Acer Aspire One 522, Με οθόνη 10.1 ιντσών

To Aspire One 522 συνδυάζει στιλάτο και μοντέρνο design με μια κορυφαία απόδοση που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν οπουδήποτε τα πλεονεκτήματα του High Definition. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD Fusion Accelerated Processing Unit (APU), προσφέρει υψηλή απόδοση σε εφαρμογές multimedia και Internet.

, Acer Aspire One 522, Με οθόνη 10.1 ιντσών

Οι χρήστες αναζητούν πλέον όλο και περισσότερο τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ταινίες, παιχνίδια, φωτογραφίες, βίντεο οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Για τους λόγους αυτούς η Acer εξόπλισε το Aspire One 522 με τον νέο AMD C-50 APU, που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει πλούσια και ζωντανή ψυχαγωγία υψηλής ευκρίνειας, αξιοποιώντας το σύγχρονο ψηφιακό σύμπαν, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Το Aspire One 522 μπορεί να κάνει απολαυστική εμπειρία μια ταινία HD ή το HD video streaming από το Internet. Και όχι μόνο αυτά. Το νέο netbook της Acer ενσωματώνει το σετ γραφικών AMD Radeon HD 6250 για να προσφέρει τέλεια εικόνα HD. Υποστηρίζει τα πιο σύγχρονα στάνταρ αναπαραγωγής γραφικών συμπεριλαμβανομένων των Microsoft DirectX 11, έχει έξοδο video 1080p μέσω HDMI, real time image processing με αυτόματη ρύθμιση χρωμάτων – αντίθεσης και edge sharpening.

Χάρη στις δυνατότητες High Definition που διαθέτει, αυτό το netbook θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του περιβάλλοντος οικιακής ψυχαγωγίας κάθε χρήστη. Εξοπλισμένο με έξοδο HDMI για εύκολη σύνδεση με HDTV ή με video projector μπορεί να προβάλει Hi-Def video σε μεγάλη οθόνη με ανάλυση 1080p. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών (28 cm) Acer CrystalBrite LED backlit υψηλής φωτεινότητας (WXGA) με ανάλυση 1280×720 και aspect ratio 16:9.

Οι πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσής του – που περιλαμβάνουν Wi-Fi, LAN και προαιρετικά 3G ή Bluetooth -, κρατούν το χρήστη συνεχώς σε επαφή με όλα όσα τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, η ενσωματωμένη Acer Crystal Eye webcam και ένα ψηφιακό μικρόφωνο διευκολύνουν το chatting, το video-conferencing και τη λήψη φωτογραφιών. Το μεγάλο του πληκτρολόγιο επιτρέπει γρήγορη πληκτρολόγηση ενώ το πολυλειτουργικό του touchpad είναι ιδανικό για document scrolling, περιστροφή και μεγέθυνση εικόνων με απίστευτη ευκολία.

Acer Aspire One 522
AMD C-50 processor (1 MB L2 cache, 1 GHz, DDR3 1066 MHz, 9 W)
Μνήμη RAM: 1GB/ 2GB
AMD Radeon HD 6250 graphics 256MB
Οθόνη: 10.1 LED, 1280×720 pixels
Windows 7 Starter
Βάρος: 1.20 κιλά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

ποια ειναι η τιμη του?

Alexandros

Κώστα, θέλω τη γνώμη σου για το Dell Inspiron Duo(αν σου αρέσει κάνε και ένα review), μήπως ξέρεις για τη συσκευή αυτή ή προτείνεις/ετε κάτι ανάλογο (netbook+tablet) σε προσιτές τιμές;

Alexandros

Σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία στο Expansys κοστίζει 600€. Η Dell το έχει σε λίγο καλύτερη τιμή νομίζω. Υπάρχει κάτι άλλο σε Netbook και tablet μαζί θα με ενδιέφερε ο συνδιασμός και των δύο σε αποσπώμενα κομμάτια αν γίνεται;

Alexandros

Ναι το είδα όμως δεν ενδιαφέρομαι για android συσκευή μιας και έχω σε κινητό και καλύπτομαι από εκεί. Οπότε προτιμώ windows αν γίνεται

Giannis

ωραιο φαινεται.ξερουμε ποτε ερχεται???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.