ASUS Eee PC S101, Για τους λάτρεις της μόδας

Η ASUS παρουσίασε το Eee PC S101, ένα μοναδικό netbook με εξαιρετικό σχεδιασμό, ιδανικό για τους χρήστες που είναι λάτρεις της μόδας και θεωρούν το στυλ αναπόσπαστο και ουσιαστικό κομμάτι της επιτυχίας. Με νέα συναρπαστική εξωτερική εξαφάνιση, σε τρία υπέροχα χρώματα (καφέ, σαμπανιζέ, γραφίτης) δημιουργείται ένα επιτυχημένο κράμα μόδας και λειτουργικότητας, που το τοποθετεί στο απόγειο του netbook computing.

, ASUS Eee PC S101, Για τους λάτρεις της μόδαςΧάρη στον κομψό και λεπτό σχεδιασμό του, το Eee PC S101 δημιουργεί ένα εντυπωσιακό προφίλ που συμπληρώνει κάθε ενδυματολογικό συνδυασμό. Τα μοναδικά του χρώματα αποπνέουν αυτοπεποίθηση, επιτυχία και δυναμισμό, ενώ η εκπληκτική του φορητότητα—ζυγίζει μόλις 1 kg και έχει πάχος μόνο 1.8 εκ., δηλαδή λεπτότερο από τα περισσότερα περιοδικά μόδας—επιτρέπει στους χρήστες να κινούνται με ανεπιτήδευτη χάρη και άνεση, χωρίς να κουράζονται ή να επιβαρύνεται η σωστή στάση του σώματος, όπως συμβαίνει συχνά στους χρήστες συνηθισμένων notebooks. Χάρη στον μοναδικά λεπτό του σχεδιασμό, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις, μπορεί να χωρέσει εύκολα στις περισσότερες τσάντες.

Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση κι εκπληκτική φορητότητα, το ASUS Eee PC S101 είναι εξίσου εντυπωσιακό κι από άποψη χαρακτηριστικών. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο Wi-Fi 802.11n, επιτρέποντας γρήγορη πρόσβαση στο Internet από σχεδόν οπουδήποτε. Διαθέτει επίσης Bluetooth V2.0, εξασφαλίζοντας γρήγορη και άνετη συνδεσιμότητα με μίας ευρείας ποικιλίας συσκευές με δυνατότητα Bluetooth.

Κάθε Eee PC S101 συνοδεύεται από την δυνατότητα κρυπτογραφημένης αποθήκευσης αρχείων στο Internet, χωρητικότητας 20 GB, γνωστή ως Eee Storage, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να έχουν πρόσβαση σε σημαντικά τους έγγραφα αλλά και σε άλλα αρχεία με ασφάλεια, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που φροντίζει για την ασφάλεια των αρχείων των χρηστών είναι και το Solid State Drive (SSD) του Eee PC S101’s, το οποίο είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα, προστατεύοντας την ακεραιτότητα των αποθηκευμένων αρχείων από τυχόν πτώσεις ή κραδασμούς. Το SSD παρουσιάζει επιπλέον πλεονεκτήματα σε σχέση με τους παραδοσιακούς οδηγούς σκληρού δίσκου, όπως η αθόρυβη λειτουργία και η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Το SSD έχει δυνατότητες αποθήκευσης έως και 64 GB. Τις συνολικές δυνατότητες αποθήκευσης του Eee PC S101 συμπληρώνει ένα ενσωματωμένο 4 σε 1 flash card reader που υποστηρίζει περισσότερα formats από άλλα μοντέλα Eee PC. Οι τύποι μνήμης flash που υποστηρίζει είναι οι MMC, SD, Memory Stick και MS-PRO.

Μεγάλη Διάρκεια Ζωής της Μπαταρίας της τάξεως των 5 Ωρών, χάρη στη Super Hybrid Engine
Το Eee PC S101 διαθέτει την αποκλειστική Super Hybrid Engine (SHE), η οποία ενισχύει σημαντικά την ενεργειακή αποτελεσματικότητα, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση—επιτρέποντας έτσι έως και πέντε ώρες συνεχόμενης χρήσης και καταργώντας ουσιαστικά την ανάγκη να μεταφέρουν τους φορτιστές παντού μαζί τους. Η SHE προσφέρει ακόμα μία επιλογή ρυθμίσεων επιδόσεων και κατανάλωσης ενέργειας, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να κάνουν τις ανάλογες προσαρμογές που ανταποκρίνονται στην ανάλογη περίσταση, γρήγορα κι εύκολα.

ASUS Eee PC S101
Windows XP Home ή Linux
10.2” wide active matrix LED-backlit TFT, WSVGA 1024×600, 252K colors
Intel Atom
LAN Onboard 10/100 Mbps Fast Ethernet controller
Wireless Data Network WLAN: 802.11n
Bluetooth V2.0
Memory 1 GB (DDR2)
Storage Solid State Drive 16 GB / 32 GB / 64 GB
20 GB Eee Storage
Interface 1 x VGA port (D-sub 15-pin for external monitor)
3xUSB 2.0 ports
1xLAN RJ-45
2xAudio jacks: Headphone / Mic-in
Camera 0.3 Megapixel
Reader 4-in-1 MMC, SD, Memory Stick and MS-PRO flash card slot
Touchpad Multi-touch
Audio Hi-definition audio CODEC
Built-in high quality stereo speakers
Battery Polymer battery: 36 W/hr; 2S2P (2450 mAh/cell)
Weight 1 kg
Colors: Infusion Brown, Champagne or Graphite

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gorgonitsa

πολύ ωραίο !και εγώ θεωρώ το στυλ αναπόσπαστο ουσιαστικό κομμάτι της επιτυχίας ενός προϊόντος!

Balantis7

Και ποιά η τιμή του???

varonos

€€€€€??

varonos

€615 sto pda4u.gr me 16gb ram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.