Simplehuman: Καθρέφτης που σας βοηθάει να κάνετε καλύτερο μακιγιάζ

Με τον έξυπνο καθρέφτη της Simplehuman και τη συμβατή εφαρμογή για το smartphone σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μακιγιάζ σας ακόμα καλύτερα. Και όμως ειναι πρόβλημα να βάφεσαι στο σπίτι και να φαίνεσαι διαφορετικός/η στο γραφείο. Δεν το ξέρω, μου το έχουν πει!

Ο καθρέφτης ενσωματώνει δυο λυχνίες LED οι οποίες αναπαράγουν τον φωτισμό που θέλετε και που ξέρετε ότι κάτω από αυτόν θα περάσετε τη μέρα σας, για παράδειγμα στο γραφείο. Άλλο φως έχετε σπίτι σας, άλλο φως εκεί.

Με την παρεχόμενη εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς την απόχρωση που θέλετε να αναπαράγουν οι λυχνίες LED ή να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες προκαθορισμένες ρυθμίσεις.

Επίσης μπορείτε να τραβήξετε μια selfie και αυτόματα ο καφρέφτης να αποδώσει τον φωτισμό που κρίνει ότι είναι ο καλύτερος για να πραγματοποιήσετε το μακιγιάζ σας.

Το έξυπνο καθρέφτης της Simplehuman έχει μεταλλική κατασκευή και ειναι φορητός χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί έως και 3 3 εβδομάδες.

Η τιμή του είναι 400 δολάρια Αμερικής (περίπου 366 ευρώ).

Simplehuman smart mirror, Simplehuman: Καθρέφτης που σας βοηθάει να κάνετε καλύτερο μακιγιάζ

Simplehuman smart mirror, Simplehuman: Καθρέφτης που σας βοηθάει να κάνετε καλύτερο μακιγιάζ

Simplehuman smart mirror, Simplehuman: Καθρέφτης που σας βοηθάει να κάνετε καλύτερο μακιγιάζ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NZ

Κλαίω…..!!!!

Manolis

έχει έρθει στην Ελλάδα, μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να το παραλάβει από τη διεύθυνση: Βαλαωρίτου 12… :p

manolinio7

manolis το εχω παραγγειλει ηδη μαζι με το ντολιμαδοπαρασκευαστη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.