ACER Aspire S7 ultrabook με οθόνη αφής Full HD και Windows 8 [hands-on]

Αν κάτι με έχει ενθουσιάσει αυτές τις ημέρες εδώ στην έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο, σίγουρα είναι τα ultrabooks της σειράς Aspire S7. Δύο τρομερά εργαλεία με οθόνη αφής Full HD (1920×1080 pixels) με Gorilla Glass σε δύο διαστάσεις 11 ίντσες και 13.3 ίντσες, λειτουργικό σύστημα Windows 8 και επιλογή από Intel Core i5 ή Core i7, 4GB Ram, δίσκους SSD έως 256GB και αλουμινένιο σασί. Δείτε το βίντεο.

, ACER Aspire S7 ultrabook με οθόνη αφής Full HD και Windows 8 [hands-on]

update: Προστέθηκε νέα φωτογραφία με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
, ACER Aspire S7 ultrabook με οθόνη αφής Full HD και Windows 8 [hands-on]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Αγαπω Acer <3

Christos K.

Τι λες ρε φίλε…από πλευράς εμφάνισης όνειρο και τα δύο και έχω και σκοπό να αγοράσω μέσα στο επόμενο εξάμηνο ένα ultrabook….

Άντε να κυκλοφορήσουν να δούμε και κανένα review, να δούμε και από κοντά τι λένε από ποιότητα (αν και στα video φαίνονται εξαιρετικά) και αν όλα είναι όπως ακούγονται φύγαμε για το 13”…

Γιωργος Αγριανιτης

Κωστα απ’οσο διαβαζω η οθονη εχει 1366×768 αναλυση…
Τι ειναι σωστο,full hd που λες ή η αλλη? 😛

manolinio7

Αυτα μαλιστα..πολυ καλυτερη επιλογη απο ολα τα tablet που υπαρχουν.. Μπραβο ρε acer.. Aν η τιμη ειναι λογικη θα βγαλεις καλο μεροκαματο..

Αποστόλης

Ρε παιδιά γιατί είμαι λίγο άσχετος, κανονικά προγράμματα ή παιχνίδια μπορούμε να περάσουμε σε ultrabook με wp8

Γιωργος Αγριανιτης

Ωραιος,ευχαριστω! 😉

Κωνσταντίνος

ουτε PC ουτε laptop ουτε tablet! acer ultrabooks και….. καθαρισες! 😉 λατρεβω το 11!!! αλλα απο τιμη :/ ποσο περιπου;;

Στελιος

Πεθαναν τα λαπτοπς…Δεν βρισκω λογω πλεον να θελει κανεις να παρει λαπτοπ…(εκτος και αν θελει μεγαλη οθονη)

athanton

Καλά παιδιά μη τρελαινεστε, υπομονη….Θα βγαλει κανένα απιαστο η asus win 8 teblet με αποσπόμενο πληκτρολογιο και τεραστια αυτονομία και θα παθουμε ατυχημα……

Δημήτρης

Σχεδιαστικά και από άποψη λειτουργικότητας αν η οθόνη δίπλωνε πίσω από το πληκτρολόγιο θα ήταν απλά εξαιρετικό, πόσο μάλλον αν και το πληκτρολόγιο προστατευόταν από ένα λεπτό αλουμινένιο έλασμα οπότε και ανοίγοντας τελείως το ultrabook θα γινόταν τρίπτυχο με την οθόνη στην μία πλευρά, το πληκτρολόγιο στο κέντρο και το κάλυμμά του στην άλλη άκρη.

panos apo rodo

Τέλειο θα πάω να το πάρω δεν υπάρχει τετειο ultrabook είναι το πιο όμορφο που υπάρχει !!

Πραγματικά και τα δυο έχουν πολυ ωραίο σχεδιασμό και μπραβο στην acer !!! Καλο θα ήταν να διπλωναν πίσω για να γίνοντε και ταμπλετες …αλλα κάθε πραγμα στον καιρο του …

Τωρα αυτό που καίει για να το κάνουμε (1 απο 2) δικό μας είναι η τιμούλα …χμμμμμ ένα πουλάκι (σκρουτζ) λεει πως τωρα το acer aspire s5 i7 έχει 1599 ευρώ 🙁

Quiz : το acer aspire s7 core i7 παει να ‘πεταξει” εκει ή λίγο πιο πανω , αντιστοιχως και το μικρό του αδερφακι με i5 …Οπότε τα 4 μοντελα ( μικρο-μεγαλο σε core ι5 & ι7) λογικά θα εχουν απο 1099-1699 + ευρω (με το ΦΠΑ) αναλογα βεβαια και με ποσα gb θα ειναι ο ssd …

Υ.Γ. Αντε καλο μας χειμώνα … με την όρεξη θα μεινουμε αφου λέω να πληρώσω τα χαρατσια με αυτα τα λεφτα !!!

Makis

Ξεθάβω λέμε…εργαλεία…όχι μπούρδες….με 11 ίντσες, καθάρισες!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Acer Acer Ultrabooks Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

Acer Swift 5 και Swift 3: Ultrabook με 10th Gen Intel CPU και 1 κιλό βάρος [IFA 2019]

Η Acer στην IFA 2019 παρουσίασε αρκετά νέα και αναβαθμισμένα προϊόντα με ένα από αυτά να είναι τα Acer Swift 5 και Swift 3.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.