Samsung Galaxy S5 Active: Αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0

Την σκυτάλη μετά το πρωταρχικό Samsung Galaxy S5 που αναβαθμίστηκε σε Android Lollipop 5.0 τον περασμένο μήνα παίρνει ο σκληροτράχηλος αδερφός του Galaxy S5 Active. Η αναβάθμιση κυκλοφορεί από σήμερα με την διανομή να ξεκινάει από τις Σκανδιναβικές χώρες. H αναβάθμιση είναι μεγέθους 1.4GB, και σε περίπτωση που κατέχετε συσκευή Σκανδιναβικής προέλευσης μπορείτε να λάβετε την αναβάθμιση μέσω OTA.

Διαφορετικά μπορείτε να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση μέσω Odin, ή να περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει η αναβάθμιση να έρχεται και πιο νότια.

Η αναβάθμιση παρέχει πολλαπλές βελτιώσεις, παρέχοντας νέα εμφάνιση και αίσθηση συγκριτικά με το Android KitKat, εξαιτίας του νέου στυλ εμφάνισης Material Design. Παρέχονται νέες δυνατότητες όπως νέο περιβάλλον εναλλαγής εφαρμογών, ειδοποιήσεις σε φούσκες (heads-up), πολλαπλούς λογαριασμούς, λογαριασμός επισκέπτη, Android Smart Lock και πολλά άλλα.

Τα ευχάριστα νέα που φέρνει η αναβάθμιση είναι ότι πολλοί χρήστες παρατήρησαν βελτίωση της απόδοσης της ζωής μπαταρίας μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης.

Samsung Galaxy S5 Active, Samsung Galaxy S5 Active: Αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eddy.Volos

Αναβαθμίζουν Όλα τα αλλα….. Κ για το note 4 Ακόμα περιμένουμε…Έχουμε βαρεθεί Αυτή την κατάσταση….!! Έχουμε μια από τις τελευταίες κυκλοφορίες της εταιρίας και περιμένουμε Ακόμα…Που θα έπρεπε να το είχαμε πάρει εδώ κ καιρό! Λυπάμαι ειλικρινά!

Φωτης

ο λογος που δεν προκειται ποτεεεε να δωσω ενα ποσο των 500+ ευρω για να παρω κινητο samsung.. μα να περιμενεις 3-4-5 ξερω γω ποσους μηνες για να παρεις ανανεωσεις?

KostasB

5άρι στο S4 θα δώσετε ρε λαμόγια ή να πάμε σε άλλη εταιρεία;

john

Συμφωνώ με το @Φωτης, δίνουμε τόσa λεφτά για ένα κινητό (Samsung, LG κ.α.) και μας δίνουν αναβαθμίσεις μετά από μήνες! Γι’ αυτό θα είναι πάντα ποιο μπροστά η Apple!

Φωτης

@john ή για αυτο παμε σε εταιριες (google και htc) εφοσον τα δινουν και αυτοι σε σωστες τιμες τα προιοντα τους….

360kias

Μια χαρα εχει παρει το note 4 φνν 5αρα απλα πρεπει να περασετε φη γεφμανικη ρομ το εκανα κ πρζγματικα φο κινητο πεταει

Eddy.Volos

@360kias Δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται να κάνω το κινητό μου root ή οτιδήποτε άλλο για πάρω το λογισμικό….να το προσφέρουν σε όλους….!!! Σήμερα στην Γερμανία μετά από δύο μήνες στην Ελλάδα μετά απο ενα μήνα Αγγλία…..Ότι να’ναι!!!! Μια κοινή γραμμή δεν υπάρχει!!! Ότι να’ναι με τον τρόπο που το διαχειρίζονται χάνουν κόσμο!!!

panos

Για το s4 τι γινεται ρε παιδια ποτε θα ερθει αυτη η ενημερωση?

τολησ

εγο ειχα samsung και εφυγα γιατι για κινιτα ειναι μονο μια ετερεια νοκια και παλι νοκια ειναι κοριφη και τωρα ανοιγη παλη με την μεγαλητερη ετερεια τησ κινασ την meizu για εναν που χσερη απο κινιτα μχ4 προ το καλιτερο κινιτο στον κοσμο και τωρα θα βγη το mx5 pro που ειναι μαζι με την νοκια θα τα σπασουν ολα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.