύ ωραίο το note 5, αλλα για όσους θέλουν μεγαλη οθόνη. Αν και έχω G3 και σαν συσκευη δεν με άφησε ποτέ εκτεθειμένο, το μέγεθος ειναι κατι που δεν μπορω να συνηθίσω με τίποτα! Θα πάω σήμερα ή αύριο να πάρω το S6 και ελπίζω να βγάλει τα λεφτα του. Οι 5,1″ ειναι το πλέον ανεκτό μέγεθος πιστεύω.

Όσο για το edge, ειναι όνειρο το άτιμο, αλλα τόσα λεφτα δεν μπορω να δώσω. Ως το S6 με παίρνει και πάλι δύσκολα…

hatzipanos

Μ’ αρεσει το σχήμα του edge αλλα ποτε δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ένα κινητο…

Αλέξανδρος

Παιδιά το edge όντως δε παίζεται, πέρα από την τιμή που είναι ακριβό ( αλλά θα το παλέψω ) η sd για μένα είναι κανόνας απαράβατος αλλά και πάλι άμα έρθει στις 5.5″ με 5.7″ θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.
Φέτος η Samsung ( πέρα από τις γνωστές ανοησίες που κάνει ) έγραψε με τα edge.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.