Δες την Ψηφιακά με έναν φορητό υπολογιστή της Apple

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Δες την Ψηφιακά”, ένα πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ελληνική κυβέρνηση επιβραβεύει 12.548 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές παρέχοντάς τους επιδότηση για την αγορά ενός νέου φορητού υπολογιστή, ο οποίος να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Με τη συμμετοχή της Rainbow στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δικαιούχο αριστούχο πρωτοετή φοιτητή να αποκτήσει οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή της Apple σε ειδικές τιμές και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος και να κερδίσει από την κρατική επιδότηση. Το πρόγραμμα επιδότησης διαρκεί έως τις 31/05/07.

Η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple αποτελείται από τα μοντέλα MacBook 13″, το MacBook Pro 15″ & το MacBook Pro 17″.

Ολόκληρη η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, ενσωματωμένη βιντεοκάμερα iSight για τηλεδιάσκεψη εν κινήσει, την επαναστατική πολυμεσική εμπειρία Front Row με το τηλεχειριστήριο της Apple και αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία DVI για υποστήριξη διπλής οθόνης, είσοδο και έξοδο οπτικού ψηφιακού ήχου, Gigabit Ethernet, Sudden Motion Sensor, Scrolling TrackPad και μετασχηματιστή ρεύματος MagSafe.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.