MacBook, Έρχεται αέρας ανανέωσης και φέρνει θύρα Thundebolt;

Αέρας ανανέωσης φυσάει και φέρνει νέα MacBook; Τα πιο πρόσφατα Macbook κυκλοφόρησαν στο τέλος του 2009 και από τότε η Apple έδωσε βάση στα υπόλοιπα μοντέλα της, με την κυκλοφορία του Air, του νέου Mac Mini αλλά και τα πολύ φρέσκα MacBook Pro.

, MacBook, Έρχεται αέρας ανανέωσης και φέρνει θύρα Thundebolt;

Mεγάλα on line καταστήματα στις Η.Π.Α έχουν ξεπουλήσει όλο τους το απόθεμα των MacBook, ενώ η υπόλοιπη αγορά δυσκολεύται να καλύψει τη ζήτηση. Προφανώς η Apple περιόρισε αισθητά την παραγωγή κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα έχουμε νέα σειρά των λευκών netobooks. Ίσως η εταιρία να περιμένει και την κυκλοφορία του Lion για να κυκλοφορήσει τα νέα MacBook.

Λογικά τα νέα “μικρά” θα έχουν επεξεργαστές Intel Core i3 και Core i5, την πολυδιαφημισμένη θύρα Thunderbolt για ταχύτατες μεταφορές δεδομένων αλλά και νέες κάρτες γραφικών.

Πηγή

NikkosK

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριάκος Σβάρτς

το πιο προσφατο ειναι mid 2010 ρε fanboy 😛

Κώστας Βλαχάκης

Ναι αυτό διαβάζω και εγώ εδώ https://www.mactimeline.com/hardware/macbook/macbook-updated-24ghz-core-2-duo-nvidia-geforce-320m-graphics-10-hour-battery-life
Μάϊο 2010 έγινε ανανένωση σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.

Πάντως το link από όπου πήρε τις πληροφορίες ο NikkosK είναι το αγγλικό T3! https://www.t3.com/news/new-apple-macbook-prepped?=58017

pete

Μπορεί να είναι όντως κάτι πολύ καλό.Παιδιά έχω μάι υποψία ότι μπορεί να χρησιμοπειεί μνήμη flash.Εννοώ για να βελτιωθεί το πάχος του και η ταχύτητα του.

Κυριάκος Σβάρτς

trololol

Solon

Ερώτηση: Υπάρχει περιφερειακό που υποστηρίζει Thanderbolt; 😉

Βαγγελης

Απο την nvidia 320 m θα βαλει τη 330m κατω σπο το πλαστικο του καλυμα και θα εχει 67 φορες καλυτερα γραφικα…

Κώστας Βλαχάκης

Solon, Δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλά, ίσως 1-2 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και αρκετά ακριβοί.

Nikkos K

Σωστή η παρατήρηση περί update στα μέσα του 2010. Ίσως ο συντάκτης του Τ3 να εννοεί στην αντικατάσταση εντελώς νέων επεξεργαστών και κάρτες γραφικών, αλλά μάλλον όχι. 🙂

Προς το παρόν κυκλοφορούν διάφοροι adaptors (DVI, HDMI κλπ) για προβολή εικόνας σε monitors, τηλεοράσεις κλπ, αλλά επειδή η Thunderbolt υποστηρίζεται από τα chipset της Intel, ίσως τη δούμε σύντομα στο μέλλον και σε περισσότερες συσκευές, κυρίως μέσω μέσω adaptors. Πχ από ή προς USB 3.0 κλπ. Βέβαια και πάλι η ταχύτητα μεταγωγής δεν θα είναι η ίδια που υπόσχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.